vag.patrick Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Καλα αυτο δεν ειναι εσκεμμενο λαθος και φυσικα δε μπορει να κινηθει νομικα κανεις....αυτο μ θυμηζει μια παλια κουβεντα που ειχα σε ενα θεμα...να γινοταν σε οποιοδηποτε αλλο προιον να πω οκ ναι...εδω δε παιζει
Alex21121988 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Σε αλλα προιοντα που εχει αλλαξει η τιμη ας πουμε 10 αντε 20 ευρω, μου εχει τυχει να τους παρω τηλ και να τους ζητησω τον λογο και μου ειχαν πει οτι θα μου το εδιναν στη αρχικη του τιμη πριν δλδ αυξηθει. Εδω φυσικα και δεν παιζει να γινει κατι τετοιο, λαθος του συστηματος τους ηταν.
vag.patrick Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Εκει θα χασουν το κερδος...εδω δεν ειναι κερδος αυτο και ποσο μαλλον σε ενα τετοιο προιον.τεσπα η κουβεντα ειναι ακυρη..οχι,οτι τους λυπαμαι κιολας , απλα μου αρεςει να λεω τα πραγματα με το ονομα τους
red1 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Γελαει ο κοσμος με το share play. Αν δεν εχεις vdsl σου βγαζει speed too slow και δεν συνδεεται. Το δοκιμασα με 3 φιλους με 10αρες γραμμες περιπου. Απαραδεκτο... Φίλε Polakis το internet δεν δουλεύει όπως νομίζεις To "10αρες γραμμές" εκτός το οτι είναι γενικό ως τοποθέτηση...Επίσης, εάν πιστεύεις πως μια 10mbit (down) σύνδεση (που αυτό συνεπάγεται 1mbit upload εδώ μεριά) εν έτη 2014 είναι "γρήγορη" ταχύτητα/γραμμή...αχχεμμ... Βάλε και το packet loss που η κάθε γραμμή/σύνδεση ενδέχεται να έχει και δένει το γλυκό... Εαν φίλε μου περίμενες με 1mbit upload (ο host σου) να έχεις flawless εμπειρία μάλλον περίμενες πολλά. Στην περίπτωση αυτή, του hosting, το upload παίζει τον μεγαλύτερο παράγοντα.Η Sony και η κάθε sony δεν λαμβάνει υπόψιν γραμμές/συνδέσεις επιπέδου Μπανανίας βλέπεις, βεβαια, πολλοί οι παράγοντες που μπαίνουν στο παιχνίδι αλλά το internet είναι internet και λειτουργεί βάση κάποιον συγκεκριμένων κανόνων - εξωγήινη μαγική τεχνολογία που να σου επιτρέπει lagless καταστάσεις ακόμα δεν έχει ανακαλυφθεί 10mbit(down)/1mbit (up) γρήγορη σύνδεση δεν είναι. Βάλε και το οτι οι servers του PSN τα έχουν κακαρώσει και...ναι... Απο αυτά που διάβασα μέχρι στιγμής, με 2Mbit upload με τον "δέκτη" να μην είναι σε άλλη ήπειρο η εμπειρία είναι καλή. Νωρίτερα, το videogamer έκανε shareplay το Lords of the fallen και μοίραζε το παιχνίδι με τύπους στο stream - o ένας έβγαλε και μάχη με αρχηγό (βλέπε: καλό response time)...θα μου πεις, oι τύποι είχαν Θεϊκο upload αλλά η υπηρεσία λειτουργεί, μπορεί οχι για εμένα και εσένα αλλά λειτουργεί. Αμα θέλεις να παίξεις χωρίς να "γελάει ο κόσμος" θα σου πρότεινα να κάνεις αναβάθμιση της γραμμής σου - και οι φίλοι σου το ίδιο Φιλικά Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2014 από red1 4
Alex21121988 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Αχ... πονεμενο το θεμα με το ιντερνετ για τους περισσοτερους εδω στην Ελλαδα. Αν δεν εχεις vdsl δεν νομιζω πως μπορεις να κανεις πολλα πραγματα, οπως ποιοτικο broadcast streaming, και δεν ξερω τι θα γινει με το playstation now οταν ερθει με το καλο για εμας στην Ευρωπη.
