kostiger Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Νεα που αφορουν εστω και εμμεσως το PS Brand και ειναι και ενδεικτικα της γενικοτερης πορειας της Sony... http://www.techgear.gr/sony-might-exit-smartphone-and-tv-businesses-95532/?utm_source=ContraWidget&utm_medium=ContraFooter&utm_campaign=24mediaWidget&utm_content=Homepage Oχι οτι δεν ηταν γνωστα βεβαια...
Spartan117 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Το PS brand είναι από τα λίγα που την σώζουν, τώρα τα smartphones και τηλεοράσεις Sony δεν είχα ποτε τα τελευταία 5-6 χρονια οποτε δεν μπορώ να εκφέρω άποψη αν και τα Xperia ήταν γενικά ωραία πακέτα. Στις τηλεοράσεις είναι σίγουρο ότι τα περισσότερα λεφτά (και γι' αυτό έχουν επιβιώσει) τα βγάζουν αυτοί που φτιάχνουν το panel, δηλαδή Samsung και LG.
kostiger Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Mια χαρα ειναι οι συσκευες τους, ομως οι Κορεατες, για λογους που δεν σηκωνουν αναλυση εδω, τους εχουν παρει φαλαγγι..
gkalas Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Το ευτυχημα ειναι οτι στις κονσολες τα παει πολυ καλα και εμενα ως ganer αυτο με ενδιαφερει. 1
lak10 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 το resident evil relevations 2 που ειναι καλυτερο να το προπαραγγειλω vita η PS4? το πρωτο το ειχα τελειωσει στο 3ds ειναι παιχνιδι για το vita που γινεται port στο ps4 η ειναι καθαρα για κονσολα?
toykaki Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 ποση ωρα μπορουμε να παιζουμε?δηλαδη διαβασα μεσα λεει 1ωρα και μετα ενα διαλειμμα,πιστευω ειναι λιγη σαφως καλο για το Ps αλλα οκ,Εσεις τι λετε?ποση ωρα και μετα ενα διαλειμμα?
stadaik Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 toykaki αν βρεις εστω εναν gamer σε ολο τον πλανητη που παιζει μια ωρα κ μετα κανει διαλειμμα δωσε το nick του στην wwf στα ειδη προς εξαφάνιση.. Καλησπέρα και απο εμενα. Είμαι κάτοχος ps4 εδω και κάτι μέρες και θα με ενδιέφερε το game sharing. Έχει πουθενα στο φορουμ κάποιο thread για να το μελετήσουμε? επίσης ποστάσουμε πουθενά τα psn nick για sharing? ευχαριστω 5
woolfy Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Γεια σας παιδια. Εγω εχω κολλησει αυτη τη περιοδο με το battlefield 4 στο ps4. Ηθελα να ρωτησω αν ξερετε εχει νοημα να κατεβασω το battlefield commander σε ταμπλετ; Αναμενω απαντησεις ευχαριστω Sent from my iPad using Insomnia
s2117 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 toykaki αν βρεις εστω εναν gamer σε ολο τον πλανητη που παιζει μια ωρα κ μετα κανει διαλειμμα δωσε το nick του στην wwf στα ειδη προς εξαφάνιση.. Καλησπέρα και απο εμενα. Είμαι κάτοχος ps4 εδω και κάτι μέρες και θα με ενδιέφερε το game sharing. Έχει πουθενα στο φορουμ κάποιο thread για να το μελετήσουμε? επίσης ποστάσουμε πουθενά τα psn nick για sharing? ευχαριστω Διάβασε λίγο αν θέλεις τις τελευταίες 10 περίπου σελίδες,έχει αναλυθεί το θέμα, ένα παιδί ειχε γράψει κ τα προβλήματα που είχε.Psn nicks ειδικά για sharing Δεν εχουμε καπου
Fulgore Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 το resident evil relevations 2 που ειναι καλυτερο να το προπαραγγειλω vita η PS4? το πρωτο το ειχα τελειωσει στο 3ds ειναι παιχνιδι για το vita που γινεται port στο ps4 η ειναι καθαρα για κονσολα? Προφανως και στο Ps4 που ειναι και πιο πιθανο να τρεχει καλυτερα αλλα γιατι απο τωρα προπαραγγελια???Δινει τιποτα καλο δωρο??
red1 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 toykaki αν βρεις εστω εναν gamer σε ολο τον πλανητη που παιζει μια ωρα κ μετα κανει διαλειμμα δωσε το nick του στην wwf στα ειδη προς εξαφάνιση.. Καλησπέρα και απο εμενα. Είμαι κάτοχος ps4 εδω και κάτι μέρες και θα με ενδιέφερε το game sharing. Έχει πουθενα στο φορουμ κάποιο thread για να το μελετήσουμε? επίσης ποστάσουμε πουθενά τα psn nick για sharing? ευχαριστω ΚΛΑΙΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ !111!!11!!1 ^ O καλύτερος νέος poster του insomnia... Mπράβο παιδί μου 3
stadaik Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 καλως σας βρηκα...house of cards?? τιμή μου... btw thnx για τις απαντησεις
Spartan117 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Επειδή δεν βλέπω ενεργό θέμα του Diablo θα το ποστάρω εδώ, μπήκα μετά από αρκετό καιρό να παίξω και έχω πίξει στα legendary, τσούπ σήμερα ancient legendary marauders σε greater rift, ή βρέχει gear ή είμαι κωλόφαρδος. Είχε μεγαλο update αυτές τις μέρες απότι διάβασα. Edit: Κι άλλο... wat Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2015 από Spartan117
AntiCambeR Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δεν καταλαβαινω το εξης στο Diablo: Δεν μπορω να κανω join πανω σε 1 συγκεκριμενο ατομο αλλα ουτε και αυτος σε εμενα.Ειτε του στειλω η μου στειλει invite δεν μας βαζει μαζι.Με αλλον δεν εχω προβλημα.Για να μπουμε μαζι πρεπει να κανει join μαζι μου ο παιχτης που δεν εχουμε προβλημα και αυτος που εχουμε το προβλημα να μπει στον αλλον.Δηλαδη αυτος με τον οποιο υπαρχει προβλημα μπορει να μπει μαζι μου μονο μεσω αλλου παιχτη. Αλλαξα το Nat type απο 2 σε 3 απο το modem και εκανα test connection απο το PS4 για να "παρει" το Nat type αλλα τιποτα. Και δεν ειμαι σιγουρος,γιατι ασχοληθηκε κυριως ο αδερφος μου,αλλα μολις ο παιχτης με τον οποιο δεν εχω προβλημα βγει,τοτε βγαζει εξω και τον παιχτη που εχει το προβλημα. Και κατι αλλο: Εχοντας παιξει εδω και 1 χρονο καποια games εχω προσεξει το εξης: Καποια games για να παιξουν σωστα online χρειαζονται και το αναλογο Nat type για να μην με "πετανε εξω".(Disconnect).Τα περισσοτερα παιζουν σωστα με Nat type 2 και καποια με Nat type 3.Οποτε αναλογα το game αλλαζω και το Nat type. Συμβαινει και σε εσας?
Προτεινόμενες αναρτήσεις