Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο άλλος διαβάζει στο metacritic ότι το πσ4 έχει καλύτερα exclusives από το one. Οι άλλοι προσπαθούν με "λογικά επιχειρήματα" να υποστηρίξουν την ίδια άποψη. Παιδιά τι γίνεται; Αυτό δεν είναι μάρκετινγκ, αυτό είναι θαύμα Παναγιά μου!

Κάτι να προσφέρεις εσύ στη συζήτηση έχεις, πέρα από ειρωνία; 

• Like 1
Δημοσ.

Διαβαζω μερικες υπερβολες, το θεμα ειναι τι θες απο μια κονσολα,  μια χαρα games ερχονται απο την σονυ, αν σε τραβανε περισσοτερο τα FPS κ arcade online games τοτε ναι το One ειναι ποιο σωστη επιλογη, αν θες single player παιχνιδια με στορυ που θα σε τραβηξουν, θα σου δωσουν κατι κ θα σου μεινουν στο μυαλο τοτε πας καρφωτο για ps4, ειναι λιγο υπερβολικο να λεμε οτι η σονυ δεν εχει games οταν ερχονται τα the order, bloodborne, uncharted, until down, hellblade κ καποια που ισως να μ διαφευγουν, οπως επισης ειναι υπερβολικο να ζηταμε να υπαρχει κ καθε μηνα απο μια παιχνιδαρα exclusive, υπαρχουν κ multiplatform.

Γιαυτο διαλεξα ps4 εγω γιατι με τραβανε τα storytelling παιχνιδια, αντιθέτως θεωρο οτι με sunset overdrive θα το επαιζα μια βδομαδα Online κ μ ετα θα βαριόμουνα το arcade υφος του, κ μιας κ δεν ειμαι φαν του halo κ τον αγωνιστικών παιχνιδιων η επιλογη ηταν ευκολη για εμενα.

Ειναι αναλογος το τι ιδους παιχνιδια ζητας απο μια κονσολα φιλε red, αν σου αρεσουν παιχνιδια σαν το last of us, μην περιμενεις να βρεις τετοιο αποκλειστικο στο one, αντιθετα στο ps4 θα βγουν πολλα σαν αυτο, αν σου αρεσουν ομως halo FPS κ forza καλα θα κανεις να πας για one.

Κ οντως εχει αρκετα προβληματα το psn τελευταια κ ειναι απαραδεκτο, παρολο αυτα δεν με εχει αποτρέψει απο το να απολαμβάνω online το φιφα κ το destiny παρα τα οποια προβληματα που λογικα θα διωρθοθουν.

• Like 1
Δημοσ.

να πω κι εγω τη γνωμη μου μιας και το αγορασα προσφατα (440 μαζι με last of us)

ΜΗΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΑΚΟΜΑ.

περιμενετε να πεσει η τιμη του κι αλλο...δεν υπαρχει παιχνιδι ακομα που να σε κανει να πεις δε ****** για τα 50-100 ευρω παραπανω που κοστιζει σημερα απο οσο θα κοστιζει σε 1-2 χρονια. Οι παιχνιδαρες του ειναι πορτ του 3...Destiny και Drive club που ειναι πολυδιαφημισμενα δεν ειναι τιποτα το ιδιεταιρο πλυν γραφικων, ειδικα το δευτερο.

προσωπικα το πηρα απο τωρα λογω τρελας με το gta και -1. επειδη εχω ηδη 360, δεν επαιζε να παρω παλι χβοχ 2. επειδη ειχα παραπονο παντα οτι δεν μπορω να παιξω τις παιχνιδαρες της ND 3. φιλοι εχουν πσ4 -επελεξα το ps4 αντι του χβοχ. 

ο μοχλος ειναι εκπληκτικος, last of us ενα επος, τετοια βλεπω και μου φαινονται τα περισσοτερα παιχνιδια μετα αστεια και βαρετα

Δημοσ.

Ο μοχλος του ps4 μονο καταπληκτικός δεν ειναι.

Για ποιασε στα χερια σου το μοχλο του xbox one & xbox 360 και θα δεις οτι ειναι σαφως πολυ καλυτεροι αλλα το θεμα δεν ειναι ο μοχλος αλλα η κονσολα και το ποια προς το παρον πουλαει περισσοτερο με αποτελεσμα πολλες εταιριες να προτημησουν το ps4 εναντι του xbox one και αυτο γιατι ηδη εχει τρομερα μεγαλυτερη βαση χρηστων απο αυτη του xbox one.

