Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν δεν έχεις Internet μην πάρεις xbox one/ps4. Πολύ απλά.

Στην ουσία αυτό σου λένε οι εταιρείες. Ο καθυστέρας ο Μάτρικ έλεγε το καλοκαίρι οτι όποιος δεν έχει internet ας πάρει 360.

Το θέμα είναι οτι εδώ λείπει ένα κύριο feature της κονσόλας οut of the box. Μου θυμίζει το PS2 που τα launch του μοντέλα δεν είχαν DVD playback και έπρεπε να περάσεις το software μέσω Memory Card.

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν έχεις Internet μην πάρεις xbox one/ps4. Πολύ απλά.

Δεν ξέρω τι λες αλλά μόνο το ότι το KZ:SF θα έχει 10 ώρες campaign με καλύπτει και ας μην έχω updates.

Δημοσ.

Εχω βαρεθει με αυτα τα "Αν δεν εχεις ιντερνετ..." απο την εποχη του always online x1, αν δεν εχεις ιντερνετ λοιπον βαλε πρωτα ζησε στον 21 αιωνα και μετα παιρνεις 400-500ε κονσολα, αλλιως πισω στη σπηλια σου.. :P Και αν πει κανεις "Μα εγω θελω να το παρω και να παω στο χωριο μου..." παρτο βαλτο σπιτι η σε ενα σπιτι φιλου στο χωριο που εχει ιντερνετ κανε το update και μετα παιξε offline οσο θες..

• Like 4
Δημοσ.

Εχω βαρεθει με αυτα τα "Αν δεν εχεις ιντερνετ..." απο την εποχη του always online x1, αν δεν εχεις ιντερνετ λοιπον βαλε πρωτα ζησε στον 21 αιωνα και μετα παιρνεις 400-500ε κονσολα, αλλιως πισω στη σπηλια σου.. :P Και αν πει κανεις "Μα εγω θελω να το παρω και να παω στο χωριο μου..." παρτο βαλτο σπιτι η σε ενα σπιτι φιλου στο χωριο που εχει ιντερνετ κανε το update και μετα παιξε offline οσο θες..

Το να κραζεις την Razer που στα προιοντα της ζηταει αναγκαστικα να εισαι μονιμα online για να φτιαχνεις τις ρυθμισεις το καταλαβαινω.Το να κραζεις την Blizzard που η εκδοση για το pc του Diablo 3 θελει always online ενω για τις κονσολες οχι και αυτο το καταλαβαινω.Το να κραζεις ομως τις κονσολες οτι θελουν online για τα Update δεν το καταλαβαινω.Δηλαδη στα κινητα το update πως το κανεις(πχ απο ios 6 σε ios7)ελεος με μερικους μια ζωη μονο παραπονα(και βεβαια αυτα τα βλεπουμε και πιο εντονα και σε ξενα forum που μαζευουν και πολυ κοσμο)

• Like 2
Δημοσ.

Το να κραζεις την Razer που στα προιοντα της ζηταει αναγκαστικα να εισαι μονιμα online για να φτιαχνεις τις ρυθμισεις το καταλαβαινω.Το να κραζεις την Blizzard που η εκδοση για το pc του Diablo 3 θελει always online ενω για τις κονσολες οχι και αυτο το καταλαβαινω.Το να κραζεις ομως τις κονσολες οτι θελουν online για τα Update δεν το καταλαβαινω.Δηλαδη στα κινητα το update πως το κανεις(πχ απο ios 6 σε ios7)ελεος με μερικους μια ζωη μονο παραπονα(και βεβαια αυτα τα βλεπουμε και πιο εντονα και σε ξενα forum που μαζευουν και πολυ κοσμο)

Το ολο θεμα χανεται στην μεταφραση της ευκολιας και του plug and play. Η κονσολα δεν ειναι (και δεν θα επρεπε να ειναι ασχετα αν ορισμενοι το ξεχεσαν) πολυεργαλειο. Ειναι φτιαγμενη για να παιζει παιχνιδια. Αγοραζω μηχανακι, βαζω δισκακι/καρτουλα και παιζω. Ουτε updates, ουτε verifications, ουτε κλειδωματα σε accounts/hardware, ουτε patches, ουτε installs, ουτε community και οτι αλλη πιπα εχει φτιαχτει απο το PC. Η κονσολα θα επρεπε να ειναι κονσολα με τα ολα της. Γεννημενη για gaming, single ή multi σε ενα δωματιο/σαλονι. Αυτο θα επρεπε να ειναι ο νουμερο 1 στοχος. Χεστηκαμε για ολα τα αλλα. Γι αυτο και εχει σημασια το κραξιμο για τετοια θεματα στην κονσολα. 

