Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολυ χειροτερο.

Με μια προταση, Ubisoft, online social racer.

Στο One που ειχα παιξει την closed beta, τα γραφικα του ηταν χειροτερα και απο παιχνιδι του PS2 και ο χειρισμος εποχες 1980.

Συμφωνω απολυτα. Το driveclub ειναι παιχνιδαρα μπροστα του και αν μη τι αλλο δε πασχει απο γραφικα.

Το the crew πασχει απο γραφικα και χειρισμο (το ειχα αναφερει και σε παλαιοτερο ποστ οτι ισως το PS3 εχει καλυτερα γραφικα απο αυτο εδω). Δε ξερω αν ειναι θεμα beta, και αν θα διορθωθει.

• Like 1
  • Απαντ. 26,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ξερω ποσο σημασία εχει που ειναι beta, ομως όντως τα γραφικα ειναι τραγικα.
Για το χειρισμο δεν εχω μετρο σύγκρισης αλλα εμενα δε μου αρεζε.    

Δημοσ.

Εγώ το ψιλοδιασκέδασα πάντως στο closed beta. Ισως επειδή είχα πολύ χαμηλές προσδοκίες σε συνδυασμό με το ότι γουστάρω πολύ ανοιχτά racing games. Τουλάχιστον στο θέμα του χάρτη δεν έχω κανένα παράπονο από το συγκεκριμένο.

Αλλά ναι, τα γραφικά του είναι πολύ μέτρια και ο χειρισμός είναι κάπως floaty. Σύγκριση με το DC δεν μπορώ να κάνω, καθώς δεν το έχω παίξει, αλλά μου φαίνεται κάπως ανάλογη περίπτωση του Test Drive Unlimited (αν κι εκείνο το θυμάμαι πιο όμορφο για την εποχή του). 

Δε θα το αγοράσω, όπως και να έχει, επειδή μποϊκοτάρω Ubi γενικότερα αυτό τον καιρό. Αμα το δώσουν σε κάνα Plus κάποτε και δεν έχω άλλο racing game θα το τιμήσω πάντως. 

Στο US store έχει και demo του Far Cry 4, btw. 

• Like 2
Δημοσ.

Στο US store έχει και demo του Far Cry 4, btw. 

.....μιας και το ενεφερες....για να το παιξεις θελεις κλειδακι (keys to Kyrat) που μπορει να σου δωσει μονο καποιος που το εχει αγορασει....και επι του παροντος μιας και  το εχω αγορασει εχω δωσει 3-4 και μου εχουν απομεινει καπου 6-7 κλειδάκια.... οποιος θελει το ID μου είναι Luminal44 ....το παιχνιδι παντως είναι όλα τα λεφτα και σε γραφικα και σε gameplay και σε multi...must buy...MUST BUY.... ;)....οσο για το Crew,επειδη  ειχα παιξει και την beta στο PC και εχτες στο PS4 το παιχνιδι στον τομεα των γραφικων είναι καρμπον και ΤΙΠΟΤΑ ιδιαιτερο...οσο για τα  driving physics...αναλογα το αμαξι...και το βαρκα γιαλο δεν λειπει...αλλα εχει διωρθωθει αρκετα....γενικα ΑΝ το Crew ειχε την αναλογη φροντιδα (Graphics/Physics) θα μπορουσε,χωρις υπερβολή, να βαλει κατω ΟΤΙ arcade racing παιχνιδι βγηκε αυτή την χρονια...και όχι μονο...ΚΡΙΜΑ...μεγαλο κριμα....

• Like 2
Δημοσ.

Εννοείς ότι έχει διορθωθεί ο χειρισμός μεταξύ closed και open beta; Δεν πρόλαβα να το παίξω καθόλου στο open λόγω δουλειάς. 

Ούτε το FC4 demo τσέκαρα, απλώς το κατέβασα όταν το είδα. Co-op είναι;

Δημοσ.

Εννοείς ότι έχει διορθωθεί ο χειρισμός μεταξύ closed και open beta; Δεν πρόλαβα να το παίξω καθόλου στο open λόγω δουλειάς. 

Ούτε το FC4 demo τσέκαρα, απλώς το κατέβασα όταν το είδα. Co-op είναι;

....και εγω εχτες το βραδυ που βρηκα χρονο και επαιξα το Crew... ναι (..ετσι μου φανηκε!!!) ματαξυ closed και open beta ..Οσο για το FC4...ναι...Co-op είναι νομιζω... δεν ειχα παιξει τo demo πριν το αγορασω.....νομιζω σε εχω φιλο...να σου στειλω κλειδακι??

• Like 1
Δημοσ.

Όποιος δεν έχει ανοίξει DMZ στο PS4 προτείνω να το κάνει, ποτέ ξανά πρόβλημα σε Chat και multiplayer

Δημοσ.

Όποιος δεν έχει ανοίξει DMZ στο PS4 προτείνω να το κάνει, ποτέ ξανά πρόβλημα σε Chat και multiplayer

Δεν χρειαζεται εφοσον εχεις ανοιξει ολες τις απαραιτητες πορτες και εχεις ενεργοποιημενο το UPnP. Τι ρουτερ εχεις? 

Δημοσ.

dgn2200 έχω, απλά το DMZ είναι πιο εύκολο να γίνει και δεν χρειάζεται να παλεύεις με πόρτες και τέτοια.

Μαλιστα στο Dragon age δεν μπορούσα να παίξω  MP με φίλο και τώρα όλα κομπλέ.

