Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι να σου πω, εμενα δουλευει κανονικα.

Αν κανω απευθειας ειτε το Upload ειτε το save σωζει το αυτοματο βιντεο του δοθεντως timeframe που εχω ορισει.

Και ειμαι σιγουρος γιατι το εχω κανει αρκετες φορες στο φιφα με τα animation glitch.

Για να μη σου λεω μαλακιες ομως, ειναι κατι που δε το εχω κανει στο firm 1.74-1.75.

Θα το δοκιμασω τωρα.

εδιτ

Μια χαρα δουλευει, και αν υπαρχει και θεμα αξιοπιστιας το τραβαω και με elgato για να φανει.

Δημοσ.

Μολις τωρα ειδα ενα video απο το PT.. Χεσιμο ατμοσφαιρα πιο πολυ και απο Outlast, παω να κατεβασω ελπιζω να ειναι καλο και απο θεμα gameplay--

Δημοσ.

δεν το τελειωσα ακομα ,αλλα μου αρεσουν πολυ τα γραφικα του.Πολυ ρεαλιστικα και μπορω να πω οτι με τον καταλληλο ηχο τιναζεσαι απο τη καρεκλα. :P

Ενδιαφερον μεχρι στιγμης.

Δημοσ.

Μπα εγω τα χρειαστηκα.Δυσκολα τρομαζω πλεον κ εγω, αλλα το στυλ των γραφικων του ειναι?Δεν ξερω εχω χεστει λιγο χαχα.

Αυτο δεν ειναι να το παιξεις με καναν μορφεα. :P

Δημοσ.

Απο το Outlast παντως ειναι καλυτερο οπτικα, και εχει και πιο ομορφη ατμοσφαιρα. Αρκει να μην γινει συνεχομενο και να διατηρησει το tension.

Δημοσ.

Απο το Outlast παντως ειναι καλυτερο οπτικα, και εχει και πιο ομορφη ατμοσφαιρα. Αρκει να μην γινει συνεχομενο και να διατηρησει το tension.

Oχι ρε συ!!!

Σε αυτο νομιζεις οτι εισαι σε πραγματικο χωρο.Βεβαια δεν το επαιξα σε εσωτερικους χωρους ακομα το outlast.Αλλα αυτο δειχνει real life.Δεν το περιμενα.

Holyman το επαιξες?

Δημοσ.

Αυτο γραφω ρε, οτι ειναι καλυτερο απο το Outlast.

Βεβαια εχει κακο framerate.

αα οκ :P

Το ''απο'' το διαβασα ''το''.

Edit.Μονο σε μενα κανει τρελο θορυβο το ps4?

μονο το βιντεο που ειδα εχω κλασει μεντες! χλωμο να το δοκιμασω.

Eγω το αφησα ήδη στην μεση.Ειχα καιρο να ψαρωσω ετσι.

Εδω ειναι το trailer.

https://www.youtube.com/watch?v=B4kIbwlGxBg#t=35

Δημοσ.

Το δικο μου ειναι ψιλομακρια, και στο δωματιο εχω και το PC και οι καρτες σκεπαζουν ολους τους αλλους θορυβους.

Σε φιλαρακι παντως οταν επαιζε infamous εκανε σαν ελικοπτερο, λογικο βεβαια, λογω του τυπου του ανεμιστηρα που εχει, ειναι θορυβωδης by design.

Δημοσ.

Το δικο μου ειναι ψιλομακρια, και στο δωματιο εχω και το PC και οι καρτες σκεπαζουν ολους τους αλλους θορυβους.

Σε φιλαρακι παντως οταν επαιζε infamous εκανε σαν ελικοπτερο, λογικο βεβαια, λογω του τυπου του ανεμιστηρα που εχει, ειναι θορυβωδης by design.

ε? α, τωρα ειδα τον pds. ετσι ειναι pds αγορινα μου, τα αλογατα κανουνε και φασαρια! φορα ακουστικα :D

ελα ( pds), για οσους φοβαστε να παιξετε να δειτε τι θα συμβει, οριστε:

και pro-tip, τετοια games απλα με τον ηχο mute χανουν το 99% της ατμοσφαιρας τους (για τους φοβιτσιαρηδες)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...