Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν καταλαβαινω το λογο που το εβαλες σε spoiler.

Εσυ λες αυτο.

Σου εχω πολυ καλυτερο.

Δες αυτο και πες μου ποιος μα ποιος πραγματικα θα αγορασει το πακετο των 450 ευρω και οχι των 400 ευρω που και περισσοτερα προσφερει αλλα και φτηνοτερο ειναι.

• Like 2
Δημοσ.

Βγήκε το update! Δυστυχώς δεν είμαι σπίτι να το δοκιμάσω. Έχω μεγάλη περιέργεια να δω πως θα δουλεύει το share play!

Δημοσ.

Πέρα απο τις διάφορες κουλαμάρες του PSN (λογικό οταν έχεις εκατοντάδες χιλιάδες να κατεβάζουν ενα update), το share play δουλεύει μούρλια/φανταστικά απο αυτά που διαβάζω (και σε κανονικές γραμμές/upload)...Απλά, ναι, 720p Και 30fps - για δοκιμή ενος τίτλου δε με χαλάει καθόλου...

In other news : Samurai Warriors 4 τσίμπησε κανείς ? Απο τους 1ους τίτλους που θα αγοράσω, χρειάζομαι το "τετράγωνο/τετράγωνο/τετράγωνο/τρίγωνο" fix-άκι μου και απο αυτά που διαβάζω, σε σχέση με τα Orochi3 και DWXL8 είναι καλύτερο ως δουλειά απο άποψη γραφικών/framerate κτλπ...

Tώρα, τι σκ@τά να κάνω δεν ξέρω, το πακέτο του Driveclub...στα 399€ είναι σε καλή τιμή μεν αλλά το παιχνίδι μου είναι παντελώς αδιάφορο - βασικά, το ίδιο ισχύει και για το GTAV bundle (το ειχα τερματίσει στο PS3) αλλά και του Far Cry 4 (κλασσικό Ubisoft grind-athon)...
Χμμμμ, first world problems κι'ετς... ;)

• Like 1
Δημοσ.

Πέρα απο τις διάφορες κουλαμάρες του PSN (λογικό οταν έχεις εκατοντάδες χιλιάδες να κατεβάζουν ενα update), το share play δουλεύει μούρλια/φανταστικά απο αυτά που διαβάζω (και σε κανονικές γραμμές/upload)...Απλά, ναι, 720p Και 30fps - για δοκιμή ενος τίτλου δε με χαλάει καθόλου...

In other news : Samurai Warriors 4 τσίμπησε κανείς ? Απο τους 1ους τίτλους που θα αγοράσω, χρειάζομαι το "τετράγωνο/τετράγωνο/τετράγωνο/τρίγωνο" fix-άκι μου και απο αυτά που διαβάζω, σε σχέση με τα Orochi3 και DWXL8 είναι καλύτερο ως δουλειά απο άποψη γραφικών/framerate κτλπ...

Tώρα, τι σκ@τά να κάνω δεν ξέρω, το πακέτο του Driveclub...στα 399€ είναι σε καλή τιμή μεν αλλά το παιχνίδι μου είναι παντελώς αδιάφορο - βασικά, το ίδιο ισχύει και για το GTAV bundle (το ειχα τερματίσει στο PS3) αλλά και του Far Cry 4 (κλασσικό Ubisoft grind-athon)...

Χμμμμ, first world problems κι'ετς... ;)

Αν και το GTAV bundle κοστιζει 399ευρω,αν και αμφιβαλλω, εγω στην θεση σου θα επαιρνα το GTAV bundle και μετα ανταλλαγη στις αγγελιες με οποιο παιχνιδι θελεις(κλασσικα εχει μεγαλη ζητηση στην Ελλαδα το GTA :) )

• Like 1
Δημοσ.

όχι driveclub φίλε είναι τραγικά beta ακόμα και συμφέρει να το αγοράσεις μέσω ps plus. εύκολα πουλάς gta v, αφού δεις και τις αναβαθμίσεις, οπότε.. αν δεν σε ψήνει το farcry προτείνω gta!

• Like 1
Δημοσ.

Fulgore, αυτό λέω και εγώ...δεν το κόβω το GTA bundle να είναι στα 400€, απο την άλλη, τι διάολο, δε νομίζω το driveclub bundle να είναι το μόνο που βγηκε/θα βγεί σ'αυτή την τιμή - ιδίως τώρα που θα αρχίσουμε να διανύουμε εορταστική περίοδο σε λίγο καιρό, κοινώς, ελπίζω να έχει και άλλο bundle στα 400 γιούρια στα σκαριά οχι μονο λόγω εορτών αλλά και ανταγωνισμού - βλέπε XONE στα 400€ με 2 games...

@ Μythoc : σωστά, επίσης, και αγγελία να το έβαζα το Driveclub δεν ξέρω το κατα πόσο θα έφευγε (γρήγορα) ;) - η 2η επιλογή (της τράμπας) σε 7even spot ή public...κλέψιμο, και με την ζελατίνα να τους το δώσεις πάνω απο 25-30€ δεν τα παίρνουν οπότε...με ενα Diablo3 π.χ να θελω να τραμπάρω, θα πρέπει να τους στάξω άλλα 40/45€...κλαίω ρε...
δώρων άδωρων το bundle απο την στιγμή που δεν έχεις καν σκοπό να το παίξεις (το Driveclub)

Δημοσ.

Πάρε το bundle με το παιχνίδι που θα μπορέσεις να πουλήσεις πιο εύκολα και πιο ακριβά. Το DriveClub δε νομίζω πως είναι αυτό. Far Cry 4 και GTA V (με αυτή τη σειρά) από την άλλη, σίγουρα θα υπάρξουν πολλοί που θα ενδιαφερθούν. 

Δισκάκια ή κωδικοί είναι τα παιχνίδια σε αυτά τα bundles, by the way?

• Like 1
Δημοσ.

Μπορεις μεσω του site του ps4 να στειλεις γραπτο μυνημα σε καποιον απο την friend list σου?

Κατι σαν αυτο που κανεις απο το site του xbox360.

Αν μπορεις πως ακριβως το κανεις?

Δημοσ.

Πάρε το bundle με το παιχνίδι που θα μπορέσεις να πουλήσεις πιο εύκολα και πιο ακριβά. Το DriveClub δε νομίζω πως είναι αυτό. Far Cry 4 και GTA V (με αυτή τη σειρά) από την άλλη, σίγουρα θα υπάρξουν πολλοί που θα ενδιαφερθούν. 

Δισκάκια ή κωδικοί είναι τα παιχνίδια σε αυτά τα bundles, by the way?

disc είναι ΧΩΡΙΣ barcode όμως. αυτο σημαίνει πως το public δεν θα στο δεχτεί. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...