Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

I stand corrected αν ήταν έτσι με τα Dualshocks. Ωστόσο, διεκρυνίστε μου κάτι. Τα παλιά χειριστήρια έπαιζαν στις νέες κονσόλες στα νέα παιχνίδια ή στα παλιά; Θέλω να πω, με το χειριστήριο το PS1 έπαιζα παιχνίδια του 2 στο 2 ή μόνο του 1; Επίσης, το να μπορείς να βάλεις ένα χειριστήριο με αντάπορα δεν είναι το ίδιο με το backward compatibility. Ετσι είναι και το 360 controller compatible με το PS3, που λέει ο λόγος. Εκτός αν δεν εννοείτε αυτό. 

Πάντως, αν όντως ισχύει αυτό που λέτε, τότε, είναι αποκλειστικότητα της Sony. Η MS έκανε τα δικά της και η Ν τα άλλαξε από το Wii και μετά, έτσι δεν είναι; Για να μην πάω και πιο πίσω σε Sega (επειδή δε θυμάμαι και βαριέμαι να ψάχνω τώρα, όχι τίποτα άλλο :P )

ADHD, μαζί σου. Αν και μεγάλωσα με Playstation (ενηλικιώθηκα, μάλλον, επειδή με SNES μεγάλωσα), αφότου έπιασα στα χέρια μου το χειριστήριο του 360 δεν υπήρχε γυρισμός. Δυστυχώς το Dualshock είναι εμβληματικό χειριστήριο, οπότε δεν πρόκειται να το αλλάξουν ποτέ τόσο ώστε να λυθεί το θέμα με τη θέση των αναλογικών. Φταίει που ξεκίνησε από εποχή που δεν υπήρχαν κι ότι άργησε αρκετά να γίνει στάνταρ ο αναλογικός μοχλός στην κίνηση, τόσο ώστε να ήταν πολύ αργά για αλλαγές όταν τελικά έγινε στάνταρ. Οπότε θα μείνουμε τώρα για "πάντα" με το d-pad στην πρωτεύουσα θέση του αντίχειρα και τον αναλογικό μοχλό στη δευτερεύουσα. Πάντως όλα όσα ακούγονται ως τώρα, ακόμα κι από άτομα που προτιμούσαν το χειριστήριο του 360, είναι πολύ ενθαρρυντικά, ακόμα κι έτσι. Ιδωμεν. 2 "μηνάκια" έμειναν :P

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

I stand corrected αν ήταν έτσι με τα Dualshocks. Ωστόσο, διεκρυνίστε μου κάτι. Τα παλιά χειριστήρια έπαιζαν στις νέες κονσόλες στα νέα παιχνίδια ή στα παλιά; Θέλω να πω, με το χειριστήριο το PS1 έπαιζα παιχνίδια του 2 στο 2 ή μόνο του 1; Επίσης, το να μπορείς να βάλεις ένα χειριστήριο με αντάπορα δεν είναι το ίδιο με το backward compatibility. Ετσι είναι και το 360 controller compatible με το PS3, που λέει ο λόγος. Εκτός αν δεν εννοείτε αυτό. 

Απότι θυμαμαι επαιζες κανονικα με τον controller του Ps1 στο Ps2 οποιοδηποτε Παιχνιδι, ο adapter μπηκε στο ps3 επειδη δεν ειχε πλεον τα ports για τους controllers του Ps2, απλα δεν μπορεις να παιξεις παιχνιδια με Motion controlls οπως το Beyond για παραδειγμα.

Δημοσ.

Preview KillZone Shadow Fall ,πολυ καλο και αντικειμενικο

http://www.gamexplain.com/article-1135-1382598053-2-hours-with-killzone-shadow-fall---20-minute-video-preview.html

δεν προλαβαινω να το δω τωρα, αλλα βαζω στοιχημα οτι για να το λες "αντικειμενικο" κατι κακο θα γραφει για το παιχνιδι

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμενα γιατι τα γραφικα μου φαινονται from another planet?? o.O

Φαινεται σαν το BF4 στο PC !!! :o

Πρόσεχε τι λες θα πλακώσουν όλοι μαζί μόλις το δούνε. :-D

1a0szw.jpg

2bksfi.jpg

3twsms.jpg

sp055_001_1382535395.jpg

mp04_1_1382535295.jpg

axpuhp.gif

ak3uyg.gif

ilcm1QHFHsSq0.gif

a15umf.gif

Πω πω χάλι.Είχε δίκιο ο τύπος στο preview αν δεν του λέγαν ότι είναι ps4 το game νόμιζε ότι έπαιζε ps3. :devil:

Επεξ/σία από p07apo
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...