Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ας ελπιζουμε να περιοριστει στο "κλεισιμο" του psn για λιγο καιρο και οχι στην κλοπη προσωπικων δεδομενων των χρηστων.

• Απαντ. 26,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Aslan δηλαδη εχεις ιντερνετ κανονικα?

Πριν που μπηκα εβλεπα κανονικα τους φιλους μου και ετσι νομιζα οτι επανηρθε αλλα μολις πηγα να μπω ps store με εβγαλε error.Aυτην την στιγμη τιποτα.

Δημοσ.

Πολύ μπροστά η Sony.Απο την πρώτη μέρα το είχε πει ότι το ps4 δεν θα είναι μόνιμα online......

χαχαχαχαχαχαχα οντως το ειχε πει περηφανα..
Δημοσ.

Γιατι τα εχουνε τοσο πολυ με τη sony παντως?

Οποτε το καλυτερο ειναι να μην δινετε προσωπικα δεδομενα οταν φτιαχνετε λογαριασμο στo ps4 απλα αν θελετε να αγορασετε κατι να χρησιμοποιειτε paypal ή κωδικους που θα εχετε αγορασει απο μαγαζια σαν αυτο ετσι και να χακαρουν τη βαση δεδομενων της sony δεν θα παρουν τα προσωπικα σας στοιχεια.

Παντως τωρα που δοκιμασα να μπω απο εδω στο psn+ λογαριασμο μου δεν με αφηνε μου εβγαζε "sing-in failed".

Δημοσ.

Εντελώς αντιεπαγγελματική η συμφεριφορά της Sony. Και δεν είναι η πρώτη φορά. Για το μέγεθος της εταιρίας η αντίδραση τους είναι απλά αστεία. Και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στο PSN.

• Like 1
Δημοσ.

Σημερα(Δευτερα) δεν θα ειχαμε psn ουτως η αλλως λογω maintainence για αρκετες ωρες αλλα εγινε και αυτο και θα ημαστε κοντα στις δυο μερες ετσι. Μπορει και να το φτιαξουν νωριτερα, δεν ειναι ακομα γνωστο το τι ακριβως εγινε και μαλλον δεν θα το μαθουμε ποτε. Εχουν βγει διαφοροι και λενε τα δικα τους αλλα μαλλον overload ή κατι τετοιο πιθανον να προκληθηκε.

Δεν εχουν ολοι ή ολες οι χωρες το προβλημα απο οτι διαβαζω και σε ξενα φορουμ. 

Δημοσ.

Εντελώς αντιεπαγγελματική η συμφεριφορά της Sony. Και δεν είναι η πρώτη φορά. Για το μέγεθος της εταιρίας η αντίδραση τους είναι απλά αστεία. Και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στο PSN.

Εχεις δικιο ειναι η ΤΡΙΤΗ φορα.

Τι να πω τριτη και φαρμακερη?

Δηλαδη δεν μπορει κανεις να συνδεθει στο λογαριασμο του απο το επισημο sony site?

Βγαζει sing-in failed οπως και σε εμενα?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...