Δημοσ.

Κάτι να προσφέρεις εσύ στη συζήτηση έχεις, πέρα από ειρωνία; 

Τα τελευταία post μου είναι πολύ πιο αντικειμενικά σε αντίθεση με άλλα που έχουν αρκετή δόση φαντασίας μέσα και γράφονται με σοβαροφανή ύφος. Ειρωνεία δεν είναι να θαυμάζεις με χιουμοριστικό τρόπο το μαρκετινγκ μιας εταιρείας, ειρωνεία είναι να σε έχουν πείσει ότι το μαύρο είναι άσπρο και να αναπαράγεις τέτοιες απόψεις.

Δημοσ.

αν δεν έχει κάποιος pc να παίζει η απλα δεν θέλει να παίζει σε pc για διάφορους λόγους (όπως εγώ) δεν βρίσκω το λόγο για να μην προβεί κάποιος σε αγορά νέας κονσόλας. με την λογική σας μην φτιάχνει και pc κάποιος. είναι πολλοί άνθρωποι που δεν αγοράζουν τις κονσόλες για τα αποκλειστικά παιχνίδια και να έχουνε και ενα pc για τα υπόλοιπα. Κατά την γνώμη μου εννοείτε πως κάποιος που δεν θέλει να παίζει σε pc και έχει τα χρήματα η διαφορά ps3 με ps4 είναι χαοτική. και αν του αρέσουν τα exclusive που θα βγούνε απο το one να πάρει το one.

απο εκεί και πέρα αν το θέλει για τα exclusive ας το πάρει σε καμια τριετία. τι περιμένατε σε ένα χρόνο να έβγαζε ενα σκασμό παιχνίδια? ότι exclusive έχει η sony απο όσο θυμάμαι έκανε να βγει αρκετό καιρό τωρα θα άλλαζε πχ gt ...

• Like 5
Δημοσ.

αν δεν έχει κάποιος pc να παίζει η απλα δεν θέλει να παίζει σε pc για διάφορους λόγους (όπως εγώ) δεν βρίσκω το λόγο για να μην προβεί κάποιος σε αγορά νέας κονσόλας. με την λογική σας μην φτιάχνει και pc κάποιος. .

Ακριβως αυτο.

περιμενετε να πεσει η τιμη του κι αλλο...δεν υπαρχει παιχνιδι ακομα που να σε κανει να πεις δε γαμιεται για τα 50-100 ευρω παραπανω που κοστιζει σημερα απο οσο θα κοστιζει σε 1-2 χρονια. 

H τιμη του δεν προκειται να πεσει οσο πουλαει και εχει τεραστια διαφορα απο το Χ1 σε πωλησεις και εφοσον φυσικα το Χ1 μενει στα 400 ευρω και αυτο. Το πολυ πολυ να βγαινουν κατα καιρους ειδικα bundle σε προσφορα οπως εγινε προσφατα με Destiny η Fifa στα 400.

Του χρονου τα χριστουγεννα μπορει να πεσει αλλα και παλι χλωμο το κοβω.

Η μονη περιπτωση να πεσει η τιμη του ειναι αν βγει Χ1 με παιχνιδι μαζι στα 350. Τοτε ισως ριξουν τη τιμη του PS4.

Και να το παω παραπερα. Δηλαδη βγηκαν περυσι οι κονσολες. Θα περιμενω 2 χρονακια μηπως και πεσει η τιμη ενα 50αρικο, θα παιζω ολα οσα βγαινουν για 2 χρονια ακομη στο PS3/X360 μηπως και βγει καποιο exclusive? 8 χρονια στη Last gen εκ των οποιων τα 3 τελευταια γρινιαζαμε οτι θελουμε PS4./X1 και τωρα που βγηκαν να περιμενουμε για να γινουν τα 3 χρονια, 5 χρονια γκρινιας; 

Ευχαριστω αλλα δε θα παρω. Παιζω και multiplatform που δε γουσταρω να τα παιζω σε πισι και μου χει ερθει προσωπικα μια χαρα και το PS4 (εχω παιξει MGS, Wolfenstein, Tombraider, Watchdogs, Infamous, Killzone, Metro Redux, AC black Flag, Fifa 14,15, Driveclub). To ιδιο ισχυει και για αυτους που θελουν να παιζουν σε X1.

