Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το τελευταιο revision που τρεχει τωρα ειναι αυτο; CUH-11xxA
Tο CUH-12xxΑ εχει κυκλοφορισει εδω η αναμενουμε;

Επεξ/σία από redarmada
  • Απαντ. 26,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νομιζω αυτο που λες ειναι η  εκδοση COD: AW με τα αυτοκολητα και τον 1 TB σκληρό .Φημες λενε οτι scrolarei στα menu ταχυτερα η απλώς οι πιτσιρικαδες που το προτιμανε ειναι ποιο  κουνημενοι απο το πολυ red bull  :-D 

Δημοσ.

να κανω μια ερωτηση και εγω σκεφτομαι να φτιαχω ενα επιπλο που θα κλεινω το ps κατω απο την τηλεραση..η ερωτηση μου ειναι η εξης,με κλειστο πορτακι θα μπορω να παιζω?(δηλαδη συνδεεται με Bluetooth το Ps με το τηλεχειριστηριο) ή οχι γιατι συνδεετε με υπερυθρες??

Δημοσ.

Αν το βάλεις εκεί και η πλάτη του επίπλου είναι κλειστή τότε μετά από λίγο καιρό θα κλαις την κονσόλα. Άσε που θα κάνει σαν αεροπλάνο η κονσόλα.

Δημοσ.

Γνωρίζει κάποιος ;

Δημοσ.

Τα CUH-12 είναι τα "slim" με χαμηλότερη κατανάλωση κλπ. Όχι δεν ήρθαν ακόμη Ελλάδα.
  • Like 1
Δημοσ.

Τα CUH-12 είναι τα "slim" με χαμηλότερη κατανάλωση κλπ. Όχι δεν ήρθαν ακόμη Ελλάδα.

σε ευχαριστω για την απαντηση αδερφε.

Δημοσ.

καλησπερα παιδια! εχω το πσ4 μεσα σε μια βιτρινα με τζαμι μπροστα και οταν παιζω το ανοιγω να παιρνει αερα! ενα βραδυ το αφησα σε αναμονη με το πορτοκαλι led να κατεβάσει ενα παιχνιδι και εκλεισα το τζαμι γιατι στην ουσια δεν δουλευε μονο κατεβαζε! μετα απο μια ωρα σχεδον το πλευ εκανε σαν την ηλεκτρικη σκουπα ενα θορυβο! δεν το εχω ξανα ακουσει ετσι! το αφησα καμια ωρα και οταν το ανοιξα δουλευε κανονικα! το εκανα καμια ζημια? ξενερωσα η αληθεια...

Δημοσ.

Εδω ειναι που κανεις λαθος.

Το οτι μια συσκευη ειναι σε αναμονη δεν σημαινε οτι δεν δουλευει αλλα σημαινει οτι δουλευει απλα στο ρελαντι γι' αυτο και εκανε σαν ηλεκτρικη σκουπα αφου δεν επαιρνε απο πουθενα αερα.

Για να σου δωσω να καταλαβεις οταν ενα αμαξι εχει αναμενη τη μηχανη του χωρις να κινηται και απολυτως τιποτα αλλο απλα ειναι ανοιχτει η μηχανη του και οι στροφες ειναι στο ρελαντι που λεμε τι νομιζεις οτι ειναι?

Ειναι κατι σαν το αναμονη για συσκευες οπως η/υ, κονσολες κ.τ.λ.

Δημοσ.

καλησπερα παιδια! εχω το πσ4 μεσα σε μια βιτρινα με τζαμι μπροστα και οταν παιζω το ανοιγω να παιρνει αερα! ενα βραδυ το αφησα σε αναμονη με το πορτοκαλι led να κατεβάσει ενα παιχνιδι και εκλεισα το τζαμι γιατι στην ουσια δεν δουλευε μονο κατεβαζε! μετα απο μια ωρα σχεδον το πλευ εκανε σαν την ηλεκτρικη σκουπα ενα θορυβο! δεν το εχω ξανα ακουσει ετσι! το αφησα καμια ωρα και οταν το ανοιξα δουλευε κανονικα! το εκανα καμια ζημια? ξενερωσα η αληθεια...

Ζημιά σίγουρα δεν έχεις κάνει. Το PS4 όταν υπερθερμανθεί απλά κλείνει μόνο του έτσι ώστε να μην προκληθεί κάποια μόνιμη βλάβη. Κοιμήσου ήσυχος :)

Περισσότερες πληροφορίες εδώ:

http://www.geek.com/games/red-line-ps4-overheats-at-sony-event-1573962/

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...