Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν το έχω, αλλα από ότι έκατσα και είδα 3 ώρες μοιάζει ολόιδιο με την beta. Οποιον του άρεσε η beta το αγοράζει, οποιον δεν του άρεσε περιμένει και βλέπει.

Επεξ/σία από Spartan117
  • Like 1
Δημοσ.

την beta την ειχα παιξει χμ μια ωρα?(λογο ελλειψης χρονου τοτε)

αλλα με τρωει η τσεπη μου να το παρω η οχι :P

το θεμα ειναι οτι δεν βλεπω και reviews around

o well θα περιμενω i guess

Δημοσ.

Θα πρεπει να περιμενεις καμια εβδομαδα για ενα full review. Εγω περιμενω review απο τον AngryJoe, οχι φυσικα για να με πεισει/αποθαρρυνει να το αγορασω, απλα σε πολλα games η κριτικη του ειναι σωστη κατα την γνωμη μου.

• Like 2
Δημοσ.

Κι εγώ τον Τζο και τον Τζεφ περιμένω να δω τι θα πουν. Βέβαια, μετά από το 4ωρο stream του Τζεφ χτες, δε βλέπω να έχει αλλάξει απολύτως τίποτα από το beta, απλώς έχουν επιβεβαιωθεί οι λόγοι για τους οποίους ακύρωσα το pre-order. Μιλάμε για το flop της χρονιάς άνετα (για να μη πω τίποτα παραπάνω) ή ιδέα μου είναι; 

• Like 1
Δημοσ.

Φλοππυ ντισκ. Βρωμαει πολυ η δουλεια..Τιτλο μεγαλου βεληνεκους και εκτοπισματος, κατα την ταπεινη μου γνωμη, ακομα δεν εχουμε δει σε κανενα συστημα τρεχουσας γενιας. Καλο Οκτωβρη και βλεπουμε..

• Like 2
Δημοσ.

Κι εγώ τον Τζο και τον Τζεφ περιμένω να δω τι θα πουν. Βέβαια, μετά από το 4ωρο stream του Τζεφ χτες, δε βλέπω να έχει αλλάξει απολύτως τίποτα από το beta, απλώς έχουν επιβεβαιωθεί οι λόγοι για τους οποίους ακύρωσα το pre-order. Μιλάμε για το flop της χρονιάς άνετα (για να μη πω τίποτα παραπάνω) ή ιδέα μου είναι; 

Το ειχα γραψει πολλες σελιδες πισω οτι δεν μου γεμιζει το ματι το Destiny. Απλα περιμενα να παιξω την beta οπου επισης δεν σχολιασα, αφου περιμενα να βγει κανονικα το game. Φυσικα και δεν προκειται να κρατησω μονο τις κριτικες του Joe/Jeff (oι οποιοι συνηθως εως παντα εχουν δικιο). Θα πρεπει να το παρω στα χερια μου να παιξω καποιες ωρες για να σχηματισω δικη μου αποψη. Μπορει κατι να μου αρεσει και να κολλησω. Απο τα βιντεο που βλεπω τωρα, δεν με κανει να θελω να παω για αγορα δυστυχως...

• Like 2
Δημοσ.

Πιο generic shooter δεν γίνεται ρε bros,λίγο common sense δηλαδης,το παιχνίδι απευθύνεται για τους 15-20 ετών του έτους 2014 που δεν έχουν παίξει ένα κάρο scifi themed shooters,εγώ ξερνάω και πλήττω θανάσιμα.

Δε θυμάμαι ποσά χρόνια έχουν περάσει από τότε που αναρωτιόμουν γιατί το halo είχε επιτυχία τόση.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε θυμάμαι ποσά χρόνια έχουν περάσει από τότε που αναρωτιόμουν γιατί το halo είχε επιτυχία τόση.

Το Halo είχε ένα ολοκληρωμένο single player κομμάτι + το multiplayer του που είχε αρκετή φάση. Το destiny είναι mmo fps που βασίζεται σχεδόν εξ' ολοκληρου στο multiplayer κομμάτι του. 

Εγώ όλα τα campaign του Halo τα έχω τερματίσει καμια 3-4 φορες σε διαφορετικές δυσκολίες χωρίς να κουράζουν λόγο gameplay που σου δίνει πολλές δυνατότητες να κανεις διαφορετικά πράματα σε κάθε playthrough. Εγώ περίμενα κάτι σε Halo από το Destiny. Δεν λέω, η Beta δεν μου άφησε αρνητικές εντυπώσεις, αλλα δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα κιόλας. Θα το τσιμπήσω λογικά σε κανα black friday sale που θα έχουν οι αμερικανοι.
Επεξ/σία από Spartan117
  • Like 1
Δημοσ.

