mtzs Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 αξιοπιστο μαγαζι ειναι το you. δε νομιζω ναναι μεταχειρισμενο, αν ηταν θα το γραφε. Σε καμποσα μαγαζια εχει μεχρι 40 το TLOU αν σε βολευει η τοποθεσια τους. Αν δε το εχεις παιξει αξιζει περισσοτερο απο το Tombraider το οποιο ειναι επισης πολυ καλο αλλα δε συγκρινεται με το TLOU σε καμια περιπτωση https://www.skroutz.gr/s/4723964/The-Last-of-Us-Remastered-PS4.html?keyphrase=last+of+us PS: Για το tombraider εχω την διαισθηση (πιθανον και να λανθανω) οτι αν ειναι να δωσουν καποιο μεγαλο τιτλο στο PS plus τα χριστουγεννα θα προτιμησουν αυτο η το Rayman. To TLOU το θεωρω λιγοτερο πιθανο γιατι πουλαει σα ζεστο ψωμακι σε οσους παιρνουν PS4 και δε το ειχαν παιξει σε PS3. Προσωπικα αν ηθελα να ξοδεψω το 40αρι θα πηγαινα σε TLOU.
rouxlas86 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Το πήρα το TLOU και το τελείωσα πριν 2-3 μέρες δυστυχώς. Γενικά πότε ανακοινώνονται τα games που θα δώσουν με το ps plus?
mtzs Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν ειναι κατι σταθερο. Συνηθως τα ανακοινωνουν τελευταια τριτη η τεταρτη καθε μηνα. Μη περιμενεις κατι καλο για ΠΣ4 παντως πριν τα χριστουγεννα. Indies δινουν που ουτε τα ανοιγω.
Vole Maulder Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Και πάλι, τι θα δώσουν όταν δώσουν; Κάνα Knack ή κάνα Killzone στην πάρα πολύ καλύτερη; Δεν είναι και πολλά τα υποψήφια.
hollow_83 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Τα περισσοτερα απο τα indies που δινουν παντως ειναι παρα πολυ καλα παιχνιδια. 2
Millennium Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Yakuza Zero extended story trailer http://www.youtube.com/watch?v=XZTQXHWrV28 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Ρε παιδια πηρε κανεις invitation για Blooborne alpha ή μας τρολλαρουν κανονικα αυτοι που δειχνουν screenshots; /mewantsbadly 1
Daemonos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) για να μην απορείτε για το συγκεκριμένο port http://en.wikipedia.org/wiki/Project_Morpheus_%28virtual_reality%29 edit: λάθος νήμα, παρακαλώ μεταφορά στο γενικό νήμα του ps4 Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2014 από Daemonos
Fotis13 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 New entry Sent from my ipad4 using Insomnia 2
hollow_83 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Ρε παιδια πηρε κανεις invitation για Blooborne alpha ή μας τρολλαρουν κανονικα αυτοι που δειχνουν screenshots; /mewantsbadly Εγω πηρα, επαιξα χθες. Εχει παλι αυριο και κυριακη. Απο οσο ξερω για να μπεις στη μπετα επρεπε να εχεις πλατ τα προηγουμενα. 1
Millennium Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Amazon Leaks New PS4 Bundle with LittleBigPlanet 3 Coming This Fall 1
marios_geo Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Κρίμα, μετά από ένα μαραθώνιο destiny το r2 κουμπί μας άφησε χρόνους. Ελπίζω να μου το αλλάξουν με άλλο.
Alex21121988 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Αν και ημουν της αποψης να μην βαλω οτιδηποτε πανω στα analog του dualshock γιατι δεν μου αρεσε τιποτα απο αυτα που εδιναν εμφανισιακα και γενικα ειχα την εντυπωση οτι θα ειναι αθλιας ποιοτητας οτι και να παρω, τελικως μου ηρθαν σημερα τα thumb caps που ειχα παρει απο Αγγλια. Δεν μπορουσα να ειμαι μονιμα με το αγχος στο τι θα παθουν τα controllers απο εμενα και περισσοτερο τους φιλους μου, που βγαζουν τα χερια τους για καποιο λογο ενα λιτρο ιδρωτα, και μολις πιασω το χειριστηριο εγω ειναι λες και ειναι βουτηγμενο στο νερο. Τεσπα μια χαρα δειχνουν και το feeling ειναι καλο, δεν επηρρεαζουν αρνητικα σε τιποτα και προστατευονται τα αναλογικα. ps: Mπηκαν επισης γιατι περιμενουμε pes με τα φιλαρακια και πρεπει τα χειριστηρια μου να ειναι ετοιμοπολεμα.
JUST-GAMER Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Εχουν και βαθουλωμα στη μεση? Απο που τα πηρες και ποσο καιρο εκαναν να σου ερθουν?
Προτεινόμενες αναρτήσεις