Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
56 minutes ago, kostiger said:

Παιρνει μπροστα η παραγωγη του PS5 προσεχως; Συμφωνα με το κατωθι παρατιθεμενο ετσι φαινεται...

https://gamingbolt.com/ps5-progress-possibly-ramping-up-report

Το άρθρο λέει ότι μπορεί στο μέλλον να ξεκινήσει η παραγωγή του ps5. Όπως και τα μέντιουμ, εγώ λέω ότι η παρουσίαση θα γίνει σε τρία "τέρμινα" 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, guy_threepwood είπε

Το άρθρο λέει ότι μπορεί στο μέλλον να ξεκινήσει η παραγωγή του ps5. Όπως και τα μέντιουμ, εγώ λέω ότι η παρουσίαση θα γίνει σε τρία "τέρμινα" 

Το προσεχως τα περικλειει τα 3 τερμινα...

Δημοσ.

Και κυρίως όταν δεν έχει ανταγωνισμό από τον βασικό μεγάλο παίχτη (τρομάρα του και τρομάρα μας) την Microsoft. Γιατί να κάνει μια τέτοια κίνηση;

Χαζό είναι από κάθε άποψη.

• Like 1
Δημοσ.

Ωρε την ειδηση σαν ειδηση τη διαβασατε; Απο Δ.Σ εταιρειας που ειναι πολυ πιθανο να παραγει το Soc του PS5 προερχεται. Η παραγωγη μπορει να ξεκινησει σε ενα χρονο. Ανεφερε για λιθογραφια στα 7 νανομετρα που ολα δειχνουν οτι θα χρησιμοποιειται και στα επομενης γενιας μηχανακια κλπ. Ειναι ειδηση υπαρκτη κοινως. Δεν αποσαφηνιζεται αν οντως προκειται για το μπλεηστεσιο ή για αλλη συσκευη αυτης της τεχνολογιας.

Οτι ειναι καβαλα στο αλογο και τα υπολοιπα τα γνωριζουμε ολοι. Εχει βαλει ομως τις βασεις με τα επερχομενα αποκλειστικα της και για την επομενη γενια η Σονυ, επομενως μην απορειτε. Τα 100 εκ. τεμαχια πσ4 εντωμεταξυ τα εχει στο τσεπακι μεχρι το κλεισιμο του τρεχοντος οικονομικου της ετους, το οποιο κλεινει στις 31/3/19. Και δεν θα σταματησει φυσικα να δινει, θα αρχισει να επιβραδυνεται ομως και ευλογα οι προετοιμασιες για την επομενη γενια εχουν παρει φωτια.

• Thanks 2
Δημοσ.
8 ώρες πριν, justapstar7 είπε

Καλημέρα στην παρέα..

Παιχνίδια στυλ Little Big Planet, για την γυναίκα θέλω, έχετε καμία πρόταση?

Rayman, Crash bandicoot, Lumo, Limbo...

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα. Γνωρίζει κάποιος να μου πει αν κατεβάσω το God of war 4 από psn (ps4) αν θα έχει την μεταγλώττιση ή έστω ελληνικούς υπότιτλους ? Thanks

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, ifestus είπε

Καλησπέρα. Γνωρίζει κάποιος να μου πει αν κατεβάσω το God of war 4 από psn (ps4) αν θα έχει την μεταγλώττιση ή έστω ελληνικούς υπότιτλους ? Thanks

Θα έχει και τα δύο.

Δημοσ.

Νομιζω οτι ελληνικη μεταγλωτιση θα εχει ΜΟΝΟ εαν ο λογαριασμος σου στο plus ειναι ελληνικος.

ΥΓ Τι παπαριες ειναι αυτες με ελληνικους, γαλικους, γερμανικους, λογαρισμους; Παγκοσμιοποιηση my ass

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, justapstar7 είπε

Καλημέρα στην παρέα..

Παιχνίδια στυλ Little Big Planet, για την γυναίκα θέλω, έχετε καμία πρόταση?

2 ώρες πριν, sunstorm είπε

Rayman, Crash bandicoot, Lumo, Limbo...

Επίσης τα Knack και Knack 2 που παίζεις 2 άτομα σε 1 οθόνη.Τσέκαρε στον Γούγλη και θα σου εμφανίσει και άλλα.

6 ώρες πριν, Paragontas-x είπε

Εχω μια κονσολα ps4pro 1 λογαριασμο psn id και 2 μοχλους.

Για να παιξω ενα παιχνιδι διπλο πρεπει να συνδεθω με τον 2 μοχλο σαν guest1 user και οταν με ρωταει αν θελω να κανω sing in τοτε απλα επιλεγω οχι αφου ο 1 μοχλος ειναι ηδη συνδεδεμενος με το κλασικο μου psn id που ειναι και στο ιντερνετ και στο psn+.

Με αυτη τη συνδεσμολογια θα μπορω να παιξω online στο psn+ και με τους δυο μοχλους ή οχι?

Ο 1 συνδέεται στο 1 account και ο άλλος ως quest όταν ανοίξεις το χειριστήριο.Αν έχεις και 2ο account μπορεί ο 2ος να κάνει log in με αυτό.

Επεξ/σία από AntiCambeR
  • Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Επίσης τα Knack και Knack 2 που παίζεις 2 άτομα σε 1 οθόνη.Τσέκαρε στον Γούγλη και θα σου εμφανίσει και άλλα.

Ο 1 συνδέεται στο 1 account και ο άλλος ως quest όταν ανοίξεις το χειριστήριο.Αν έχεις και 2ο account μπορεί ο 2ος να κάνει log in με αυτό.

Αν δεν κάνω λάθος, μόνο το 2ο Knack έχει coop. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...