Αμα θελετε ωραιο shooter παρτε το Metro Redux.

Απλα πραγματακια. Ειδικα το 2033 για οσους δεν το εχουν παιξει σε πισι η Χ360 ειναι αλλη κλαση με τα καλα γραφικα.

Και απο γραφικα και gameplay. Και κολλημενο 60αρι για οσους τους και τα fps.

Οσο για το Last Light, καθησα και το συγκρινα με την εκδοση του pc στα 1080p 60fps με 660ti. Το πισι γονατιζει και 60 δε βγαζει με τη καμια. Στο ΠΣ4 τρεχει απροβληματιστα.

• Like 3
Δημοσ.

Το πηρα στο PC το redux 16 ευρώ και μπορώ να πω ότι μου άρεσε παρα πολύ, η ατμόσφαιρα ειδικά δεν υπάρχει. Δεν τα είχα ακουμπήσει κιόλας τα Metro πριν το redux, καπάκι μου ήρθε το πακέτο.

Δημοσ.

Πιο generic shooter δεν γίνεται ρε bros,λίγο common sense δηλαδης,το παιχνίδι απευθύνεται για τους 15-20 ετών του έτους 2014 που δεν έχουν παίξει ένα κάρο scifi themed shooters,εγώ ξερνάω και πλήττω θανάσιμα.

Αμα θελετε ωραιο shooter παρτε το Metro Redux.

Απλα πραγματακια. Ειδικα το 2033 για οσους δεν το εχουν παιξει σε πισι η Χ360 ειναι αλλη κλαση με τα καλα γραφικα.

Και απο γραφικα και gameplay. Και κολλημενο 60αρι για οσους τους και τα fps.

Οσο για το Last Light, καθησα και το συγκρινα με την εκδοση του pc στα 1080p 60fps με 660ti. Το πισι γονατιζει και 60 δε βγαζει με τη καμια. Στο ΠΣ4 τρεχει απροβληματιστα.

Μπράβο παιδιά μου, μπράβο...Πως φαίνονται οι γέροι του forum... :D

To Μetro ρε μαγκες όμως δεν έχοι Μουλκτιπλέϊερ για να κάμνης ΧΕΝΤΣΟΤ και να μαζευις XP για να γίνεις αρχι-Στρατηγιστερ με 454278 πρεστιζζζ !1!1! Πειτε μου, ΠΩΣ θα πουλήσει ? ε ?

--------------------

Παιδιά πέρα απο τον χαβαλέ, αυτή η συζήτηση υποθέτω έχει ξαναγίνει : αυτά που πουλάνε είναι "podosfairakia", ραλλάκια και ΜΠΑΜ headshot σε 1ο πρόσωπο...πως να το κάνουμε δηλαδή...Αντε ΟΚ, και τα ετήσια reskin του Αss.Creed της φοβερής μας Ubisoft...

Παιχνίδια τα οποία βασίζονται στο multiplayer για να τα παίρνει ο κοσμάκης...δείτε την μόδα των τελευταίων ετών οπου εταιρείες πήγαν και χώσανε multiplayer σε άκυρους πραγματικά τίτλους που σε καμία περίπτωση δεν χρειαζόταν MP...Aπλά, το χώνανε για να μην χάσουν πωλήσεις/φράγκα απο το εμπόριο ανταλλαγών/μεταχειρισμένων...

FIFA/KALL OF DIUTYYY/GRANDE TURISMA/GTA και δώσε multiplayer στο λαό...

Destiny : ενα online-μονο (απαιτείται μόνιμη σύνδεση) άδειο loot'em up παιχνίδι, παρόλα αυτά, ο τίτλος με τις περισσότερες προ-πωλήσεις στην ιστορία του gaming...Eντομεταξύ, ιστορικοί και πραγματικά πρωτοποριακοί τιτλοι (για την εποχή τους) όπως Shenmue...ούτε πούλησαν, ουτε και θα δούμε sequel ποτέ των ποτών...

Eγώ προσωπικά θλίβομαι, αν αυτό είναι το μέλλον του gaming...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...