Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν όλες κάνουν τον ίδιο θόρυβο να το δεκτώ δεν είναι και κάτι το τρομερό. Όταν όμως διαβάζω άλλους να λένε ότι δεν ακούνε τίποτα ή είναι καλύτερο από το ps3 slim τότε ίσως κάτι τρέχει με το δικό μου. Στα 2 μέτρα το έχω και σε χώρο που αερίζεται καλά και πάλι όμως ο ανεμιστήρας ανεβάζει στροφές και ακούγεται πολύ. Αυτό το ps4 ακούγεται περίπου σαν το δικό μου Link.png Site:

.

Δημοσ.

Φυσιολογικός θόρυβος είναι αυτός αν παίζεις παιχνίδι. Το να λέει κάποιος ότι το δικό του δεν ακούγεται ή ότι ακούγεται παραπάνω μπορεί να εξαρτάται από πολλά πράγματα, πέρα από αυτά που προαναφέρθηκαν. Θερμοκρασία χώρου, απόσταση, ένταση ήχου, τοποθεσία (μπορεί, ας πούμε, το έπιπλο να ενισχύει τον ήχο), κάλυψη θορύβου από άλλη συσκευή (αν το έχεις δίπλα στο PC και το PC κάνει παραπάνω θόρυβο δε θα το παρατηρήσεις μάλλον). Αθόρυβο τελείως δεν πρόκειται να είναι, ειδικά με το είδος ανεμιστήρα που έχει. 

Παίξτε τα παιχνίδια σας και μη σκάτε.

• Like 2
Δημοσ.

ibqtch0jUvEpFR.gif

Με διαφορα το αγαπημένο μου gif από Driveclub. Τώρα θα ήθελα να τους δω με την ίδια μηχανή γραφικών να κάνουν ένα Motorstorm.

Απότι φαίνεται πάντως θα την απολαύσω την ps+ έκδοση του Driveclub, με βλέπω να το αγοράζω κιόλας άμα είναι καλο.
  • Like 1
Δημοσ.

Μετα το σοκ που επαθα στο Forza χθες, δεν ξαναεμπιστευομαι gifakia.

Θα περιμενω να βγει για να δω αν οντως ειναι τοσο ομορφο οσο δειχνουν τα gif.

• Like 1
Δημοσ.

Πια τζιφακια?ολοκληρο βιντεακι ανεβηκε εδω μεσα με την παρουσιαση του τιτλου στην ιταλια.

Δημοσ.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...