Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, markoliaz είπε

σκεφτομαι να παρω μια 4K TV 40" samsung των 400Ε και να παρω και το PS4PRO, τελικα θα δω καποια τρομερη διαφορα ή οχι? τωρα ειμαι με ps4 απλο και FHD TV. 

δεν υπαρχει και καπου να παω να δω απο κοντα 4K tv + Ps4 pro, ενοω καπου εκθεσιακα οπως public, media markt..μονο αν το δω με τα ματια μου θα δω αν αξιζει, το γνωριζω, αλλα αφου δεν εχω αυτην την δυνατοτητα, θα το παω με reviews αλλων...οποτε για πειτε! :)

Αξίζει να κάνεις την μετάβαση 100%

Αλλά αν μπορείς καλύτερα πάρε 4κ με περισσότερες ιντσες (49"-55")

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, markoliaz είπε

σκεφτομαι να παρω μια 4K TV 40" samsung των 400Ε και να παρω και το PS4PRO, τελικα θα δω καποια τρομερη διαφορα ή οχι? τωρα ειμαι με ps4 απλο και FHD TV. 

δεν υπαρχει και καπου να παω να δω απο κοντα 4K tv + Ps4 pro, ενοω καπου εκθεσιακα οπως public, media markt..μονο αν το δω με τα ματια μου θα δω αν αξιζει, το γνωριζω, αλλα αφου δεν εχω αυτην την δυνατοτητα, θα το παω με reviews αλλων...οποτε για πειτε! :)

Δεν χρειαζεται να αγορασεις 4κ τηλεοραση οχι.Το ps4 pro αξιζει ακομα και σε full hd τηλεορασεις.

Δημοσ.
56 minutes ago, kostiger said:

Παιρνει μπροστα η παραγωγη του PS5 προσεχως; Συμφωνα με το κατωθι παρατιθεμενο ετσι φαινεται...

https://gamingbolt.com/ps5-progress-possibly-ramping-up-report

Το άρθρο λέει ότι μπορεί στο μέλλον να ξεκινήσει η παραγωγή του ps5. Όπως και τα μέντιουμ, εγώ λέω ότι η παρουσίαση θα γίνει σε τρία "τέρμινα" 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, guy_threepwood είπε

Το άρθρο λέει ότι μπορεί στο μέλλον να ξεκινήσει η παραγωγή του ps5. Όπως και τα μέντιουμ, εγώ λέω ότι η παρουσίαση θα γίνει σε τρία "τέρμινα" 

Το προσεχως τα περικλειει τα 3 τερμινα...

Δημοσ.

Και κυρίως όταν δεν έχει ανταγωνισμό από τον βασικό μεγάλο παίχτη (τρομάρα του και τρομάρα μας) την Microsoft. Γιατί να κάνει μια τέτοια κίνηση;

Χαζό είναι από κάθε άποψη.

• Like 1
Δημοσ.

Ωρε την ειδηση σαν ειδηση τη διαβασατε; Απο Δ.Σ εταιρειας που ειναι πολυ πιθανο να παραγει το Soc του PS5 προερχεται. Η παραγωγη μπορει να ξεκινησει σε ενα χρονο. Ανεφερε για λιθογραφια στα 7 νανομετρα που ολα δειχνουν οτι θα χρησιμοποιειται και στα επομενης γενιας μηχανακια κλπ. Ειναι ειδηση υπαρκτη κοινως. Δεν αποσαφηνιζεται αν οντως προκειται για το μπλεηστεσιο ή για αλλη συσκευη αυτης της τεχνολογιας.

Οτι ειναι καβαλα στο αλογο και τα υπολοιπα τα γνωριζουμε ολοι. Εχει βαλει ομως τις βασεις με τα επερχομενα αποκλειστικα της και για την επομενη γενια η Σονυ, επομενως μην απορειτε. Τα 100 εκ. τεμαχια πσ4 εντωμεταξυ τα εχει στο τσεπακι μεχρι το κλεισιμο του τρεχοντος οικονομικου της ετους, το οποιο κλεινει στις 31/3/19. Και δεν θα σταματησει φυσικα να δινει, θα αρχισει να επιβραδυνεται ομως και ευλογα οι προετοιμασιες για την επομενη γενια εχουν παρει φωτια.

• Thanks 2
Δημοσ.
8 ώρες πριν, justapstar7 είπε

Καλημέρα στην παρέα..

Παιχνίδια στυλ Little Big Planet, για την γυναίκα θέλω, έχετε καμία πρόταση?

Rayman, Crash bandicoot, Lumo, Limbo...

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα. Γνωρίζει κάποιος να μου πει αν κατεβάσω το God of war 4 από psn (ps4) αν θα έχει την μεταγλώττιση ή έστω ελληνικούς υπότιτλους ? Thanks

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...