Οσο για το Χ1 και το καλυτερο lineup αυτο που θεωρω οτι μου λειπει πραγματικα ειναι μονο το Forza.

PS: Και το πηρα και 55 ευρω κατω day one το PS4. Αρα προσωπικα θεωρω οτι αξιζε η αγορα του τουλαχιστο για μενα. Το μονο που δε κανει ειναι να σκονιζεται :)

• Like 2
Δημοσ.

εγω xbox ειχα πάρει και το θεωρώ καλύτερο για αγορά αυτή τη στιγμή γιατι και φθηνότερα παιχνίδια έχει στο store απο Hong Kong κλπ που απλα αλαζεις region κάνεις restart και εισαι οκ με ίδια account αλλά και γιατί έχει κάποια exclusive γιατί στα multi οι διαφορές είναι μικρές γιατί δεν θέλουν και οι εταιρείες να είναι μεγαλύτερες αλλά λόγο του γνωστού θορύβου το δωσα πίσω και πήρα ps4 και δεν το μετάνιωσα το εχω λιώσει γιατί πλέον δεν παίζω τπτ στο pc. η αίσθηση με το ps3 είναι μέρα με νύχτα οπότε είμαι απόλυτα ικανοποιημενος γιατί απλά δεν θέλω να παίζω σε pc. παιχνίδια έχει μαζι με τα multi πάντα λεφτά για τόσα παιχνίδια δεν υπάρχουν!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν νομιζω οτι αλλαζουν και απιστευτα οι ετησιες συνδρομες του hong kong και της αμερικης απο αυτες τις ελλαδας.

Και μην ξεχνας οτι στο acc που θα κανεις psn+ θα πρεπει υποχρεωτικα να το εχεις κανει primary για να μπορουν να μοιραζωνται την psn+ συνδρομη σου και οι αλλοι λογαριασμοι που θα εχεις στην ιδια κονσολα.

Εγω προσωπικα θα σου προτεινα να παρεις μια ετησια για το ελληνικο psn+ και μετα απλα οτι θελεις να το κατεβαζεις απο το αμερικανικο ή hong kong store.

Επεξ/σία από JUST-GAMER
Δημοσ.

....οκ...απο ότι είδα δεν υπαρχει λόγος για 3-4 δολάρια ώφελος...θα μείνω ως έχει με τον ευροπαικο και τον αμερικανικό....

Δημοσ.

Για HK δεν ξέρω, αλλά οι διαφορές με US είναι σημαντικές από τις τιμές της Ευρώπης. Και primary κάνεις όποιο λογαριασμό. Ειδικά αν δεν κάνεις gamesharing με κάποιον, δεν υπάρχει κάτι αποτρεπτικό στο να έχεις το Plus σου σε US λογαριασμό. 

Δημοσ.

μάλλον είμαι ο μοναδικός που κωλύομαι να κάνω αμερικάνικο λογαριασμό και να αγοράζω απο εκεί. έχω την αίσθηση ότι κάτι θα γίνει και θα κάνει κάποιον έλεγχο η σονυ...  αλλά σκέφτομαι να πάρω το φιφα με αυτό τον τρόπο. κάποιος που έχει έτσι το φιφα έχει κάποιο lag  στο online η κάποιο άλλο θέμα? 

Δημοσ.

Τα τελευταία post μου είναι πολύ πιο αντικειμενικά σε αντίθεση με άλλα που έχουν αρκετή δόση φαντασίας μέσα και γράφονται με σοβαροφανή ύφος. Ειρωνεία δεν είναι να θαυμάζεις με χιουμοριστικό τρόπο το μαρκετινγκ μιας εταιρείας, ειρωνεία είναι να σε έχουν πείσει ότι το μαύρο είναι άσπρο και να αναπαράγεις τέτοιες απόψεις.

Κοιτα φιλε εσυ ακομα και τα παιχνιδια του ps3 τα τελευταια χρονια τα θεωρεις μουφες οπως συχνα πυκνα μας ενημερωνεις σε ακυρα θεματα(π.χ. του wii u) οποτε με ποια ακριβως αντικειμενικοτητα νομιζεις οτι μιλας?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...