woolfy Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 και η προσφορα που σου ανεφερα για καινουριο προκειται.. απλα δν ξερω αν θα ηταν καλυτερο να κατσω στα αυγα μ κ απλα να παρω μια Playstation plus κ να κατεβασω τπτ παιχνιδακια στο ps3. εσυ πιστευεις οτι η playstation plus χρειαζεται?
red1 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Μάγκες νομίζω πως τα έχουμε ξαναπεί αλλά :Ευρωπεϊκη κόπια παιχνιδιού (Alien Isolation) + DLC κατεβασμένο απο το US Store, θα παίξει/είναι συμβατά ?Είναι ανάλογα με τον τίτλο μήπως ή παίζει κλείδωμα στην συμβατότητα ?Στο Χ360 δεν υπήρχε αυτός ο περιορισμός αλλά στο PS3 αν θυμάμαι σωστά δεν μπορούσες, στο PS4 τι παίζει σε γενικές γραμμές ?Θενκ γιου
vag.patrick Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 ειναι καλη περιπτωση το plus αλλα εγω σου ξαναλεω το 4 θα το παιρνα ανετα....αν σου περισσευουν(καταλαβες τι εννοω) , παρτο... Αν νομιζεις οτι σε καλυπτει το 3 περιμενε....αν και νομιζω οτι πλεον , υπαρχουν καποιοι λογοι να παρεις κονσολα και συγκεκριμενα το 4 αν καποιος δεν εχει ενα καλο pc η δεν θελει να ασχολειται με το καθε τι....+ της αλλης τα παιχνιδια στα Ps τα νοικιαζεις ανετα....Αυτα...Οπως σου ειπα, εγω θα το αγοραζα...απο κει και περα δικο σου...Το Plus να σου ξανα πω οτι στο 4 χρειαζεται οπωσδηποτε αν παιζεις Online ενω στο 3 για τα κλασικα που ξερεις ηδη Μάγκες νομίζω πως τα έχουμε ξαναπεί αλλά :Ευρωπεϊκη κόπια παιχνιδιού (Alien Isolation) + DLC κατεβασμένο απο το US Store, θα παίξει/είναι συμβατά ?Είναι ανάλογα με τον τίτλο μήπως ή παίζει κλείδωμα στην συμβατότητα ?Στο Χ360 δεν υπήρχε αυτός ο περιορισμός αλλά στο PS3 αν θυμάμαι σωστά δεν μπορούσες, στο PS4 τι παίζει σε γενικές γραμμές ?Θενκ γιου Εγω να σου πω την αληθεια δεν εχω αμερικανικο λογαριασμο οποτε δεν μπορω να σε βοηθησω ... btw σε εχω εσενα στο psn φιλο???
Hulk7 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Μάγκες νομίζω πως τα έχουμε ξαναπεί αλλά : Ευρωπεϊκη κόπια παιχνιδιού (Alien Isolation) + DLC κατεβασμένο απο το US Store, θα παίξει/είναι συμβατά ? Είναι ανάλογα με τον τίτλο μήπως ή παίζει κλείδωμα στην συμβατότητα ? Στο Χ360 δεν υπήρχε αυτός ο περιορισμός αλλά στο PS3 αν θυμάμαι σωστά δεν μπορούσες, στο PS4 τι παίζει σε γενικές γραμμές ? Θενκ γιου Τα DLC δεν είναι region free από όσο ξέρω 1
red1 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Τα DLC δεν είναι region free από όσο ξέρω Eυχαριστώ πράσινε Χαλκ Βρήκα και αυτά : 1) http://community.eu.playstation.com/t5/PS4-Games/About-Sony-s-game-DLC-Add-on-region-lock-logic/td-p/21521701 2) http://www.gamefaqs.com/boards/691087-playstation-4/69183101 ...οπότε (μάλλον) δεν γίνεται... Oh well, τα 5 space dollars στον Αμερικάνικο λογαριασμό θα φύγουν στο Hotline Miami τελικά... @ Vag : σΕ στέλνω FR στο PSN αμα λάχει
vag.patrick Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 ναι φιλος... οποτε θες να λιωσουμε παρεϊτσα...!!!
kia pro ceed Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 παιδια αυτος εδω κανει για ps4http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/hdd-ssd-skliroi-diskoi/Hitachi-NB-HDD-Sata-1%CE%A4%CE%92-HTS541010A9E680.htm αξιζει τα λεφτα του τι λετε
Hulk7 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 παιδια αυτος εδω κανει για ps4http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/hdd-ssd-skliroi-diskoi/Hitachi-NB-HDD-Sata-1%CE%A4%CE%92-HTS541010A9E680.htm αξιζει τα λεφτα του τι λετε δεν ανοίγει το λινκ ξέρει κανείς, αν αυτά δουλεύουν στο playstation 4 ; http://www.e-shop.gr/sony-ericsson-mh1wo-livesound-hi-fi-headset-white-orange-p-TEL.009665
nikosggg3 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 σκεφτομαι κ γω να παρω το ps4 αλλα επειδη δεν καιγομαι θα ηθελα να περιμενω για να παρω την 2η εκδοση του ps4. ξερει κανεις μετα απο ποσο καιρο περιπου βγαινει συνηθως?