Raiden5 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Λογικο ειναι με adsl να μην μπορεις χρησιμοποιήσεις το shareplay, κ εγω adsl εχω, το δοκιμαζα κ τιποτα δεν συνδεόταν...μετα βρήκα μεσα εναν φιλο μ με Vdsl που ειχε 2mb upload, το δοκιμάσαμε κ επαιζα μια χαρα το παιχνιδι του, η αληθεια ειναι οτι χανει πολυ στα γραφικα, αλλα το gameplay ηταν πολυ άμεσο δεν ειχα καποιο θεμα. Ειναι μια καλη υπηρεσία αλλα οπως ειναι λογικο χρειαζεται να εχει vdsl o host για να δουλεψει. κ δυο εικόνες απο ενα theme που κατεβασα κ εβαλα. 3
JUST-GAMER Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Αχ... πονεμενο το θεμα με το ιντερνετ για τους περισσοτερους εδω στην Ελλαδα. Αν δεν εχεις vdsl δεν νομιζω πως μπορεις να κανεις πολλα πραγματα, οπως ποιοτικο broadcast streaming, και δεν ξερω τι θα γινει με το playstation now οταν ερθει με το καλο για εμας στην Ευρωπη. Τι θα γινει? Απολυτως τιποτα γιατι μας εχει κανονικα γραμμενος η sony και η καθε sony. Καμια μεγαλη εταιρια δεν στοχευει την ελλαδα για τις υπηρεσιες που προσφερει. Το οτι απο σποντα/τυχαια καποια παιχνιδια τα μεταφρασε με ελληνικο μενου ή ηχο ή και τα δυο ειναι ενα εντελως τυχαιο και μεμονομενο γεγονος και δεν γινεται κατα κόρον. Δυστυχως αυτη ειναι η αληθεια τι να κανουμε.
Raiden5 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Μιλαμε για streaming! οσο κ να στοχεύσει η σονυ κ η καθε σονυ την ελλαδα ειναι αδύνατον να εχεις καλη εμπειρια με 900klb upload, απο εκει κ περα το vdsl εξαπλώνεται σιγα σιγα ετσι κ αλλιως. Οι μεταφρασεις φερνουν κ περισσοτερες πωλησεις, οταν ειχαν ρωτησει την σονυ για την Ελλαδα ειχε πει οτι αν οι πωλησεις του ps4 φτασουν πανω απο 40 χιλιαδες θα υπαρχουν ολο κ περισσοτερα μεταφρασμενα παιχνιδια, οποτε μονο σποντα δεν ειναι οι μεταφρασεις που γινονται. Απο εκει κ περα ομως σε αυτον τον τομεα υπαρχει μεγαλος συναγωνισμός με την πορτογαλια κ αλλες χωρες που θελουν κ αυτες παιχνιδια στην γλωσσα τους. 1
Alex21121988 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Τουλαχιστον δυο στουντιο της Sony η Santa monica και η naughtydog ακουσαν το greek community και εβαλαν ελληνικα στο μενου και subs και στο gow ειχαμε και greek dub. Δεν θα το ελεγα σποντα, οντως η Sony εδω και χρονια εχει και εδω τον κοσμο της. Οπως ειπε και ο φιλος παραπανω, ε δεν μπορουν να ασχοληθουν και ολες οι εταιρειες με την ελληνικη, και να αφησουν την ρωσικη ή την γαλλικη/γερμανικη στην απ'εξω. Θα υπαρχει και εκει μια προτεραιοτητα. Δεν καταλαβα ποτε γιατι πολλες φορες βεβαια βλεπω πορτογαλικα και δεν περιλαμαβανουν τα ελληνικα. Στην ιδια περιπου οικονομικη κατασταση ημαστε με τους Πορτογαλους . Περα απο την πλακα ομως, θα ηθελα τουλαχιστον να βαζουν ελληνικα μενου,subs, ασε τo dub γιατι λογικα απαιτει παραπανω χρονο/χρημα.
vag.patrick Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Νομιζω στο αμερικα εχουν μεγαλο upload (της ταξεως του 5mbit) αν δεν κανω λαθος....και γενικα δε νομιζω οτι η "ελλαδιτσα" μας ποναει στο ιντερνετ.....βεβαια το vdsl εξαπλωνεται με την ταχυτητα του δημοσιου υπαλληλου...οπως και να χει και στην vdsl αν ειναι 2mbit δεν ειναι και τοοοσο σπουδαια τα πραγματα....σιγουρα ειναι διπλασιο, αλλα και παλι
JUST-GAMER Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Μιλαμε για streaming! οσο κ να στοχεύσει η σονυ κ η καθε σονυ την ελλαδα ειναι αδύνατον να εχεις καλη εμπειρια με 900klb upload, απο εκει κ περα το vdsl εξαπλώνεται σιγα σιγα ετσι κ αλλιως. Οι μεταφρασεις φερνουν κ περισσοτερες πωλησεις, οταν ειχαν ρωτησει την σονυ για την Ελλαδα ειχε πει οτι αν οι πωλησεις του ps4 φτασουν πανω απο 40 χιλιαδες θα υπαρχουν ολο κ περισσοτερα μεταφρασμενα παιχνιδια, οποτε μονο σποντα δεν ειναι οι μεταφρασεις που γινονται. Απο εκει κ περα ομως σε αυτον τον τομεα υπαρχει μεγαλος συναγωνισμός με την πορτογαλια κ αλλες χωρες που θελουν κ αυτες παιχνιδια στην γλωσσα τους. Δηλαδη θελεις να μου πεις οτι η sony κοιταει ποιο πολυ την αγορα της Ελλαδας απο την αγορα της κινας ή αμερικης ή γερμανιας? Ειναι δυνατον? Για σκεφτειτε το λιγο και θα δειτε τι εννοω λεγωντας οτι επειδη μεταφρασανε μερικα παιχνιδια μετρημενα στα δαχτυλα του ενος χεριου μην μου λετε οτι θα μεταφραζουν και ολα τους τα παιχνιδια και εξηγησα ποιο πανω το λογο.
