redarmada Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Το τελευταιο revision που τρεχει τωρα ειναι αυτο; CUH-11xxATο CUH-12xxΑ εχει κυκλοφορισει εδω η αναμενουμε; Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2015 από redarmada
dimyok Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Νομιζω αυτο που λες ειναι η εκδοση COD: AW με τα αυτοκολητα και τον 1 TB σκληρό .Φημες λενε οτι scrolarei στα menu ταχυτερα η απλώς οι πιτσιρικαδες που το προτιμανε ειναι ποιο κουνημενοι απο το πολυ red bull
toykaki Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 να κανω μια ερωτηση και εγω σκεφτομαι να φτιαχω ενα επιπλο που θα κλεινω το ps κατω απο την τηλεραση..η ερωτηση μου ειναι η εξης,με κλειστο πορτακι θα μπορω να παιζω?(δηλαδη συνδεεται με Bluetooth το Ps με το τηλεχειριστηριο) ή οχι γιατι συνδεετε με υπερυθρες??
kostiger Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Θα μπορεις. Θα πρεπει να αεριζεται επαρκως ομως. Μην γινει κανενα μπαμ..
Bourdoulas Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Αν το βάλεις εκεί και η πλάτη του επίπλου είναι κλειστή τότε μετά από λίγο καιρό θα κλαις την κονσόλα. Άσε που θα κάνει σαν αεροπλάνο η κονσόλα.
kostiger Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Mεταξυ μας,ετσι κι αλλιως κανει σαν αεροπλανο..
redarmada Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Το τελευταιο revision που τρεχει τωρα ειναι αυτο; CUH-11xxA Tο CUH-12xxΑ εχει κυκλοφορισει εδω η αναμενουμε; Γνωρίζει κάποιος ;
JohnVani18 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Το τελευταιο revision που τρεχει τωρα ειναι αυτο; CUH-11xxA Tο CUH-12xxΑ εχει κυκλοφορισει εδω η αναμενουμε; Τα CUH-12 είναι τα "slim" με χαμηλότερη κατανάλωση κλπ. Όχι δεν ήρθαν ακόμη Ελλάδα. 1
redarmada Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Τα CUH-12 είναι τα "slim" με χαμηλότερη κατανάλωση κλπ. Όχι δεν ήρθαν ακόμη Ελλάδα. σε ευχαριστω για την απαντηση αδερφε.
keropi Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 αποκλειστικούρα στο 4 για το 2016 από όσο φαίνεται:
AlexoudaS Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 καλησπερα παιδια! εχω το πσ4 μεσα σε μια βιτρινα με τζαμι μπροστα και οταν παιζω το ανοιγω να παιρνει αερα! ενα βραδυ το αφησα σε αναμονη με το πορτοκαλι led να κατεβάσει ενα παιχνιδι και εκλεισα το τζαμι γιατι στην ουσια δεν δουλευε μονο κατεβαζε! μετα απο μια ωρα σχεδον το πλευ εκανε σαν την ηλεκτρικη σκουπα ενα θορυβο! δεν το εχω ξανα ακουσει ετσι! το αφησα καμια ωρα και οταν το ανοιξα δουλευε κανονικα! το εκανα καμια ζημια? ξενερωσα η αληθεια...
JUST-GAMER Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Εδω ειναι που κανεις λαθος. Το οτι μια συσκευη ειναι σε αναμονη δεν σημαινε οτι δεν δουλευει αλλα σημαινει οτι δουλευει απλα στο ρελαντι γι' αυτο και εκανε σαν ηλεκτρικη σκουπα αφου δεν επαιρνε απο πουθενα αερα. Για να σου δωσω να καταλαβεις οταν ενα αμαξι εχει αναμενη τη μηχανη του χωρις να κινηται και απολυτως τιποτα αλλο απλα ειναι ανοιχτει η μηχανη του και οι στροφες ειναι στο ρελαντι που λεμε τι νομιζεις οτι ειναι? Ειναι κατι σαν το αναμονη για συσκευες οπως η/υ, κονσολες κ.τ.λ.
epipolaios Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 μπορει καποιος να κανει αγορες απ το Ps store με paysafe ?
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 καλησπερα παιδια! εχω το πσ4 μεσα σε μια βιτρινα με τζαμι μπροστα και οταν παιζω το ανοιγω να παιρνει αερα! ενα βραδυ το αφησα σε αναμονη με το πορτοκαλι led να κατεβάσει ενα παιχνιδι και εκλεισα το τζαμι γιατι στην ουσια δεν δουλευε μονο κατεβαζε! μετα απο μια ωρα σχεδον το πλευ εκανε σαν την ηλεκτρικη σκουπα ενα θορυβο! δεν το εχω ξανα ακουσει ετσι! το αφησα καμια ωρα και οταν το ανοιξα δουλευε κανονικα! το εκανα καμια ζημια? ξενερωσα η αληθεια... Ζημιά σίγουρα δεν έχεις κάνει. Το PS4 όταν υπερθερμανθεί απλά κλείνει μόνο του έτσι ώστε να μην προκληθεί κάποια μόνιμη βλάβη. Κοιμήσου ήσυχος Περισσότερες πληροφορίες εδώ: http://www.geek.com/games/red-line-ps4-overheats-at-sony-event-1573962/
Προτεινόμενες αναρτήσεις