Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ε νομιζω οτι ο τιτλος θα κυκλοφορησει μονο ιαπωνια(σημερα μαζι με το launch του ps4)...οποτε το τρειλερ φτιαχτηκε για την ιαπωνικη αγορα...

Δημοσ.

λoιπον?τοσοι κατοχοι ps4 ουτε ενας δεν μιλησε για την beta του FF14 online που ξεκινησε σημερα πως σας φανηκε?εντυπωσεις?

εγω επαιξα λιγακι αλλα δεν πολυκαταλαβα και πολλα τα texture σε καποιες φασεις ειναι χαλια αλλα γενικα τα γραφικα εχουν ωραιο feeling

Δημοσ.

λoιπον?τοσοι κατοχοι ps4 ουτε ενας δεν μιλησε για την beta του FF14 online που ξεκινησε σημερα πως σας φανηκε?εντυπωσεις?

εγω επαιξα λιγακι αλλα δεν πολυκαταλαβα και πολλα τα texture σε καποιες φασεις ειναι χαλια αλλα γενικα τα γραφικα εχουν ωραιο feeling

Λογικο ειναι να ειναι χαλια τα texture!!!μιλαμε για beta που υπαρχει ειδη απο το 2010 στο PC

Δημοσ.

Δεν την είχα καν υπόψη :P

Ετσι όπως τα λες, να υποθέσω ότι είναι open; Μέχρι πότε;

Δημοσ.

Αν και ποτε δεν μου αρεσαν τα infamous, πρεπει να ομολογήσω οτι το παιχνιδι φαίνεται πολυ καλο.
Και οχι μονο απο γραφικα 

Δημοσ.

Lol και που να δεις οταν κυκλοφορησουν ολα τα παιχνιδια και απο τα enhanced gifακια περασουμε στο πραγματικο gameplay....και για να μην πεταχτουν τα 15χρονα παλι το ιδιο λεω και για τα δυο στρατοπεδα.

Δημοσ.

kwxp-6-1679.jpg

Οκ ενημερωθηκαμε για τις διαφορες

1.μερας και νυχτας σε ενα παιχνιδι.

2.direct feed σε συγκριση με κακο offscreen υλικο.

Kατα τα αλλα δεν υπαρχει καμια διαφορα.

Η μαλλον υπαρχει.

Στο τελευταιο πραγματικο Gameplay video,η βελτιωση σε σχεση με το πριν(Ε3) ειναι εμφανεστατη.

http://lenta.ru/features/infamous/city/

Δημοσ.

kwxp-6-1679.jpg

μη στεναχωριεσαι holy και το xbox one καλα θα τα παει βρε...δεν χρειαζεται ουτε αγχος ουτε μισος ;)

on another note εγινε το launch στο mother japan και αρχισαν να κινουντε τα πραγματα επιτελους και στο psn και απο πλευρας ανακοινωσεων καλη μας (δευτερη) αρχη τα καλυτερα ερχονται  B)  

Δημοσ.

Οκ ενημερωθηκαμε για τις διαφορες

1.μερας και νυχτας σε ενα παιχνιδι.

2.direct feed σε συγκριση με κακο offscreen υλικο.

Kατα τα αλλα δεν υπαρχει καμια διαφορα.

Η μαλλον υπαρχει.

Στο τελευταιο πραγματικο Gameplay video,η βελτιωση σε σχεση με το πριν(Ε3) ειναι εμφανεστατη.

http://lenta.ru/features/infamous/city/

πραγματι τωρα φαινεται καλυτερο! :-)

μη στεναχωριεσαι holy και το xbox one καλα θα τα παει βρε...δεν χρειαζεται ουτε αγχος ουτε μισος ;)

on another note εγινε το launch στο mother japan και αρχισαν να κινουντε τα πραγματα επιτελους και στο psn και απο πλευρας ανακοινωσεων καλη μας (δευτερη) αρχη τα καλυτερα ερχονται  B)  

κανενα αγχος ουτε μισος...

παντως τωρα που αναφερεις και την ιαπωνια χλιαρες πωλησεις το PS4.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...