Darthvader Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Γενικότερα θα επρεπε να τα μεταφράζουν. Δεν έχω την απαιτηση για μεταγλωττιση αλλά καθε προσπάθεια ελληνικών είναι ευπροσδεκτη και δείχνει σεβασμό προς τον καταναλωτή. Τώρα αν ο Ελληνας καταναλωτής δεν έχει καταναλωτική συνείδηση και δεν το απαιτει (τουλάχιστον έχουν οι υπόλοιποι ευρωπαιοι...αγγλοι ,γαλλοι, πορτογάλοι ) και θεωρεί ότι είναι φυσιολογικό να μπορεί να παιξει το παιχνίδι μόνο κάποιος που γνωρίζει αλλες ξένες γλώσσες ,καλώς τα παθαίνει. Προσωπικά στηριξα την sony hellas στην αξιόλογη προσπάθεια της και όταν αγορασα τα sly cooper,god of war,uncharted 3, gran turismo 5 προτίμησα την ελληνική εκδοση και ας ήταν λίγο ακριβότερη.... Αυτά να τα βλέπει και η MS με τα άπειρα λεφτά... γιατί αν ήταν και αυτοί καλύτεροι θα μπορούσαν να παρουν μεγαλύτερο κομμάτι της αγοράς στη χωρα μας (και σε άλλες ευρωπαικές), με το κατάλληλο localization.... 1
vag.patrick Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δηλαδη θελεις να μου πεις οτι η sony κοιταει ποιο πολυ την αγορα της Ελλαδας απο την αγορα της κινας ή αμερικης ή γερμανιας? Ειναι δυνατον? Για σκεφτειτε το λιγο και θα δειτε τι εννοω λεγωντας οτι επειδη μεταφρασανε μερικα παιχνιδια μετρημενα στα δαχτυλα του ενος χεριου μην μου λετε οτι θα μεταφραζουν και ολα τους τα παιχνιδια και εξηγησα ποιο πανω το λογο. Εγω θεωρω οτι η ολη φαση παει με βαση τα χρηματα που δαπανει μια εταιρεια στο εκαστοτε κρατος, αν εχει το αντιστοιχο κερδος που υπολογισε γιατι να μην ασχοληθει με αυτην την αγορα λιγο παραπανω ωστε να εχει ακομα μεγαλυτερη προτιμηση απο το αγοραστικο κοινο???
lepaterious Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Αυτο που λετε με την μεταφραση οπως εμεις ζηταμε να μεταφραστουν ταυτοχρονα θα ζηταει και ο Τουρκος, Βουλγαρος, Ρουμανος και παει λεγοντας και ετσι αυτοματα ανεβαζει το κοστος που ισως ενα μικρο studio δεν μπορει να αντεξει(Μεταφραση κειμενων - απο καθε χωρα voice actor) Πιστευω ουτε τα μεγαλα.... Εγω προσωπικα προτιμω να παιζω τα παιχνιδια στα αγγλικα με βοηθησε παρα πολυ οταν ειμουν μικρος να πω την αληθεια και πιστευω οτι αν τα επαιζα στα ελληνικα ισως να μην ειχα το ιδιο επιπεδο στην αγγλικη. Επισης εχω θεμα το παιχνιδι η ταινια γραφονται με την αγγλικη γλωσσα οποτε οταν γινεται σπικαζ ειναι τερμα ηλιθιο το πως φαινεται η κινηση του στοματος.. Ενα ακομα ειναι οτι αντε αμα υπαρχουν subs οκ δεν επηρεαζει τοσο την εμπειρια αλλα αμα παιξεις κανα battlefield δεν ειναι φυσιολογικο να ακους τον αμερικανο στρατιωτη να μιλαει γερμανικα δεν κολλαει... Ειναι καθαρα θεμα φωνης να υπαρχουν subs το βρισκω οκ... Αν ηταν εξυπνοι θα μπορουσαν να ζητησουν απο το κοινο τους να βοηθησουν στις μεταφρασεις να στελνουν σε text με mail τους διαλογους και οποιος ενδιαφερεται μεταφραζει.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις