nikosspeed Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Τι διαβασαν τα ματακια μου ; Νεο Site: God df War Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2014 από nikosspeed
gkalas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Σε κανα δυο χρονακια θα ερθει.Μακραν η λατρεμενη μου σειρα απο τη Sony.
kostiger Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Tζαμπα, εε? Μην χρειαστει να ακουμπισω κανενα 30αρι?! Τζαμπαρια επισημη..
spacecowboy Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 epic... https://www.youtube.com/watch?v=mDxZOGsm9rg&list=UUf025Z3-ccwHw_EzcFa_tFA
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά, λύστε μου μια απορία.... Τα παιχνίδια που πουλάνε πακέτο μαζί με το PlayStation είναι κανονικά με θήκη βιβλιαράκια δισκάκι κτλ όπως δηλαδή τα αγοράζεις κανονικά ή έχει μέσα στο πακέτο του PlayStation κωδικό και τα κατεβάζεις;
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δισκάκι και τα πάντα όλα. Ξεχασα να το αναφερω, για το Playstation 4 μιλαω ετσι;
JUST-GAMER Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Εννοειτε οτι θα μιλαγες για το ps4 στο τοπικ του ps4. 1
ggramenos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Tripwire Interactive bringing Killing Floor 2 to PS4 – The Time is Right! 1
Hulk7 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 μια ερώτηση, το rebuild database στο ps4 σε τι βοηθάει;
ahill2 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα, δεν ξέρω γιατί αλλά μετά απο κάτι αιώνες απουσίας απο τον κόσμο του παιχνιδιού τώρα τελευταία με "τρώει" να αγοράσω ένα PS4 για να παίξω κάποια παιχνίδια που έχω "άχτι" όπως the last of us,tomb raider,infamous second son,gran tourismo και μερικά άλλα αυτού του στύλ,το δίλημμα φυσικά είναι τα 400 ευρώπουλα που ζητάνε τα τσακάλια στα διάφορα καταστήματα. Η ερώτηση η κλασική,..... αξίζει να σκάσω τόσα λεφτά για 4-5 παιχνίδια και βλέπουμε τι άλλο θα βγεί? ή όχι? (καλά για το the last of us πιό παλιά έψαχνα μεταχειρισμένο ps3 μόνο και μόνο για να παίξω αυτό το παιχνίδι και μετά θα το έδινα,τόσο πολύ ήθελα να το παίξω αλλά κρατήθηκα ). Τα φώτα σας παιδιά και κάτι ακόμα το αγοράζω τωρα ή περιμένω μπάς και βγάλουν καμία προσφορά λόγο εορτών?
Socratis_g Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 αν ψήνεσαι να παίξεις τα παιχνίδια που γράφεις και δεν θα το φάει το ράφι, χαλαρά το παίρνεις. αν θα κάνουν κάποια προσφορά κάτω απο τα 399 που το δίνουν τώρα, θα γίνει λογικά μέσα στις γιορτές. οπότε περίμενε εκεί μέσα και πάρτο.
Fulgore Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα, δεν ξέρω γιατί αλλά μετά απο κάτι αιώνες απουσίας απο τον κόσμο του παιχνιδιού τώρα τελευταία με "τρώει" να αγοράσω ένα PS4 για να παίξω κάποια παιχνίδια που έχω "άχτι" όπως the last of us,tomb raider,infamous second son,gran tourismo και μερικά άλλα αυτού του στύλ,το δίλημμα φυσικά είναι τα 400 ευρώπουλα που ζητάνε τα τσακάλια στα διάφορα καταστήματα. Η ερώτηση η κλασική,..... αξίζει να σκάσω τόσα λεφτά για 4-5 παιχνίδια και βλέπουμε τι άλλο θα βγεί? ή όχι? (καλά για το the last of us πιό παλιά έψαχνα μεταχειρισμένο ps3 μόνο και μόνο για να παίξω αυτό το παιχνίδι και μετά θα το έδινα,τόσο πολύ ήθελα να το παίξω αλλά κρατήθηκα ). Τα φώτα σας παιδιά και κάτι ακόμα το αγοράζω τωρα ή περιμένω μπάς και βγάλουν καμία προσφορά λόγο εορτών? 400ευρω ειναι πολλα για κονσολα???Τι να πουν δηλαδη οι αλλοι που εσκασαν 600 και 700ευρω σε Ps3 οταν πρωτοβγηκε... 1
ahill2 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Για Ελλάδα νομίζω ότι είναι πολλά,αλλά είπαμε με τρωει τώρα,παρέλειψα πιό πάνω να γράψω το "ιστορικό" μου με τα παιχνίδια και τις κονσόλες. Πριν βγεί το ps1 δεν ασχολιόμουν καθόλου με τα παιχνίδια χαρη σε αυτό έλιωσα στο παιχνίδι με καταπληκτικά παιχνίδια που ήταν και πρωτότυπα σαν ιδέες εκείνη την εποχή και όχι αναμασημένη τροφή,αργότερα και αφού είχα ψιλοκουραστεί βγήκε το ps2 που πήρα απο την αρχή αλλά δεν μου έκανε και μεγάλη αίσθηση + δεν υπήρχαν παιχνίδια και εκεί κάπου διακόπηκε η σχέση μου με τις κονσόλες,αργότερα το έκαψα λίγο με WoW και μετά λίγο με Aion και τέλος. Τώρα έχω μια 40" fhd samsung και καμία κονσόλα.
Fulgore Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Για Ελλάδα νομίζω ότι είναι πολλά,αλλά είπαμε με τρωει τώρα,παρέλειψα πιό πάνω να γράψω το "ιστορικό" μου με τα παιχνίδια και τις κονσόλες. Πριν βγεί το ps1 δεν ασχολιόμουν καθόλου με τα παιχνίδια χαρη σε αυτό έλιωσα στο παιχνίδι με καταπληκτικά παιχνίδια που ήταν και πρωτότυπα σαν ιδέες εκείνη την εποχή και όχι αναμασημένη τροφή,αργότερα και αφού είχα ψιλοκουραστεί βγήκε το ps2 που πήρα απο την αρχή αλλά δεν μου έκανε και μεγάλη αίσθηση + δεν υπήρχαν παιχνίδια και εκεί κάπου διακόπηκε η σχέση μου με τις κονσόλες,αργότερα το έκαψα λίγο με WoW και μετά λίγο με Aion και τέλος. Τώρα έχω μια 40" fhd samsung και καμία κονσόλα. Και στο εξωτερικο τοσο εχει το Ps4 απλα εχει λιγο καλυτερα Bundles.
Προτεινόμενες αναρτήσεις