Hulk7 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Άσχετο αλλα γιατι 60 ευρώ για ψηφιακό παιχνίδι; σε US Store day one εχουν 48 ευρώ, και σε Asia store λίγο φθηνοτερα 1
Vole Maulder Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Παιδιά, τέτοια share μόνο με πολύ στενούς φίλους που ξέρετε χρόνια κι εμπιστεύεστε. Οχι με τυχαίους, κι ας έχετε γράψει και χίλιες ώρες online, δε λέει τίποτα αυτό. Χρόνια άνεργος ήταν κι ο φίλος μου που κάναμε share στο 360, αλλά μαλακία δεν παίχτηκε ποτέ, και είχα περασμένη και την κάρτα μου μέσα κι από πάνω. Αμα ο άλλος είναι ΟΚ θα φερθεί ΟΚ πάντα, όχι μόνο όταν τον βολεύει. 2
Fulgore Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Άσχετο αλλα γιατι 60 ευρώ για ψηφιακό παιχνίδι; σε US Store day one εχουν 48 ευρώ, και σε Asia store λίγο φθηνοτερα Γιατι στην Ευρωπη κυριαρχει το δικο μας ''λεφτα υπαρχουν'' ... 1
CrashTR1 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Ξερει κανεις που μπορω να βρω φθηνα χειριστηρια (κινεζιες); Θελω να παρω ενα για να εχω να παιζω κανα προ με παρεα αλλα δεν θελω να δωσω 50 ευρω για το αυθεντικο.
s2117 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δεν κοιτάς καλύτερα για κανά μεταχειρισμένο στις αγγελίες? Κινεζιά δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι καλή ιδέα, εγώ στο πσ3 που είχα πάρε βγήκε μούφα, (παρότι εμφανισιακά ήταν ολόιδιο) δεν είχε καλή απόκριση στα κουμπιά κλπ
red1 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Ξερει κανεις που μπορω να βρω φθηνα χειριστηρια (κινεζιες); Θελω να παρω ενα για να εχω να παιζω κανα προ με παρεα αλλα δεν θελω να δωσω 50 ευρω για το αυθεντικο. Μάγκες, ΜΑΚΡIΑ απο 3rd party joypads (και ιδίως απο τα φτηνά) καθώς τα deadzone στα αναλογικά είναι οτι να'ναι, τα D-pad...καλή επιτυχία να πετύχετε διαγώνια input και τα κουμπιά... Όπως λέει το ρητό : "το φτηνό το πληρώνεις πάντα ακριβότερο"
Fulgore Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Μιας και στο Ps4 δεν υπαρχει η επιλογη να παιξεις με αλλα controller πχ Logitech κλπ(εκτως αν πληρωσεις ανταπτορες κλπ αλλα παλι θα παει πιο ακριβα απο το να παρεις ενα DS4) προτιμηστε το γνησιο εστω και απο αγγελια αν δεν σαν φτανει οικονομικα.
Anastazio Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Ξερει κανεις που μπορω να βρω φθηνα χειριστηρια (κινεζιες); Θελω να παρω ενα για να εχω να παιζω κανα προ με παρεα αλλα δεν θελω να δωσω 50 ευρω για το αυθεντικο. Γιατι το αυθεντικο τι ειναι?Πιο κινεζια δεν γινεται,4 μηνες επιβιωσε,ειχαν χαλασει τα στικ και τωρα χαλασε και η σκανδαλη και το στειλα για αντικατασταση,το εψαξα και εγω για ακομα πιο κινεζικο αλλα δεν βρηκα κατι οποτε τα σκασα παλι το θυμα!
Vole Maulder Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Technically, όλα κινεζιές είναι, και η κονσόλα η ίδια 1
Alex21121988 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Πλεον ναι ολα εκει κατασκευαζονται. Ολα κινεζος. Πανε οι εποχες που εβλεπες made in japan για την Sony αλλα και για την Nintendo.
Fulgore Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Το θεμα ομως ειναι οτι κινεζικα μεν αλλα σκυλια τα DS controllers,μεχρι το Ds4 το οποιο απο οτι φανηκε ακολουθησε την ολη οδο προς το φθηνο των νεων κονσολων.
JUST-GAMER Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Μα το θεμα ειναι οτι εκτος απο το πλαστικο πανω στους 2 αναλογικους μοχλους που απ' οτι αποδειχτηκε/φανηκε ηταν της κακιας ωρας επισης βαλανε και συνεχιζουν να βαζουν μια πολυ μικρη μπαταρια που με το ζορι μενει ο μοχλος ανοιχτος για 4-5 ωρες. Βεββαια οσο αφορα την μπαταρια την αλλαζεις με μια πολυ μεγαλητερη σε mah και ποιο συγκεκρημενα με μια των 2000mah και ολα οκ αλλα οσο αφορα τους αναλογικους μοχλους ή πρεπει να αγορασεις προστατευτικα ή οταν φθαρουν να γυρισεις πισω το μοχλο για να στον αλλαξουν.
Vole Maulder Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Το σημαντικό είναι πως άλλαξαν και βελτίωσαν σημαντικά το σχεδιασμό, που ήταν και το ζητούμενο για μένα. Τα θέματα αυτά που έχει ώς τώρα (φθορά αναλογικών και μπαταρία) είναι μηδαμινά, επειδή, πρώτον, προτιμώ ούτως ή άλλως την υφή που έχουν τα καποτάκια, και, δεύτερον, μισή ώρα να το αφήσεις πάνω συνδεμένο ενώ φτιάχνεις τσάι/πας για χέσιμο/παίζεις με το γατί έχει φορτίσει. Ναι, θα μπορούσαν να ήταν καλύτερα αυτά, δεν αντιλέγω μία, απλώς δεν είναι τόσο μεγάλο μείον, όπως το βλέπω εγώ. 1
Alex21121988 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Τα πιο πολλα θεματα του ds4 το καλο ειναι οτι φτιαχνονται με φτηνους τροπους. Για τις σκανδαλες που κανουν σαν μεγαλη ξυλινη πορτα απο θριλερ, ψεκαζεις μια φορα με ειδικο σπρει και done. Για τα αναλογικα βαλ'τε καποτακια και done. Ολα τα παραπανω δεν στοιχιζουν παω απο 5 ευρω. 1
ggramenos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 ....8 μήνες που το έχω δεν έχει πάθει το παραμικρό(..για να μην πω και για την χρήση από τον πιτσιρικά μου!!)...ναι μεν τους τελευταίους 2 φοράει τα καποτακια και ούτε φυσικά αμφιβάλλω στα λεγόμενα καποιον....πιστευω είναι να μην σου τύχει.....οπως και εμένα μου είχε τύχει να χάλασει το 360 μέσα σε 4 μήνες,αλλά με καμία δεν θα με κάνει να πω ότι επειδή ήταν made in china παρουσίασε πρόβλημα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις