Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, icenex said:

Με λιγα λογια ολες οι γνωστες αλυσιδες οταν πουλανε επεκταση εγγυησης 1+1 χρονο πουλανε κοπανιστο αερα μιας και ειναι αναγκασμενοι να δινουν 2 και ουσιαστικα για κατι που πρεπει να εχουμε τσαμπα εξαρχης καποιοι το πληρωνουν κιολας?

Ποιά αλυσίδα πουλάει 1+1;

Το Public και ο Κωτσοβολος πουλάνε 2+1 απ' όσο θυμάμαι. 

Επεξ/σία από Malthador
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, Malthador είπε

Ποιά αλυσίδα πουλάει 1+1;

Το Public από ο Κωτσοβολος πουλάνε 2+1 απ' όσο θυμάμαι. 

Γραψε λαθος δεν το διατυπωσα σωστα ουσιαστικα ρωτουσα αν κανουν κατι τετοιο γιατι δεν εχει τυχει να παρω κατι με επεκταση.

Δημοσ.
16 hours ago, orck said:

Καλα τα λες αλλα στην πραγματικοτητα εισαι μονος σου αντιμετωπος με το θηριο. Και εδω δεν ειναι god of war να νικησεις με επικη μουσικη να παιζει απο πισω.
Θα τρεχεις σε δικηγορους (που και αυτοι σαν 50ευρα που περπατανε θα σε δουνε) και στα δικαστηρια για να βγαλεις ακρη. Ξεχαστε την ΓΓΚ, ειναι καθαρα διακοσμητικη (ισως για μειωση ανεργιας η για βολεψη μετακλειτων υπαληλλων). Εαν ο κατασκευαστης/πωλητης δεν θελει δεν θα σου κανει τιποτα.
Αντε ξοδεψε ενα 500ευρω για να κερδισεις σε 5-10 χρονια (τοτε θα εχει βγει σιγουρα το PS6)

Εγώ πάντως μια χαρά άκρη έχω βγάλει με το συνήγορο του καταναλωτή. 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
40 minutes ago, Paragontas-x said:

Και για πες μου σε παρακαλω πολυ αν παθει κατι η κονσολα μου στον 1 χρονο και 1 μηνα τι θα κανω αφου οπου και να την παω δεν θα δεχονται οτι εχει 2ετης εγγυηση και θα με κοιτανε σαν χανοι.

Και αντε βγαλε ακρη μετα με το να τρεχεις σε δικηγορους κ.τ.λ. γιατι να λυσεις απλα αυτη την ιστορια ακομα και αν τους αναφερεις τον νομο που λες δεν νομιζω να γινει κατι τετοιο.

Και τι ακριβως λεει αυτος ο νομος?

Θα εκπλαγείς τι μπορεί να κάνει κάποιος με μια φωτοτυπία του νόμου και με μερικές σταθερές, αυστηρές κουβέντες. 

Μπορείς να ψάξεις στο Google τι γράφει ο νόμος, τα λέω στο δίπλα νήμα, βαριέμαι να τα ξαναγράφω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, Malthador είπε

Υπάρχει νόμος του κράτους που αναγράφει υποχρεωτική διετή εγγύηση, ο 2251/1994.

http://www.opengov.gr/ypoian/?p=8174

Εχουνε βαλει χερι να τον φερουν στα μετρα τους στα μουλωχτα ;

Επεξ/σία από Damachi
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οποιος έχει σκοπό να πάρει το Detroid become human, στο thegamecollection δίνει δώρο και την ταινιάρα bladerunner σε bluray. Σαν τιμή βγαίνει γύρω στα 55 μαζί με μεταφορικά. όσο κανει και εδώ στο σκρούτζ. Μέχρι σήμερα ειναι η προσφορά

https://www.thegamecollection.net/detroit-become-human-free-blade-runner-2049-blu-ray-ps4/

Στις 5/7/2018 στις 6:20 ΜΜ, Paragontas-x είπε

Οταν λες τελευταιο εννοεις το 7116b οχι το 7100?

Εχει κανεις προσωπικη πειρα απο καποιο cuh-7116b  μοντελο?

Απ' οτι βλεπω απο το λινκ που εβαλες η τεταρτη εικονα δειχνει στην ουσια οτι η ψυκτρα ειναι ολο το αλουμινιο σε αντιθεση με το cuh-7000 που ειναι μονο ενα μερος του.

70 είναι η πρώτη εκδοση,71 είναι η δέυτερη. Η διαφορά στο θόρυβο είναι χαοτική! Το 71ΧΧΒ είναι σχεδόν super silent στα επίπεδα του ΧΟΝΕΧ! Δεν το πίστευα μέχρι που το άκουσα. Το 71 εχει σίγουρα άλλη ψύκτρα, δεν ξέρω αν έχουν αλλάξει και την πάστα. 

Τα επόμενα νούμερα 16b κτλ έχουν να κάνουν με το region που διατίθεται η κονσόλα. 

Επεξ/σία από Socratis_g
Δημοσ.

Το γράφει κάτω στο κουτί αριστερά φίλε. Λογικά 71 θα είναι. Προσοχή όποιος πάει να αγοράσει τώρα καινούριο μην του πασάρουν κανένα παλιό απο την αποθήκη γιατί θέλουν να ξεστοκάρουν τα πρώτα.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Καλα μην μου το συγκρινεις και με το xbox one x καμια σχεση σε ηχο το ps4pro cuh-7116b ακομα και μετα απο 5-6 ωρες συνεχωμενης λειτουργιας πραγματικα πρεπει να προσπαθησεις για να ακουσεις το xbox one x.

Ενα σκαλί πιο πάνω, ελφρώς πιο θορυβόδες. Δλδ με το volume στο 5 δεν καταλαβαίνεις διαφορά, πρέπει να το βάλεις mute για να καταλάβεις. Αυτά βεβαία είναι αστείες συγκρίσεις.

Η ουσία είναι η τεράστια διαφορά απο το 70ΧΧ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Iσχυει απολυτα.. Το προ ειναι καυτο κ σαν αεροπλανο οταν λειτουργει με πατσαρισμενα παιχνιδια και το Χ δροσερο κα αθορυβο..

Επεξ/σία από kostiger
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά ισχύει, αλλά το θέμα είναι η αξιολογη προσπάθεια της Sony να μαζέψει την ηλεκτρική σκούπα που ήταν το PRO και της αξίζει ένα μεγάλο μπράβο που το πέτυχε, μαζί με ένα παράλληλο μεγάλο fail που δεν το έκανε απο την αρχή της κονσόλας. 

Επεξ/σία από Socratis_g
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...