Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εφοσον μας αναγκασαν να πληρωνουμε μεσω Plus για online τοτε θα επρεπε η υπηρεσια να ηταν σωστη,οχι καθε εβδομαδα maintenance.

Για free αξιζει ως PSN,αλλα για Payed οχι.

Δηλαδη θα "εμπαιναν μεσα" αν το online ηταν free?

Δεν θα βγαλουν αρκετα εκατομμυρια δολλαρια απο τα digital games και απο τα περιφερειακα?

Δημοσ.

Μακαρι να ειναι ολα οκ τωρα αν και δεν το νομιζω αφου αργα ή γρηγορα παλι κατι θα τους βγαλει και να μην ξεχναμε τα προβληματα που δημιουργηθηκαν με το νεο λογισμικο 2.00 με το ποιο τρανταχτο οτι αν βαλεις τη κονσολα σε rest mode και την ανοιξεις μετα απο καμια ωρα δεν ανοιγει και πρεπει να βγει απο τη πριζα και να ξαναμπει για να δουλεψει σωστα και αυτο ειναι το ποιο τρανταχτο θεμα με το νεο λογισμικο 2.00 ετσι οχι οτι δεν εχει κι αλλα.

Δημοσ.

.....πιστευω ότι η μπορα περασε μιας και αυτό το update δεν ηταν ένα απλο update ....τωρα από δω και περα περισσοτερο συντηρηση πιστευω θα γινει και μικροδιορθώσεις μεχρι να ερθει το επομενο.....παντως σημερα από το απόγευμα και  μεχρι τωρα(..με διαλειμματα) ΟΛΑ ηταν ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!

Δημοσ.

ερώτηση για αυτούς που έχουν επιστρέψει controllers στην Cometron...σας δίνουν καινούρια στο κουτί τους ή τπτ "χύμα" ανακατασκευασμένα σε σακκουλάκια? 

Δημοσ.

ερώτηση για αυτούς που έχουν επιστρέψει controllers στην Cometron...σας δίνουν καινούρια στο κουτί τους ή τπτ "χύμα" ανακατασκευασμένα σε σακκουλάκια? 

Μη μΕ πείς ultra, thumbsticks ή/και σκανδάλες ? :D :P

Πόσο καιρό έπαιζες με αυτό και τη παρτίδα είναι αν επιτρέπεται ?

ΥΓ: Για να μην μπλέκουμε με ebay, τα καποτάκια που πουλάει το Πλαίσιο για τα αναλογικά λένε τίποτα ή...?

Δημοσ.

Τριζουν οι σκανδαλες στα δικα μου, αλλα τα thumbsticks δεν εχουν βγαλει ακομα προβλημα ή δεν ειναι να βγαλουν.Εκτος αν ολα εχουν θεμα καποια στιγμη.

Δημοσ.

....ναι ...και εγω τα αγόρασα (...υπόψιν ότι δεν είχα πρόβλημα) και αξίζουν πραγματικά τα λεφτά τους..

Μιλάς γι'αυτά απο το Πλαίσιο, σωστά ?

Τριζουν οι σκανδαλες στα δικα μου, αλλα τα thumbsticks δεν εχουν βγαλει ακομα προβλημα ή δεν ειναι να βγαλουν.Εκτος αν ολα εχουν θεμα καποια στιγμη.

Με λίγο λαδάκι/WD40 διορθώνεται αυτό φίλε απ'ότι ξέρω ;)

Δημοσ.

Ναι το εχω διαβασει, αλλα δεν ειναι τοσο ενοχλητικο.Τουλαχιστον για μενα ή στα δικα μου.

Δημοσ.

στο ένα το δικό μου τρίζει η μία (όχι ενοχλητικά) από το πρώτο δεκαήμερο που το είχα πάρει...δεν έχω μπει στον κόπο να το αλλάξω και έχω πάρει τα καποτάκια για τα sticks...απλά ένας φίλος θέλει να πάει να τα αλλάξει λόγω φθαρμένων sticks στον μήνα και αναρωτιέμαι αν σου δίνουν του κουτιού ή "χύμα" ας το πούμε έτσι

αυτά έχω πάρει btw

http://www.sevenspot.gr/gr/GamesInner/ca545684c28e907f369d7ffa09f30881/3881-39671.html

Δημοσ.

Φάγαμε άκυρο προς το παρόν για την Alpha του Evolve "λόγω του 2.00 update". Εχει καταντήσει λίγο γελοία η κατάσταση στο PS4, ό,τι και να λέμε. 

In other news, ακόμα δεν έχω καταφέρει να κάνω sign in στο Youtube app. Δοκίμασα κι αυτό που αναρτήθηκε στην προηγούμενη σελίδα, δοκίμασα και με εκ νέου pair device, τίποτα. Τώρα μάλιστα μου πετάει σφάλμα με το που πατάω για sign in, δε με αφήνει καν να βάλω email και κωδικό όπως έκανε μέχρι χτες. 

Είπαμε, hardware εταιρεία, αλλά το έχουν ψοφήσει το θέμα. Δεν είμαστε στο 2006 πια. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...