Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

...ή αλλιως αυτο που γινεται παντα σε καθε νεα γενια και δεν αφορα μονο το ps4(που επειδη μιλαει για αυτο σου φαινεται μαλακια).

πχ Shenmue(Dreamcast) στην προηγουμενη,GeoW(360) στην παρουσα και παει λεγοντας.

Το year's to come ειναι υπερβολη αν εννοει πολλα χρονια.

Δημοσ.

Καταρχάς από μόνη της είναι γελοία η πρόταση από την στιγμή που πάει να συγκρίνει ένα PC με μια κονσόλα λες και είναι το ίδιο πράγμα.

Δημοσ.

Τώρα δεν hypeαρει ασύστολα η Sony αλλά τα παραρτήματα της!

Θελω να δω τι αλλο θα ακουσω για το ps4....οσο περναει ο καιρος οι μπουρδες θα αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο!

Πάντως αυτή η sony press conference ειχε περισσότερα ΘΑ απο ομιλία του Μαυρογιαλουρου!

• Like 1
Δημοσ.

όσο το βλέπω τόσο τρελένομαι, αν βλέπουμε τέτοια γραφικά για launch title που ήταν φτιαγμένο σε devkit με τα μισα και λιγότερα χαρακτηριστικά τι θα δούμε στο τέλος πωπω

• Like 1
Δημοσ.

όσο το βλέπω τόσο τρελένομαι, αν βλέπουμε τέτοια γραφικά για launch title που ήταν φτιαγμένο σε devkit με τα μισα και λιγότερα χαρακτηριστικά τι θα δούμε στο τέλος πωπω

Ποια μισα χαρακτηριστικα μωρε...μιση μνημη υποτιθεται πως ειχε..τιποτα αλλο..

Δημοσ.

Νομιζω ειχε 2gb ram και cpu της αρχιτεκτονικης bulldozer...

Δημοσ.

Δεν ξερω ειναι αληθεια, υποθεσεις κανω, ομως τα δειγματα απο Brazos 2.0 ειναι τραγικα. Ομως υπαρχουν δεδομενα. Θεωρω παραλογη την επιλογη του συγκεκριμενου επεξεργαστη και ειδικα του αριθμου των cores. Το εχω κοιταξει απο ολες τις πλευρες και η μονη λογικη εξηγηση ειναι η τσιγκουνια και η στραβοξυλια της $ony. 

Δεν σκεφτομαι με pc λογικη. Σκεφτομαι με λογικη (χεχε). Απλα δεν μπορω να μπω στο τραινο του hype διοτι ειναι ξεκαθαρο οτι και παλι παραμυθιαζει η $ony. To καλο που τους θελω τουλαχιστον να βγαλουν το Show 14 και να ειναι πραγματικα next-gen. Ηδη ειναι καταπληκτικα τα γραφικα του σε 720p (ειναι δυστυχως 720p optimized..). Φαντασου τι θα γινει στο ps4.

Ο jaguar έχει μεγάλη βελτίωση από bobcat core.Μη ξεχνάς και το gpu μέρος που ενδέχεται να κάνει compute όπως και το ότι μιλάμε μάλλον για πρώιμη HSA υλοποίηση.

Μια χαρά φαίνονται τα γραφικά πιο πάνω...

• Like 1
Δημοσ.

πάτε διαβάστε κάποια πράγματα και μετά ελάτε να μιλήσετε... ffs

2 gb gddr5 λένε οτι είχε και όχι το apu που θα είναι στην τελική βερσιόν της κονσόλας. τραγικές διαφορές. btw το demo που είδαμε χρησιμοποιούσε 1.5gb gddr5.ούτε καν 2gb...

Δημοσ.

...ή αλλιως αυτο που γινεται παντα σε καθε νεα γενια και δεν αφορα μονο το ps4(που επειδη μιλαει για αυτο σου φαινεται μαλακια).

πχ Shenmue(Dreamcast) στην προηγουμενη,GeoW(360) στην παρουσα και παει λεγοντας.

Το year's to come ειναι υπερβολη αν εννοει πολλα χρονια.

Καταρχην εγω χαρακτηρισα το σχολιο του συγκεκριμενου τυπου σαν μαλακια και δεν αναφερα οτιδηποτε για το Ps4 γιαυτο λοιπον τσαμπα μου συγχιζεσαι αναγνωρισμενο sony fanboy.

Απο εκει και περα το PC ηταν,ειναι και θα ειναι τεχνολογικα ανωτερο απο οποιαδηποτε κονσολα οτι και να λενε οι πληρωμενοι developers και οι εμμισθοι υπαλληλοι των εταιριων που φτιαχνουν τις κονσολες...

Υ.Γ

Και για να προλαβω και τα υπολοιπα fanboys απο τις 3 κονσολοεταιριες μακραν πιο πολλα υποσχομενη ειναι η κονσολιτσα της Sony αν και βεβαια ΕΠΙΣΗΜΑ δεν εχουμε δει ακομα αυτη της Microsoft.

Επισκέπτης
Δημοσ.

KYRIAKOS_GKLEZAKOS

Καταρχην γουσταρω sony και το εχω πει απειρες φορες.Δεν κρυβομαι.Δεν με αποκαλυψες.lol.Εσυ ομως που απο το 2005 εισαι πρωτος σε αρνητικα για την sony,μην μου το παιζεις αντικειμενικος plz.

Αν το νεο ηταν για το 720 ,δεν θα εγραφες τιποτα.

Τωρα για το θεμα συζητησης σου απαντησα τι πιστευω εγω γενικα για το τι ισχυει ,οχι μονο για κονσολα της sony.Τα παραδειγματα ηταν για αλλες κονσολες.

Κρατάτε μικρό καλάθι εγώ λέω, γιατί έχουμε προϊστορία σε παπάτζες...

Αυτο που λεει ο skanjos ΑΝ δεν κανω λαθος το ειχε γραψει ενας ανεξαρτητος dev στο b3d(οχι απο sony ουτε ηταν PR ανακοινωση).

Μικρο καλαθι παντα κραταω αν θες την αποψη μου,αλλα αυτη τη φορα μεγαλυτερο για καποιους λογους.

Δημοσ.

Εγω παλι -ειδικα- για αυτην την νεα γενια κραταω μικροτερο καλαθι. Αρκετα μικροτερο θα ελεγα και ναι εχω τους λογους μου. Για την Sony ειδικα που ποτε δεν καταφερε να κρατησει ενα στανταρ σε αυτα που εκανε κραταω ακομα μικροτερο και απο αυτο που κραταω για την MS. Οι πιθανοτητες να με εκπληξει ευχαριστα αυτη τη φορα ειναι ποιο λιγες και απο τις φορες που πιστεψα οτι καποια στιγμη θα ανακοινωνε κυκλοφορια για το Last guardian.

Ακομα χειροτερα περιμενω να βγαλει Χ αριθμο υπηρεσιων και features για την νεα κονσολα της και σιγα σιγα να τα αφαιρει το ενα πισω απο το αλλο για τον οποιονδηποτε δικο της λογο ή οπως κανει παντα να τα αφησει στη μοιρα τους χωρις την παραμικρη προσοχη. Ολα αυτα δεν θα ειχαν και τοση σημασια αν πλασαρε την κονσολα της απλα σαν μια παιχνιδομηχανη αλλα επιδη και η Sony και η MS κοιτανε να φτιαξουν ενα μηχανημα που θα πιασει κεντρικο ρολο στο σαλονι σου τοτε θα "δικαστουν" και με αυτα τα κριτηρια.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...