naruto14 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, Fulgore είπε Η δυσκολια ειναι προκαθορισμενη και μονο στα bosses που εχουν μεγαλη ζωη και κανουν παραπανω ζημια(οπως ο δρακος στο chapter 4 οταν φτασεις προς το τελος)ή ισως στα tainted beast(ή οπως λεγονται)να υπαρχει λιγο παραπανω προκληση ή σε ενα τελευταιο boss που διαβασα. Ουτε εμενα μου αρεσει η στροφη που εχει παρει το παιχνιδι σε πιο action αλλα για να πουμε και την αληθεια ουτε και το προηγουμενο παιχνιδι το ειχαν αγαπησει ολοι για το συστημα μαχης του οπως ειχε γραφτει και πιο παλια . Τα μονα θεματα που εχω με το παιχνιδι προσωπικα ως τωρα ειναι οτι οι υπολοιποι χαρακτηρες περαν των κεντρικων ειναι στο περιθωριο και η χαμηλη δυσκολια που ειδικα στις random μαχες κατανταει το παιχνιδι σε''σπαμαρε το τετραγωνο κουμπι για να κερδισεις''. Επισης μεγαλη ξενερα που οι διαλογοι δεν ειναι ολοι voice overed αλλα απλα κειμενα. Παντως απο περιεχομενο εχει παρα πολυ πραγμα η αληθεια ειναι. Το προηγούμενο τουλάχιστον ήταν challenging στο gameplay και ειδικά στα bosses ήθελε σωστή τακτική. Αλλά και στα απλά monsters στο δρόμο για να μπορέσεις να νικήσεις τη μάχη έπρεπε να σκέφτεσαι να βαράς συνέχεια με το κατάλληλο familiar ώστε να μπορείς να τα ρίχνεις γρήγορα και να προχωράς. Εγώ μέχρι στιγμής βάζω τον καλύτερο εξοπλισμό στον Rolland, κάνω το skill με R2 + Δ και μετά σπαμμάρω το attack. Καταντάει βαρετό και απλά προσπαθώ να σκιππάρω τα τερατάκια στο δρόμο. Με τόσο χαμηλή πρόκληση δεν σου έρχεται και η όρεξη να ψαχτείς με τον εξοπλισμό σου παραπάνω.
Fulgore Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 5 λεπτά πριν, naruto14 είπε Το προηγούμενο τουλάχιστον ήταν challenging στο gameplay και ειδικά στα bosses ήθελε σωστή τακτική. Αλλά και στα απλά monsters στο δρόμο για να μπορέσεις να νικήσεις τη μάχη έπρεπε να σκέφτεσαι να βαράς συνέχεια με το κατάλληλο familiar ώστε να μπορείς να τα ρίχνεις γρήγορα και να προχωράς. Εγώ μέχρι στιγμής βάζω τον καλύτερο εξοπλισμό στον Rolland, κάνω το skill με R2 + Δ και μετά σπαμμάρω το attack. Καταντάει βαρετό και απλά προσπαθώ να σκιππάρω τα τερατάκια στο δρόμο. Με τόσο χαμηλή πρόκληση δεν σου έρχεται και η όρεξη να ψαχτείς με τον εξοπλισμό σου παραπάνω. Ισως ηθελαν να το κανουν πιο προσιτο λογω του νεου συστηματος δεν ξερω. Παντως ουτε το συστημα που μαζευεις απο κατω συνεχεια πραγματα ή το diablo loot system μου πολυ αρεσει.
