red1 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 PS4 get...A winner is me Kαι επειδή με αγαπάνε, μου δώσανε την επιλογή να τραμπάρω το Driveclub με εναν τιτλο στα ιδια φραγκα (50€), είχε Shadow of Mordor, Alien Resurrection και...αυτά, τα άλλα πάνε 70€αρι...Αυτη την στιγμη εχω PS4 χωρις games - PS4 has no games confirmed 1!1!1! EDIT : Που σκ@τα είναι το Strider στο Ελληνικό store ? Για PS3 το βλέπω μονο...ΦαααΚΚΚ ΕDIT2 : Thumbgrips, Αυτά ή εκείνα που πουλάει το πλαίσιο ? 1
Vole Maulder Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Μεγειά! Να πω κι εγώ ότι δεν είχα ποτέ κάνενα θέμα με τον Κώτσο, και συνήθως τις ακριβές συσκευές μου τις αγόραζα από εκεί, λόγω επιλογής για δανειοδότηση. Δύσκολη η επιλογή μεταξύ του Shadow και του Alien, indeed. Προς ποιο κλίνεις, αν κλίνεις; 1
red1 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Μεγειά! Να πω κι εγώ ότι δεν είχα ποτέ κάνενα θέμα με τον Κώτσο, και συνήθως τις ακριβές συσκευές μου τις αγόραζα από εκεί, λόγω επιλογής για δανειοδότηση. Δύσκολη η επιλογή μεταξύ του Shadow και του Alien, indeed. Προς ποιο κλίνεις, αν κλίνεις; Κανενα =D Vole, Strider δεν βλέπω πουθενα στο store ρε φίλε, ουτε στο Ελληνικό, ουτε στο Ιταλικό...Μονο Demo έχει και φουλ εκδοση για PS3, wtf...
red1 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Mαγκες, καντε μια καλή για εναν γερο gamer, δειτε αν το strider υπάρχει μεσα στο store απο την κονσολα γιατι απο το site δεν βλεπω τιποτα...Μη παω να παρω τσάμπα PSN καρτα και μείνω με την...στύση στο χέρι...Ευχαριστώ κύριοι 1
Mr_Terror Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Εγω περιμενω να βγαλουν σε πακετο το little big planet 3 με ασπρο ps4 και αν ειναι δυνατον με 3μηνη συνδρομη psn+ στα 400 ευρω για να το παρω. Γρηγορη το λευκο σκοτωνει.Ειναι πολυ ομορφο. 1
ggramenos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Mαγκες, καντε μια καλή για εναν γερο gamer, δειτε αν το strider υπάρχει μεσα στο store απο την κονσολα γιατι απο το site δεν βλεπω τιποτα...Μη παω να παρω τσάμπα PSN καρτα και μείνω με την...στύση στο χέρι... Ευχαριστώ κύριοι https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-gr/games/strider/cid=EP0102-CUSA00087_00-STREUHG4TRIAL001?utm_medium=referral&utm_source=pscom&utm_campaign=pscom-UP0102-CUSA00057_00-STRUSHG4TRIAL001&smcid=ps:strider-ps4:up0102-cusa00057_00-strushg4trial001:ps-ps4-games-strider-ps4.html ....εχει επιλογή add to basket και demo...και από το σαιτ να το παρεις το ιδιο είναι.... 1
red1 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-gr/games/strider/cid=EP0102-CUSA00087_00-STREUHG4TRIAL001?utm_medium=referral&utm_source=pscom&utm_campaign=pscom-UP0102-CUSA00057_00-STRUSHG4TRIAL001&smcid=ps:strider-ps4:up0102-cusa00057_00-strushg4trial001:ps-ps4-games-strider-ps4.html ....εχει επιλογή add to basket και demo...και από το σαιτ να το παρεις το ιδιο είναι.... Δεν είχε τιμή σε αντίθεση με ΟΛΑ τα άλλα - σ'ευχαριστώ φίλε G όμως, σ'ωραίοςςςς Και η ερώτηση για το 1 εκατομμύριο Δολάρια : Τι account να κανω ρε μάγκες ? Eλληνικό ? Αγγλικό ? Συμφέρει κάτι όσων αφορά τιμές, content διαθέσιμο κτλπ κτλπ ?
JUST-GAMER Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Γρηγορη το λευκο σκοτωνει.Ειναι πολυ ομορφο. Οπως και το little big planet 3 απ' οτι εχω δει σε βιντεος.
Mr_Terror Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 αντε να δειξουν κανα gameplay βιντεακι με uncharted 4 να χαρουμε.
Vole Maulder Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δεν είχε τιμή σε αντίθεση με ΟΛΑ τα άλλα - σ'ευχαριστώ φίλε G όμως, σ'ωραίοςςςς Και η ερώτηση για το 1 εκατομμύριο Δολάρια : Τι account να κανω ρε μάγκες ? Eλληνικό ? Αγγλικό ? Συμφέρει κάτι όσων αφορά τιμές, content διαθέσιμο κτλπ κτλπ ? Αμερικανικό, θα έλεγα εγώ. Βρες μια διεύθυνση από το ίντερνετ αν δεν έχεις κανέναν γνωστό ή συγγενή εκεί, και είσαι κομπλέ. Εγώ βάζω συνήθως εστίες του πανεπιστημίου του Πόρτλαντ (όχι για κάποιο λόγο, απλώς έχω σκάλωμα με το Portlandia τα τελευταία χρόνια ) Πολύ πιο φτηνά θα σου βγαίνουν τα πάντα. 1
red1 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Αμερικανικό, θα έλεγα εγώ. Βρες μια διεύθυνση από το ίντερνετ αν δεν έχεις κανέναν γνωστό ή συγγενή εκεί, και είσαι κομπλέ. Εγώ βάζω συνήθως εστίες του πανεπιστημίου του Πόρτλαντ (όχι για κάποιο λόγο, απλώς έχω σκάλωμα με το Portlandia τα τελευταία χρόνια ) Πολύ πιο φτηνά θα σου βγαίνουν τα πάντα. Μαϊστα... να φανταστώ όμως φιλε πως το DLC είναι "δεμένο" με το region του εκάστοτε παιχνιδιού, σωστά ? Π.χ, Αμερικάνικο DLC (κατεβασμένο απο το SEN US εννοώ) δεν είναι συμβατό με την PAL/EU έκδοση του ίδιου παιχνιδιού, ορθά ? Αν ισχύει αυτό που λέω, με βλέπω για Ελληνικό κύριο account και κανα' Αμερικάνικο για κανα' φτηνο Game/ game-share με κολλητό κτλπ...
ggramenos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 .....ναι red1....τα DLC's είναι Region Locked....εγω παντος εχω τρεις λογαριασμούς EU/US/HK και είμαι καλημενος....χωρια 2-3 Primary acc από ebay ..... .............για US acc εδώ........ http://www.borderlinx.com/GR/en/ το εχω βαλει και στο Amazon.com για τις digital αγορες (PSN cards,Games,etc...) 1
Alex21121988 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Υπαρχει και το maxplay που μπορεις να αγοραζεις psn cards για us/eu/hk και με paysafe πλεον. Εγω αγορασα(pre order) gta v χτες απο το αμερικανικο στα 60 δολαρια(γυρω στα 48 ευρω δλδ) εναντι των 70 ευρω(ελεος με τις τιμες) που κανει στο eu. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις