Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

I stand corrected αν ήταν έτσι με τα Dualshocks. Ωστόσο, διεκρυνίστε μου κάτι. Τα παλιά χειριστήρια έπαιζαν στις νέες κονσόλες στα νέα παιχνίδια ή στα παλιά; Θέλω να πω, με το χειριστήριο το PS1 έπαιζα παιχνίδια του 2 στο 2 ή μόνο του 1; Επίσης, το να μπορείς να βάλεις ένα χειριστήριο με αντάπορα δεν είναι το ίδιο με το backward compatibility. Ετσι είναι και το 360 controller compatible με το PS3, που λέει ο λόγος. Εκτός αν δεν εννοείτε αυτό. 

Απότι θυμαμαι επαιζες κανονικα με τον controller του Ps1 στο Ps2 οποιοδηποτε Παιχνιδι, ο adapter μπηκε στο ps3 επειδη δεν ειχε πλεον τα ports για τους controllers του Ps2, απλα δεν μπορεις να παιξεις παιχνιδια με Motion controlls οπως το Beyond για παραδειγμα.

• Απαντ. 26,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Preview KillZone Shadow Fall ,πολυ καλο και αντικειμενικο

http://www.gamexplain.com/article-1135-1382598053-2-hours-with-killzone-shadow-fall---20-minute-video-preview.html

δεν προλαβαινω να το δω τωρα, αλλα βαζω στοιχημα οτι για να το λες "αντικειμενικο" κατι κακο θα γραφει για το παιχνιδι

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμενα γιατι τα γραφικα μου φαινονται from another planet?? o.O

Φαινεται σαν το BF4 στο PC !!! :o

Πρόσεχε τι λες θα πλακώσουν όλοι μαζί μόλις το δούνε. :-D

1a0szw.jpg

2bksfi.jpg

3twsms.jpg

sp055_001_1382535395.jpg

mp04_1_1382535295.jpg

axpuhp.gif

ak3uyg.gif

ilcm1QHFHsSq0.gif

a15umf.gif

Πω πω χάλι.Είχε δίκιο ο τύπος στο preview αν δεν του λέγαν ότι είναι ps4 το game νόμιζε ότι έπαιζε ps3. :devil:

Επεξ/σία από p07apo
Δημοσ.

Mα διαδραματιζεται στον Vekta, αρα τα γραφικα ειναι οντως απο αλλον πλανητη :-D :-D

Πω πω χάλι.Είχε δίκιο ο τύπος στο preview αν δεν του λέγαν ότι είναι ps4 το game νόμιζε ότι έπαιζε ps3. :devil:

αυτο ελεγε το "αντικειμενικο" preview??

• Like 1
Δημοσ.

Φαινεται σαν το BF4 στο PC !!! :o

Γιατί τα gifάκια είναι σε ανάλυση μικρότερη απο του orokusaki.
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...