Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλημερα γνωριζει κανεις αν εχει βγει το παιχνιδι στα seven spots το εχει νοικιασει καποιος

Αν λες για το Until Dawn, χθες που πήρα δε το είχαν φέρει. Το περιμένουν μέσα στις επόμενες μέρες μου είπαν. Στα seven Τρικάλων αναφέρομαι. 

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά μολις εκανα παραγγελία ps4 απο κωτσοβολο.στα 409 ευρω σε λευκό χρώμα με 2 games δώρο,driveclub και the order και ήθελα να μου πείτε γνώμες για τα 2 games.ευχαριστώ πολυ guys

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά μολις εκανα παραγγελία ps4 απο κωτσοβολο.στα 409 ευρω σε λευκό χρώμα με 2 games δώρο,driveclub και the order και ήθελα να μου πείτε γνώμες για τα 2 games.ευχαριστώ πολυ guys

Το Driveclub προσωπικά μου αρέσει παρα πολύ, άμα σου αρέσει το gameplay του μπορείς να ξοδέψεις αρκετές ώρες, ένα θετικό ότι έχει και γραφικαρες. Το The Order έχει και αυτό γραφικαρες αλλα σαν παιχνίδι δεν μου άρεσε η ισορροπία shooting και quick time events. Δεν νομίζω να σε ξετρελάνει αλλα τουλάχιστον παίξτο για το story/γραφικά/ήχο. Ένα που πρέπει να πάρεις είναι το The Last of Us remastered άμα δεν το έχεις παίξει στο Ps3.

• Like 1
Δημοσ.

Το Driveclub προσωπικά μου αρέσει παρα πολύ, άμα σου αρέσει το gameplay του μπορείς να ξοδέψεις αρκετές ώρες, ένα θετικό ότι έχει και γραφικαρες. Το The Order έχει και αυτό γραφικαρες αλλα σαν παιχνίδι δεν μου άρεσε η ισορροπία shooting και quick time events. Δεν νομίζω να σε ξετρελάνει αλλα τουλάχιστον παίξτο για το story/γραφικά/ήχο. Ένα που πρέπει να πάρεις είναι το The Last of Us remastered άμα δεν το έχεις παίξει στο Ps3.

Σε ευχαριστώ πολυ φιλε μου!!Σίγουρα θα παρω το the last of us,αλλα νομιζω πρώτο θελω το bloodborne.....

Δημοσ.

Παιδιά δεν βρίσκω θέμα να μιλάει κανείς για το ffxiv..αξίζει να προτιμήσω την έκδοση του για ps4 αντι για pc?

Αν εισαι fan τοτε ναι.

Στο λεω γιατι εχω φιλο που ειναι καθημερινα μεσα στο ps4 πλεον.

Εγω ειμαι fan αλλα των offline ff, οποτε ουτε pc ουτε ps4 αγγιζω ffxiv.

Δημοσ.

Ναι και εμενα σήμερα μου έρχεται πιθανότατα, θα με κρατήσει μέχρι το MGS V σίγουρα. Μου άρεσαν και το Heavy Rain και το Beyond Two Souls οποτε περιμένω να μου αρέσει και αυτό, είναι ιδανικό game για να παίξεις με παρέα και να κανεις χαβαλέ πάντως :D Το μονο κρίμα ότι με τα capital control είναι δύσκολο να αγοράσεις digital πια γιατί ήθελα να το έχω digital είναι η αλήθεια.

Δημοσ.

εγω και στην δουλεια ειμαι δυσκολα πολυ πιεση και ζαλουρα με αυτην την κατασταση...Τεσπα, εγω σπανια παω σε digital ακομα και το gow 3 που το πηρα digital το πηρα με μιση καρδια....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...