Σε PC, τηλεφωνα και οτι σκατα αλλο μηχανακι multi-χρησης υπαρχει δεν υπαρχει κανενα θεμα με ολα τα παραπανω. Στην κονσολιτσα ομως ΝΑΙ υπαρχει θεμα. 

• Like 2
Δημοσ.

Για εμάς που έχουμε γρήγορες γραμμές και έχουμε κάποιες γνώσεις παραπάνω, μπορεί όλα αυτά να φαίνονται παιχνιδάκι, αλλά υπάρχει ένα μεγάλο μερίδιο casual αγοραστών που δεν ξέρει να συνδέει καν την κονσόλα στο ίντερνετ.

Δημοσ.

Για εμάς που έχουμε γρήγορες γραμμές και έχουμε κάποιες γνώσεις παραπάνω, μπορεί όλα αυτά να φαίνονται παιχνιδάκι, αλλά υπάρχει ένα μεγάλο μερίδιο casual αγοραστών που δεν ξέρει να συνδέει καν την κονσόλα στο ίντερνετ.

Τι εχουμε λεει???Γρηγορες γραμμες εμεις στην Ελλαδα χαχαχαχαχα :lol:  :lol: . Οσο για το πως να συνδεεις την κονσολα στο Internet ασυρματα/ενσυρματα,εκτως του οτι υπαρχουν αρκετοι οδηγοι/video στο Internet(απο τον υπολογιστη βεβαια)στην χειροτερη μπορει να σου δειξει και καποιος γνωστος σου.Δεν ειναι δα τοσο τραγικα τα πραγματα απλα μερικοι ανθρωποι τα κανουν να φενονται ετσι.

Δημοσ.

Πόσο δύσκολο είναι πια να συνδέσεις μια κονσόλα στο ίντερνετ; Βάζεις ένα καλώδιο και αυτό ήταν. Αν μιλάμε για τόσο τεχνολογικά αγράμματους που δεν ξέρουν ούτε αυτό να κάνουν, τότε, έχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα να κάνουν/μάθουν από το να πάρουν κονσόλα, σόρι κιόλας.

Ούτε χάνεται η απλότητα κι ευκολία της κονσόλας επειδή χρειάζεται ένα update.

Επίσης, το έχω απορία. Πόσο πιθανό είναι να πάει κάποιος να αγοράσει νέα κονσόλα πηγαίνοντας σε αυτό το παροιμιακό "σπίτι του φίλου/ξαδέρφου/μπατζανάκη στο χωριό που δεν έχει ίντερνετ" για να παίξει ή δει ταινίες; Αν έρθει ένας και μου πει ότι ξέρει τέτοιο άτομο ή ότι ο ίδιος στο δρόμο προς κάποιο κατσικοχώρι έφαγε φλασιά και σταμάτησε κάπου κι αγόρασε κονσόλα και blu-rays (διότι μόνο χωρίς καμία προμελέτη μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο, αλλιώς, αφού ποστάρουμε όλοι μια χαρά εδώ μέσα σημαίνει πως έχουμε και πρόσβαση στο ίντερνετ να κάνουμε ένα update) θα τον παραδεχτώ :P 

Πάντως, σοβαρά, όπως είπε κι ο Fulgore, διαφέρει πολύ το κράξιμο προς αυτά που πήγε να κάνει η MS ή προς αυτά που έκανε η Blizzard από την γκρίνια για τα updates. Μέχρι και η Nintendo, που η σχέση της με το ίντερνετ μόνο αμηχανία προκαλεί, είχε day one update στη νέα της κονσόλα. Πάει η δεκαετία του '90, πέρασε.

Δημοσ.

Κοιτάξτε, αν κάποιος είναι τόσο "επενδυμένος" στο online gaming, για μένα ας σκεφτεί το PC. Δηλαδή 10 ώρες είναι πλήρες παιχνίδι για FPS και δεν χρειάζομαι να το κάνω update και να παίξω online για να βγάλει τα λεφτά του.

