Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εκεί στην Αθήνα είστε καλά σε αυτό το κομμάτι γιατί και έχετε αυτά τα μαγαζιά που έχουν καλύτερες τιμές αλλά και βρίσκεται απο άλλους μεταχειρισμενα παιχνίδια αλλά και μπορείτε να πουλήσετε κάτι. μεγάλη υπόθεση τα έξοδα αποστολής.

Δημοσ.

ξέρει κανείς αν τα παιχνίδια που δίνει το PS4 σε bundle είναι κανονικά retail οι συσκευασίες τους ή έχουν καμιά στάμπα που λέει bundle επάνω?

Δημοσ.

ξέρει κανείς αν τα παιχνίδια που δίνει το PS4 σε bundle είναι κανονικά retail οι συσκευασίες τους ή έχουν καμιά στάμπα που λέει bundle επάνω?

εκει που εχει το barcode γραφει not to be sold seperately(ουτε που θα το προσεξεις)

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια αυτο με τα μεταφορικα δεν ισχυει παντα.

Πχ το Evil Within εχει σε πλαισιο και λοιπα μεγαλα μαγαζια 69,90 για Next gen και εγω το παρηγγειλα στα 52 ευρω.

Ε αντε και 3 τα μεταφορικα παλι η τιμη εχει τρελη αποκλιση.

Δημοσ.

Οντως ισχυει αυτο εχει τυχει και σε εμενα.

Και οσο αφορα το πλαισιο το εχω ξαναπει και θα το ξαναπω για να το δουν περισσοτεροι οτι μπορειτε να πατε σε οποιοδηποτε καταστημα πλαισιο και να ζητησετε να αγορασετε το οποιοδηποτε προιον στη τιμη ιντερνετ.

Πιστεψτε με θα σας το δωσουν στη τιμη ιντερνετ και οχι καταστηματος και αν δεν σας το δωσουν τοτε καντε να φυγεται να δειτε που θα σας σταματησουν.

Το εχω κανει απειρες φορες σε πολλα καταστηματα πλαισιο.

Δημοσ.
hollow_83, on 29 Sept 2014 - 10:34 AM, said:

Παιδια αυτο με τα μεταφορικα δεν ισχυει παντα.

Πχ το Evil Within εχει σε πλαισιο και λοιπα μεγαλα μαγαζια 69,90 για Next gen και εγω το παρηγγειλα στα 52 ευρω.

Ε αντε και 3 τα μεταφορικα παλι η τιμη εχει τρελη αποκλιση.

Νικ που το πήρες? δώσε λινκ.

για το driveclub μη με ξεχάσεις!!

Δημοσ.

κοιτα σε πολλες περιπτωσεις αν συνηθιζεις να πληρωνεις με καταθεση, τοτε δεν εχεις εξοδα αντικαταβολης , μονο μεταφορα που ειναι 3€ χονδρικα....γενικα κακα τα ψεμματα βολευει το σκρουτζ....αλλωστε δε θα φτανε εκει που ειναι...

Δημοσ.

ο συνδυασμός μεταφορικά και αντικαταβολή είναι που σε σκοτώνει. Εγώ πάντως περιμένω τις προσφορές εκτός αν βρω και άλλον φίλο να μοιραστώ τα έξοδα

Δημοσ.

Παιδια κακα τα ψεματα το πλαισιο πουλαει και μονο με το ονομα του χωρις τιποτα αλλο.

Πολυς κοσμος δεν το ψαχνει γενικως αλλου πριν παει στο πλαισιο λεει θα παω στο πλαισιο να αγορασω το ταδε και τελεια.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ απορώ αν δίνει κάνεις στο πλαίσιο και στο κάθε πλαίσιο 70αρια για παιχνίδια.

Πολυ περισσοτερα απ οσα φανταζεσαι η νομιζεις.

Καλο ειναι να συνειδητοποιησουμε οτι αυτοι που γραφουμε εδω η σε καμποσα αλλα fora ειμαστε μια τεραστια μειονοτητα. 50-60-70 ατομα; Αντε να διαβαζουν αλλοι 100 που βαριουνται να γραφουν. Αυτοι ειναι και παπαλα.

Ο μπαμπας που θελει να παρει κατι στο παιδι του γρηγορα να ξεμπερδευει θα παει Πλαισιο η Public. Το ιδιο και διαφοροι αλλοι που δεν εχουν το gaming ως σοβαρο hobby η ειναι casuals. Γκομενες, φιλοι για δωρακια κλπ περνανε και αυτοι μια βολτα απο κει.

Και αυτο δε συμβαινει μονο στο gaming αλλα και στους υπολογιστες, ταμπλετες, κινητα κλπ. Λες και δεν υπαρχουν αλλα μαγαζια στην Αθηνα η αλλου

Εγω ξερω ατομα που βαριουνται να ψαξουν στο skroutz ενω το ξερουν γιατι και καλα θεωρουν τα σκρουτζομαγαζα αναξιοπιστα η μικρομαγαζα.

Το 50-60% των 35-65 ψωνιζουν αποκλειστικα απο μεγαλες αλυσιδες γιατι αυτες ξερουν αυτες εμπιστευονται :P

• Like 4
Δημοσ.

Εγώ έχω σταμπάρει το tomb raider γύρω στα 36 χωρίς μεταφορικά αλλά μου φαίνεται τόσα τεράστια η διαφορά που φοβάμαι μην παίζει τίποτα με μεταχειρισμένα. Έχετε καμιά ιδέα? https://www.skroutz.gr/products/show/16997365

Μέχρι στιγμής για το Rayman και για το Last of us οι τιμές ήταν ίδιες public με τα άλλα μαγαζιά αλλά γι αυτό δεν δίνω πάνω από 40.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...