Δημοσ.

δε μου στελνεις και εμενα ενα? thank you :)

...πρεπει να σε κανω φιλο στο ps4....τα κλειδιά δεν τα βλεπω,απλα τα στελνω από το keys to Kyrat στο παιχνιδι και μεσο της κονσολας,μου βγαζει τη ληστα με τους φιλους και επιλεγω που να δωσω...το id σου είναι spacecowboy ???

dgn2200 έχω, απλά το DMZ είναι πιο εύκολο να γίνει και δεν χρειάζεται να παλεύεις με πόρτες και τέτοια.

Μαλιστα στο Dragon age δεν μπορούσα να παίξω  MP με φίλο και τώρα όλα κομπλέ.

....καποιος οδηγος πως να το κανουμε ,υπαρχει???

• Like 1
Δημοσ.

...πρεπει να σε κανω φιλο στο ps4....τα κλειδιά δεν τα βλεπω,απλα τα στελνω από το keys to Kyrat στο παιχνιδι και μεσο της κονσολας,μου βγαζει τη ληστα με τους φιλους και επιλεγω που να δωσω...το id σου είναι spacecowboy ???

....καποιος οδηγος πως να το κανουμε ,υπαρχει???

Πήγαινε στο PS4 στα settings και άνοιξε το network, μετά πας set up και επιλέγει να το κάνεις manual.

Στα στοιχεία που σου ζητάει βάζεις:

Αγνόησε τι γράφει στη φώτο, θα βάλεις δικά σου

ps4-ip-address.jpg

IP Address,    ------> βάζεις την ip σου (αυτή που logάρεις και στο router με την διαφορά οτι στα τελευταία νούμερα βάλε το 10 (είναι ο αριθμός της συσκευής π.χ. 192.168.0.10)

Subnet Mask.  -------> είναι στανταρ, όπως στη φωτό

Default Gateway, -----> βάζεις την ip του ρουτερ (λογικά είναι 192.168.0.1)

Primary DNS  -----> βάζεις την ip του ρουτερ 

Secondary DNS  -----> βάζεις την ip του ρουτερ 

use proxy server πάτα όχι.

Μετά πάς στον υ/η σου και ανοίγεις/logάρεις στο dgn2200 και πάς εδώ:

11(6).PNG

*μην δώσεις σημασία στο genie, απλά πήγαινε wlan setup και DMZ server (μην πειράζεις τίποτα άλλο)

και στο Default DMZ server βάζεις την Ip που έδωσες στο ps4 δηλαδή 192.168.0.10

Restart σε όλα (λογικά το router κάνει μόνο του) και είσαι έτοιμος!!!!!

:ph34r:

• Like 2
Δημοσ.

πόσες συσκευές έχεις? αυτό που ουσιαστικά συμβολίζει το νούμερο είναι ο αριθμός της συσκευής, πχ αν έχεις 5 συσκευές η κάθε μία θα έχει πχ, .2, .3, .4 (το .1 είναι του router) και ου το κάθε εξης. σου είπα να βάλεις το 10 γιατι υπέθεσα οτι θα έχεις λιγότερες απο 10 συσκευές πάνω. τώρα αν έχεις 10, ε βάλε κατάληξη 20.

• Like 1
Δημοσ.

Τερμάτισα το MGS Ground zeroes χθές.
4 ωρίτσες και κάτι ψιλά, μια χαράαα...8% completion rate μονο.Aπορώ πραγματικά μ'αυτούς που λένε " 1 ωρα παιχνίδι μόνο", τι διάολο, κατευθείαν στο κύριο objective πήγανε ? (Ρητορική/φυσικα και ναι) ;)
Stealth game ειναι, αμα δεν πας με το πάσο σου, να βρείς τα extra (κασετούλες/ΧOF patches) και να κανεις το δευτερεύον objective...τι διάολο...Δεν είναι shootbang παιχνίδι :D

Τώρα μου απέμεινε το Hard mode, 4 extra missions (και αλλα 2 που είναι κλειδωμένα)...Καθόλου bad deal για 20€

To Fox engine είναι οτι καλύτερο έχω δει, 60 FRAMES PER F@CKING SECOND με την λεπτομέρεια/φωτισμό που έχει...HhhHHnnnGGGg... Φυσικά και θα μπορούσε να έχει καλύτερα textures και γεωμετρία σε κάποια σημεία αλλά...60 καρέ ρε μάγκες, 60 γ@νω-καρέ με ΑΥΤΑ τα γραφικά...εξαιρετικό...α ρε based Kojima...

Βουτυρένια/ομαλά και ανεπτυγμένα controls ως εκει που δεν πάει, καλό A.I, free-form gameplay.Eίμαι απο τους τελευταίους που θα υποστήριζε πως το "μέλλον" είναι να γίνονται ολα τα games οpen-world τύπου αλλά...του ταιριάζει πολύ τελικά του MGS και είναι η λογική κατεύθυνση που θα έπρεπε να πάρει.

Επίσης : κλασσική αρρώστια Kojima, καποια audio tapes με ανατρίχιασαν, η extra που βρίσκεις με την "ανάκριση" του Chico και της Paz...Διάολε :(

Α ρε τι έχουν να δουν τα ματάκια μας με το MGS V Phantom pain...

"Demo"/ξε-demo, 9/10, ντοντ γκίβ α φακ  :P

Bonus

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...