Φυσικά η Sony θέλει να μας σπρώξει προς τα εκεί για να πουλήσει συνδρομές αλλά κοιτάω την PS3 συλλογή μου με κάπου 50 παιχνίδια και το 10 % από αυτά έχουν multiplayer. Υποθέτω πως για πολλούς σαν εμένα το online στην κονσόλα δεν είναι στα ενδιαφέροντα τους.

Αν πάρω Vita τότε ίσως γίνει κανένα update.

Και μερικά νέα. Το PS4 κάνει cache OXI instal τα games.

https://twitter.com/yosp/status/394021687475183616

David Magalhães @DiamondDM13 26 Oct

@yosp Sorry to ask this here, but I'm confused. Does the PS4 have mandatory game installs to the HDD? Or is that optional?

Shuhei Yoshida
@yosp

@DiamondDM13 it's automatic, not install but caching data
Δημοσ.

Υπαρχει το xbox360 οπως ειπε ο Don Mattrick και το wii.. :P

Δηλαδη τη λογικη θελω cutting edge hardware να παιζω παιχνιδια αλλα δεν ξερω να βαλω ενα καλωδιο για να μπω στο internet δεν την καταλαβα ποτε.. Μαλλον γκρινια απλα για να υπαρχει ειναι ολα αυτα.

Το ολο θεμα χανεται στην μεταφραση της ευκολιας και του plug and play. Η κονσολα δεν ειναι (και δεν θα επρεπε να ειναι ασχετα αν ορισμενοι το ξεχεσαν) πολυεργαλειο. Ειναι φτιαγμενη για να παιζει παιχνιδια. Αγοραζω μηχανακι, βαζω δισκακι/καρτουλα και παιζω. Ουτε updates, ουτε verifications, ουτε κλειδωματα σε accounts/hardware, ουτε patches, ουτε installs, ουτε community και οτι αλλη πιπα εχει φτιαχτει απο το PC. Η κονσολα θα επρεπε να ειναι κονσολα με τα ολα της. Γεννημενη για gaming, single ή multi σε ενα δωματιο/σαλονι. Αυτο θα επρεπε να ειναι ο νουμερο 1 στοχος. Χεστηκαμε για ολα τα αλλα. Γι αυτο και εχει σημασια το κραξιμο για τετοια θεματα στην κονσολα. 

Σε PC, τηλεφωνα και οτι σκατα αλλο μηχανακι multi-χρησης υπαρχει δεν υπαρχει κανενα θεμα με ολα τα παραπανω. Στην κονσολιτσα ομως ΝΑΙ υπαρχει θεμα. 

Απο την current gen εχουμε updates/patches και τα σχετικα δεν ειναι καινουργια αυτα. Και το κινητο ηταν "παταω κουμπακια παιρνω τηλεφωνο" αλλα ο κοσμος προχωρησε σε κατι καλυτερο, επιλογη σου αν θα το αγορασεις η θα μεινεις με τα κουμπακια και θα καταλήξεις niche κατηγορια. Οποιος δεν ξερει να κανει ενα update και να βαλει την κονσολα στο internet καλυτερα να ασχοληθει με αλλα πραγματα αυτη ειναι η αποψη μου..

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό είναι και το πρόβλημά μας. Οι κονσόλες έπαψαν να είναι κονσόλες. Και όχι, αυτό δεν είναι καλύτερο.

Γυρνάω μετά απο έναν μήνα στο χωριό μου και γουστάρω να παίξω στο PS3.

Για να παίξω όμως, πρέπει να κατεβάσω system update, πρέπει να κατεβάσω και κανένα game update, τρώει και κανένα σκάλωμα η κονσόλα εν ώρα gaming, just great!

Έχει χαθεί πλέον ο ορισμός της κονσόλας όπως τον γνωρίζαμε. Πλέον δεν βλέπω σχεδόν καμία διαφορά μεταξύ των "προβλημάτων" που αναφέρουν μερικοί κονσολάκιδες πως υπάρχουν στα PC και τις τωρινές κονσόλες.

Δεν είναι θέμα γνώσεων, είναι θέμα ριζικών αλλαγών.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...