Vole Maulder Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Τρου, ακόμα απορώ με τα αφτιά όποιου μίξαρε τον ήχο στο Witcher 2 στο 360 1
Alex21121988 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Εγώ είμαι με τις ψείρες του s4 που έχουν και mic και λειτουργεί κανονικά. Και εγώ πιστεύω πως δεν αξίζει να σκάσεις πολλά χρήματα για headphones σε κονσόλα.
teopanta1 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Πραγματικά είμαι λίγο γκαντέμης. Όσο είχα το x360 η Sony έδινε καλύτερα παιχνίδια free κάθε μήνα από την ώρα που πήρα ps4 γίνεται τι αντίθετο χαχχαχαα 1
xavier Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Πραγματικά είμαι λίγο γκαντέμης. Όσο είχα το x360 η Sony έδινε καλύτερα παιχνίδια free κάθε μήνα από την ώρα που πήρα ps4 γίνεται τι αντίθετο χαχχαχαα ειναι καλα παιχνιδια τα 2 της ubisoft που δινει η ΜΣ τους 2 τελευταιους μηνες αμα δεν τα εχεις παιξει, αλλα δεν νομιζω οτι τα της σονι υστερουν ουτε σε ποιοτητα ουτε σε ποσοτητα... 1
Fulgore Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 http://www.gameslife.gr/greek-sales-chart-top10-feb-2015 Εχε γουστο να μην ειναι καν στις 3 πρωτες θεσεις το Blooodborne τον Μαρτιο
ADHD Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 http://www.gameslife.gr/greek-sales-chart-top10-feb-2015 Εχε γουστο να μην ειναι καν στις 3 πρωτες θεσεις το Blooodborne τον Μαρτιο Τεταρτο μπορει να ειναι, "προ βολουσιο" και "γκραν θεφτ οτο βε" δεν βγαινουν απο τις πρωτες θεσεις παντως.
gRim Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Καλησπέρα! Αν αγοράσω από ebay ένα παιχνίδι σε primary account το οποίο είναι αγορασμένο από store εκτός του ευρωπαϊκού θα μπορώ στο μέλλον να αγοράσω το dlc από τον ευρωπαϊκό μου λογαριασμό; Φαντάζομαι έχει να κάνει με τον θα είναι region locked το dlcq Σκέφτομαι να αγοράσω το bloodborne για αυτό ρωτάω.. Ζητάω συγγνώμη αν έχει απαντηθεί ξανά η συγκεκριμένη ερώτηση αλλά πραγματικά δε βρήκα κάτι να με βοηθήσει.
Vole Maulder Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Ακόμα δεν καταλαβαίνω γιατί κόπτεστε για μια λίστα πωλήσεων στα ελληνικά καταστήματα. Πόσοι από εδώ μέσα αγοράζουμε από ξένα stores και, μάλιστα, προτείνουμε και σε κάθε νέο χρήστη να κάνει το ίδιο; Στην τελική, τι σημασία έχει όταν οι ψηφιακές αγορές δεν έχουν σύνορα και δε μετράνε;
Fulgore Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Ακόμα δεν καταλαβαίνω γιατί κόπτεστε για μια λίστα πωλήσεων στα ελληνικά καταστήματα. Πόσοι από εδώ μέσα αγοράζουμε από ξένα stores και, μάλιστα, προτείνουμε και σε κάθε νέο χρήστη να κάνει το ίδιο; Στην τελική, τι σημασία έχει όταν οι ψηφιακές αγορές δεν έχουν σύνορα και δε μετράνε; Γιατι δυστηχως αγαπητε εμεις εδω του Insomnia δεν αντιπροσωπευουμε κανενα μεγαλο μερος της αγορας στα παιχνιδια οσον αφορα προτιμησεις και σιγα που οι περισσοτεροι θα κατσουν να ασχοληθουν με Digital αγορες,secondary account κλπ...Εξου και γιατι καθε μηνα βλεπουμε τα ιδια και τα ιδια παιχνιδια
ggramenos Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Ψηφοφορια αγαπημενου παιχνιδιου οπου εγινε στο Reddit. Συνολο ψηφων 630.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Στην εποχη μας παιζουν παιχνιδια απο απο 10 χρονων μεχρι 50 ισως και παραπανω. Τι νοημα εχουν οι ψηφοφοριες η οι πωλησεις παιχνιδιων. Εισαι πχ 50.Σε ενδιαφερει τι ψηφιζουν η τι αγοραζουν τα 10χρονα? Εισαι 10χρονο.Σε ενδιαφερει τι ψηφιζουν η τι αγοραζουν οι 50ρηδες?
Vole Maulder Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Γιατι δυστηχως αγαπητε εμεις εδω του Insomnia δεν αντιπροσωπευουμε κανενα μεγαλο μερος της αγορας στα παιχνιδια οσον αφορα προτιμησεις και σιγα που οι περισσοτεροι θα κατσουν να ασχοληθουν με Digital αγορες,secondary account κλπ...Εξου και γιατι καθε μηνα βλεπουμε τα ιδια και τα ιδια παιχνιδια Εχεις ένα point, δε λέω, αλλά ίσως υποτιμάς ή εγώ υπερεκτιμώ το πόσοι αγοράζουν ψηφιακά, έστω κι από το ελληνικό PS Store. 1
teopanta1 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 πααντως παιδια για εμενα δεν παιζει ρολο αν ειναι retail η ψηφιακο παντα ψαχνω προσφορες σε οποιαδηποτε μορφη . αυτην την περιοδο παιζω το dragon age inquisition και το απολαμβανω εκπληκτικο παιχνιδι
ggramenos Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Εχεις ένα point, δε λέω, αλλά ίσως υποτιμάς ή εγώ υπερεκτιμώ το πόσοι αγοράζουν ψηφιακά, έστω κι από το ελληνικό PS Store. ........δεν υπερεκτιμάς τιποτα....και η Ελληνικη αγορα δεν αντικατοπτρίζει σε καμια περιπτωση την παγκοσμια αγορα.... SuperData begins coverage of digital console market with top 10 rankings With total worldwide earnings of $49 billion, the digital games market now constitutes the majority of revenues in interactive entertainment. As consumer spending continues to shift away from retail, the landscape of top performing games is shifting with it. For this reason, we have begun coverage of the digital console market. http://www.superdataresearch.com/blog/top-10-digital-console-games/
teopanta1 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 παιδια το psn ποια ωρα ανανεωνεται συνηθως για την χωρα μας ? επειδη ακομη βλεπω τα free παιχνιδια του προηγουμενου μηνα
Προτεινόμενες αναρτήσεις