postfire Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) http://www.psjailbreak.gr/2018/04/bpf-kernel-exploit-jailbreak-500.html ολεεεεε Spoiler πρωταπριλια!! Επεξ/σία 1 Απριλίου 2018 από postfire
naruto14 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Ισως ηθελαν να το κανουν πιο προσιτο λογω του νεου συστηματος δεν ξερω. Παντως ουτε το συστημα που μαζευεις απο κατω συνεχεια πραγματα ή το diablo loot system μου πολυ αρεσει. Στην αρχή νόμιζα είχαν ουσία αλλά από ότι κατάλαβα πρόκειται για παρόμοια αντικείμενα που μαζεύεις πολεμώντας εχθρούς και συνεχώς κάνουν respawn. Οπότε πλέον άρχισα να τα προσπερνάω
Fulgore Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, naruto14 είπε Στην αρχή νόμιζα είχαν ουσία αλλά από ότι κατάλαβα πρόκειται για παρόμοια αντικείμενα που μαζεύεις πολεμώντας εχθρούς και συνεχώς κάνουν respawn. Οπότε πλέον άρχισα να τα προσπερνάω Χρειαζονται αργοτερα με το kingdom building που θα εχεις διαφορα κτιρια σαν υλικα για craft,αλλα ουτως ή αλλως ριχνουν παρα πολλα πραγματα και τα τερατα απο τις μαχες.
Mr_Terror Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Οποιος ψαχνει φθηνη και αξιοπιστη βαση για το pro. https://www.ebay.com/itm/Black-Vertical-Non-Slip-Base-Stand-Mount-Holder-For-Playstaion-4-PS4-Pro-Console/192228998290?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649#rwid 20 μερες εκανε να ερθει.Καλη ποιοτητα κατασκευης για 2 ευρω, κραταει σταθερα την κονσολα. 2
stelios18120 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχω κανένα όφελος αν το βάλω στην βάση; Ψύχεται καλύτερα επειδή θα είναι όρθιο; Πέρα από αισθητικής άποψης κτλπ Επεξ/σία 1 Απριλίου 2018 από stelios18120
Socratis_g Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Unboxing στο σπαθί. Για τους λάτρεις του nier automata Επεξ/σία 2 Απριλίου 2018 από Socratis_g 4
Bourdoulas Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, Socratis_g είπε Unboxing στο σπαθί. Για τους λάτρεις του nier automata Απόκρυψη περιεχομένων Unboxing στο σπαθί...μάιστα... unboxing.... unboxing....το μόνο που με έπεισε να δω το βίντεο ήταν το thumbnail Επεξ/σία 2 Απριλίου 2018 από Bourdoulas
orck Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δεν τους κάνω κέφι τους unboxers. Τι άθλια μόδα είναι αυτή; Ούτε και με τολμηρό μπικίνι δεν κάνω κλικ. 1
Πανος999 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Αστα να πανε.. Κλαιω με τη διαφημιση του Γερμανου νομιζω που ελεγε επαγγελματιας unboxer... Ω ρε πουυυ πααμε?? Κατα τ αλλα, εχει παιξει κανεις το A way out να μας πει δυο λογια??
naruto14 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 48 λεπτά πριν, Πανος999 είπε Αστα να πανε.. Κλαιω με τη διαφημιση του Γερμανου νομιζω που ελεγε επαγγελματιας unboxer... Ω ρε πουυυ πααμε?? Κατα τ αλλα, εχει παιξει κανεις το A way out να μας πει δυο λογια?? Το έπαιξα εγώ σε couch coop. Δυνατή coop εμπειρία με μεγάλη ποικιλία σε περιβάλλοντα και μηχανισμούς gameplay που δεν βαριέσαι καθόλου. Επίσης πολύ δυνατή σκηνοθεσία στις action στιγμές. Είμαι λίγο διχασμένος για το φινάλε όμως και για τις επιλογές που έχεις. Δεν είμαι φαν γενικά του τρόπου που το τελειώσαν. Αξίζει τα χρήματα του αν σκεφτείς ότι πάει δια 2. 2
Πανος999 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Αν δν εχω καποιον να παιξω, μπορω να το παιξω η οχι? Πχ να μου βρει καποιον συμπαικτη online.? Αν κ κατα 90% θα το παιξω με τη γυναικα μου!! 😄 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις