Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αξιοπιστο μαγαζι ειναι το you. δε νομιζω ναναι μεταχειρισμενο, αν ηταν θα το γραφε.

Σε καμποσα μαγαζια εχει μεχρι 40 το TLOU αν σε βολευει η τοποθεσια τους. Αν δε το εχεις παιξει αξιζει περισσοτερο απο το Tombraider το οποιο ειναι επισης πολυ καλο αλλα δε συγκρινεται με το TLOU σε καμια περιπτωση

https://www.skroutz.gr/s/4723964/The-Last-of-Us-Remastered-PS4.html?keyphrase=last+of+us

PS: Για το tombraider εχω την διαισθηση (πιθανον και να λανθανω) οτι αν ειναι να δωσουν καποιο μεγαλο τιτλο στο PS plus τα χριστουγεννα θα προτιμησουν αυτο η το Rayman. To TLOU το θεωρω λιγοτερο πιθανο γιατι πουλαει σα ζεστο ψωμακι σε οσους παιρνουν PS4 και δε το ειχαν παιξει σε PS3.

Προσωπικα αν ηθελα να ξοδεψω το 40αρι θα πηγαινα σε TLOU.

Δημοσ.

Δεν ειναι κατι σταθερο. Συνηθως τα ανακοινωνουν τελευταια τριτη η τεταρτη καθε μηνα.

Μη περιμενεις κατι καλο για ΠΣ4 παντως πριν τα χριστουγεννα. Indies δινουν που ουτε τα ανοιγω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για να μην απορείτε για το συγκεκριμένο port

feature2.png

http://en.wikipedia.org/wiki/Project_Morpheus_%28virtual_reality%29

edit: λάθος νήμα, παρακαλώ μεταφορά στο γενικό νήμα του ps4 

Επεξ/σία από Daemonos
Δημοσ.

Ρε παιδια πηρε κανεις invitation για Blooborne alpha ή μας τρολλαρουν κανονικα αυτοι που δειχνουν screenshots; /mewantsbadly :cry:

Εγω πηρα, επαιξα χθες. Εχει παλι αυριο και κυριακη.

Απο οσο ξερω για να μπεις στη μπετα επρεπε να εχεις πλατ τα προηγουμενα.

• Like 1
Δημοσ.

Αν και ημουν της αποψης να μην βαλω οτιδηποτε πανω στα analog του dualshock γιατι δεν μου αρεσε τιποτα απο αυτα που εδιναν εμφανισιακα και γενικα ειχα την εντυπωση οτι θα ειναι αθλιας ποιοτητας οτι και να παρω, τελικως μου ηρθαν σημερα τα thumb caps που ειχα παρει απο Αγγλια.

Δεν μπορουσα να ειμαι μονιμα με το αγχος στο τι θα παθουν τα controllers απο εμενα και περισσοτερο τους φιλους μου, που βγαζουν τα χερια τους για καποιο λογο ενα λιτρο ιδρωτα, και μολις πιασω το χειριστηριο εγω ειναι λες και ειναι βουτηγμενο στο νερο. Τεσπα  μια χαρα δειχνουν και το feeling ειναι καλο, δεν επηρρεαζουν αρνητικα σε τιποτα και προστατευονται τα αναλογικα. 

post-250036-0-39931900-1412291059_thumb.jpg

ps: Mπηκαν επισης γιατι περιμενουμε pes με τα φιλαρακια και πρεπει τα χειριστηρια μου να ειναι ετοιμοπολεμα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...