Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Skanjo, το κόστος δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πόσο είναι. Εσύ πώς είσαι σίγουρος ότι είναι τόσο μικρό που να μην έχει σημασία; Σίγουρα, πάντως, δεν είναι μόνο αυτός ο λόγος, είναι κι όλα τα άλλα που λες. Και σίγουρα είναι θετικό ότι το επανεξετάζουν αμέσως.

Δημοσ.

Θελω να ρωτησω κατι σχετικα με το Ps4.Ποσοι απο εδω θα αγορασουν το Ps4 Day One(ή εστω μετα απο λιγες εβδομαδες)??

Δημοσ.

Αν το παρω στα 340 απο κωτσο ειμαι day one, αλλιως πολυ πολυ μετα και αναλογα τα παιχνιδια που θα βγαλει.. :P 

• Like 1
Δημοσ.

Θελω να ρωτησω κατι σχετικα με το Ps4.Ποσοι απο εδω θα αγορασουν το Ps4 Day One(ή εστω μετα απο λιγες εβδομαδες)??

Αμα κατσει του Κωτσου θα το παρω, αλλιως και γω ομοιως με συμφερον bundle αργοτερα η θα περιμενω προσφορα τουλαχιστο 60 ευρω κατω

Δημοσ.

Και εγώ δεν βλέπω να το γλιτώνω το day one, καθότι τρελός με την τεχνολογία γενικότερα, θα το πάρουν και κάτι φιλαράκια, δεν θέλει και πολύ... :-D  Παράταξη στην σειρά xbox360, WiiU, PS3, PS4. :-)

Δημοσ.

αν είχα λεφτά θα πήγαινα για day1 ,ακόμα και τα 400ε (500ε με παιχνίδι και Plus) είναι πολλά για μένα atm, όχι οτι θα πέσει η τιμή του σε κάνα χρόνο αλλα ίσως εγώ να είμαι σε καλύτερη κατάσταση και να το τσιμπήσω τότε, μέχρι τότε κρατάει καλά το ps3 και το Pc.

Δημοσ.

Εγώ αν θέλω το παίρνω day 1, αλλά θα περιμένω κανα 6μηνο πρώτα να δώ τι προβλήματα θα βγάλει στο hardware (αν βγάλει), τι παιχνίδια θα έχουν βγεί μέχρι τότε κτλ. Δεν υπάρχει λόγος αγοράς απο τώρα. Λογικά τα χριστούγεννα του '14 θα το έχω σίγουρα. Μέχρι τότε θα έχει βγάλει αρκετά ΑΑΑ games.

Δημοσ.

εφόσον τα περισσότερα παιχνίδια Multiplatform θα είναι multigen και τα exclusive της κονσόλας ενώ είναι καλά δεν είναι αυτά που λες καίγομαι να τα παίξω, μπορείς να περιμένεις άνετα, αν δούμε στην ε3 φέτος κάνα uncharted4 μετά το χάος, θα κάνω το @#$ παξιμάδι για να το πάρω χαχα

• Like 3
Δημοσ.

Κι εγώ πάω για day one από τον Κώτσο με 344. Αν αλλάξει αυτό θα περιμένω ώσπου να βγει Witcher 3 (ή ώς το καλοκαίρι σε περίπτωση που το Destiny βγει παιχνιδάρα και νιώσω ότι πρέπει να το παίξω - ωστόσο, σε περίπτωση που κρατάει τα πάντα στο Bungie account και μπορώ να μετακομίσω από 360 σε PS4 με τα στατιστικά μου, μάλλον θα το παίξω στο 360 και όταν βγει Witcher 3 μετακομίζω στο PS4 ).

Δημοσ.

εφόσον τα περισσότερα παιχνίδια Multiplatform θα είναι multigen και τα exclusive της κονσόλας ενώ είναι καλά δεν είναι αυτά που λες καίγομαι να τα παίξω, μπορείς να περιμένεις άνετα, αν δούμε στην ε3 φέτος κάνα uncharted4 μετά το χάος, θα κάνω το @#$ παξιμάδι για να το πάρω χαχα

Γι' αυτό είπα πρός το τέλος του '14, γιατί ότι βαρύ χαρτί είναι να δείξει λογικά θα το κάνει στην Ε3. Η Naughty Dog ήδη δουλεύει πάνω σε PS4 project απο πέρσυ.

• Like 1
Δημοσ.

εγώ σκεφτόμουν αν ισχύσει του Κωτσόβολου η προσφορά να το έπαιρνα, αλλά από την άλλη δεν βρίσκω ούτε ένα παιχνίδι που να αξίζει την αγορά του τώρα...οπότε, όταν βγει έστω το Deep Down

Δημοσ.

Tο μονο πραγματικα next gen παιχνιδι στο launch ειναι το killzone, αλλα εαν δεν σου αρεσουν τα fps την εκατσες την βαρκα, Εγω το κοβω για την ανοιξη μαζι με Infamus , βεβαια υπαρχει και η πιθανοτητα να μου την δωσει και να το χτυπησω τα χριστουγεννα, αλλα δεν το θεωρω πολυ πιθανο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...