ggramenos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 PLEX app out in EU now!!!! https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-gb/apps/plex/cid=EP4544-CUSA01703_00-WEBMAF000000PLEX 1
Fulgore Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Το Gamespot βραβευσε το Shadow Of Mordor για παιχνιδι της χρονιας για το Ps4,οπως επισης το ιδιο βραβειο πηρε το συγκεκριμενο παιχνιδι και για το XboxOne.Ποια ειναι η γνωμη σας παιδια για αυτο?? http://www.gamespot.com/articles/middle-earth-shadow-of-mordor-ps4-game-of-the-year/1100-6423914/
vag.patrick Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 εμενα παλι ενω μου αρεσε πολυ δε μου αρεσε να πω την αληθεια (αν και αναμενομενο) , η αντιμετωπιση...Δηλαδη, απο ενα σημειο και μετα το παιχνιδι επαναλαμβανεται..βεβαια να πω και του στραβου τι δικιο δεν το τερματισα το αφησα...τεσπα....Θεωρω οτι ειναι ντροπη γενικα οχι για το gamespot αλλα για τις ιδιες τις κονσολες να μην εχουν game of the year καποιο exclusive τους....
Fulgore Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 εμενα παλι ενω μου αρεσε πολυ δε μου αρεσε να πω την αληθεια (αν και αναμενομενο) , η αντιμετωπιση...Δηλαδη, απο ενα σημειο και μετα το παιχνιδι επαναλαμβανεται..βεβαια να πω και του στραβου τι δικιο δεν το τερματισα το αφησα...τεσπα....Θεωρω οτι ειναι ντροπη γενικα οχι για το gamespot αλλα για τις ιδιες τις κονσολες να μην εχουν game of the year καποιο exclusive τους.... Καλα αυτο χρονια γινεται.Μονο στην Nintendo που την κραζουν το βλεπεις αυτο αλλα εκει παμε αλλου Να πω την αληθεια και εμενα το Mordor μου αρεσε σε γενικες γραμμες μιας και ειναι ισως το καλυτερο Lotr παιχνιδι εκτως του Mmo,αλλα για GOTY αυτο δειχνει ποσο φτωχη χρονια ηταν αυτη για το Ps4.
spartan29gr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 ...ρε συ Patrick τη λες τωρα...το ότι κρατανε ρευμα οι πυκνωτες δεν είναι πρόβλημα ουτε κατι αγνωστο.....αυτό συμβαινει και στo τροφοδοτικο στο PC και γενικα ότι εχει σχεση με πυκνωτες ....η αποφορτηση ΠΑΝΤΑ γινετε όταν το βγαζεις από την πριζα και πατας το κουμπι Power On ... 1. Disconnect the power supply from the wall outlet. 2. Hit the power button on the computer a few times. This will drain the capacitors for you. The fans will spin briefly at the first power button push. I usually push it four or five times to make sure the capacitors are completely drained. ....Spartan.....δοκημασες τελικα να κανεις ένα rebuild database πριν το στειλεις??? Οχι δεν το δοκιμασα αυτο που μου ειπες(την κονσολα τελικα την εχω σπιτι μιας και οι 15 με 20 ημερες που μου ελεγε το καταστημα ηταν μουφες)Θα την παω μια βολτα ο ιδιος στην κομετρον αυριο το πρωι να δω τη θα μου πουν. Οχι δεν το δοκιμασα αυτο που μου ειπες(την κονσολα τελικα την εχω σπιτι μιας και οι 15 με 20 ημερες που μου ελεγε το καταστημα ηταν μουφες)Θα την παω μια βολτα ο ιδιος στην κομετρον αυριο το πρωι να δω τη θα μου πουν. Φιλε grammenos!!! με το που εκανα το rebuild database το προβλημα ελαχιστοποιηθηκε αρκετα(κανει τον συγκεκριμενο θορυβο στην αρχη πριν μπει σε rest mode!!αλλα μετα απο λιγα δευτερολεπτα σταματαει τελιως τωρα.Μαλλον τζαμπα θα την πηγαινα αυριος προς κομετρον μερια.Να σε καλα ρε φιλαρακο με εσωσες. 1
Alex21121988 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Να την εχεις και απο κοντα φιλε Spartan29 την κονσολα για τις υπολοιπες μερες just to be sure για το θεμα αυτο. Αν στο ξανακανει να την πας στην κομετρον. Ηθελα να στο προτεινω και εγω το rebuild database αλλα δεν μπορουσα να το συνδυασω στο μυαλο μου με το προβλημα της κονσολας σου. Σου ειχα πει βεβαια κατι περι firmware κτλ αλλα το ειπα πανω στο desperation γιατι το θεμα που ειχες δεν το διαβαζα στα γνωστα φορουμ να υπαρχει σε πολλες κονσολες. Ελπιζω να μην χρειαστει να την επιστρεψεις. Θα της βαλω ματακι και της δικης μου κονσολας 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις