anamenos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 πολύ ωραίο το DC αλλά όχι τόσο τέλειο όσο το δείχνουν τα jifakia.
stavros88 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Ναι?Για πες μας πως σου φανηκε οταν το επαιξες χθες στο ps4 σου?
anamenos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Καλά ρε Σταύρο πλάκα κάνεις τώρα... βάλε δες το video και θα καταλάβεις τι εννοώ. Το παιχνίδι είναι όμορφο. αλλά όχι αυτό που προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι . Τώρα αν κάποιοι το βλέπουν πιο όμορφο και από την real life νομίζω δεν είναι δικό μου το πρόβλημα.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Καλά ρε Σταύρο πλάκα κάνεις τώρα... βάλε δες το video και θα καταλάβεις τι εννοώ. Το παιχνίδι είναι όμορφο. αλλά όχι αυτό που προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι . Τώρα αν κάποιοι το βλέπουν πιο όμορφο και από την real life νομίζω δεν είναι δικό μου το πρόβλημα.απο βιντεο ειναι και το gif. Δεν ξερω αν εχει μπει εδω. Τετοια γραφικα θα εχει το παιχνιδι. edit.
stavros88 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Καλά ρε Σταύρο πλάκα κάνεις τώρα... βάλε δες το video και θα καταλάβεις τι εννοώ. Το παιχνίδι είναι όμορφο. αλλά όχι αυτό που προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι . Τώρα αν κάποιοι το βλέπουν πιο όμορφο και από την real life νομίζω δεν είναι δικό μου το πρόβλημα. Ποιος προσπαθει να σε πεισει?Δεν σε καταλαβαινω,τα gif ειναι απο τα βιντεακια οπως και σε ολα τα παιχνιδια εδω και κανενα χρονο γινεται αυτο με τα gifs.
ultralisk Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 It's time for your latest update on The Last Guardian - again "Will we see it at Tokyo Game Show?" we asked Sony Worldwide Studios boss Shuhei Yoshida in an interview today. "I don't think so," was his response. "Sorry." EPIC response 2
Vole Maulder Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Please understand... Oh wait, άλλος Ιάπωνας είναι αυτός 2
HadesGR Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Please understand... Oh wait, άλλος Ιάπωνας είναι αυτός XAXAXAX! Ελπίζω να μην τα σκατώσει σαν τον Iwata
HadesGR Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Σχετικά με το P.T ,ορίστε μία εγκυρότατη πηγή και υπονοούμενα ότι είναι teaser για το next Silent Hill http://www.gamespot.com/articles/p-t-game-revealed-on-ps4-is-actually-next-silent-h/1100-6421683/
p07apo Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Πολύ καλό. Σιγά σιγά το ps4 ξεφεύγει στο τεχνικό κομμάτι.
p3tran Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Τριτο και τελευταιο video απο το gamersyde για το DriveClub. Αυτη τη φορα με προσεγμενη σε ολα ληψη, μεχρι και καλο οδηγο. (και night-day transition) μεχρι να βρεθει direct feed video, νομιζω δεν θα βρεθει καλυτερη ποιοτητα απο αυτη: http://www.gamersyde.com/hqstream_driveclub_gc_showfloor_gameplay_4-32765_en.html 1
hollow_83 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Mονο εγω εχω την αισθηση οτι τα αμαξια ειναι σαν να κανουν float ? Δε ξερω τα transitions μεταξυ λωριδων και οι συγκρουσεις δειχνουν περιεργες. Οσο μπορω να διακρινω απο το βιντ τελοσπαντων.
p3tran Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 δες εδω καλυτερα. οχι καλυτερη ποιοτητα φυσικα, αλλα καλυτερα συμπερασματα για driving physics, collision physics, damage και ..τα λοιπα https://www.youtube.com/watch?v=vGDzI7KJcjA 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις