Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλά ρε Σταύρο πλάκα κάνεις τώρα... βάλε δες το video και θα καταλάβεις τι εννοώ. Το παιχνίδι είναι όμορφο. αλλά όχι αυτό που προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι . Τώρα αν κάποιοι το βλέπουν πιο όμορφο και από την real life νομίζω δεν είναι δικό μου το πρόβλημα.

Δημοσ.

Καλά ρε Σταύρο πλάκα κάνεις τώρα... βάλε δες το video και θα καταλάβεις τι εννοώ. Το παιχνίδι είναι όμορφο. αλλά όχι αυτό που προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι . Τώρα αν κάποιοι το βλέπουν πιο όμορφο και από την real life νομίζω δεν είναι δικό μου το πρόβλημα.

απο βιντεο ειναι και το gif.

Δεν ξερω αν εχει μπει εδω.

Τετοια γραφικα θα εχει το παιχνιδι.

edit.

Δημοσ.

Ποιος προσπαθει να σε πεισει?Δεν σε καταλαβαινω,τα gif ειναι απο τα βιντεακια οπως και σε ολα τα παιχνιδια εδω και κανενα χρονο γινεται αυτο με τα gifs.

Δημοσ.

Τριτο και τελευταιο video απο το gamersyde για το DriveClub.

Αυτη τη φορα με προσεγμενη σε ολα ληψη, μεχρι και καλο οδηγο.

(και night-day transition)

μεχρι να βρεθει direct feed video, νομιζω δεν θα βρεθει καλυτερη ποιοτητα απο αυτη:

http://www.gamersyde.com/hqstream_driveclub_gc_showfloor_gameplay_4-32765_en.html

• Like 1
Δημοσ.

Mονο εγω εχω την αισθηση οτι τα αμαξια ειναι σαν να κανουν float ?

Δε ξερω τα transitions μεταξυ λωριδων και οι συγκρουσεις δειχνουν περιεργες.

Οσο μπορω να διακρινω απο το βιντ τελοσπαντων.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...