Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα στο forum. Σας διαβάζω καιρό, και τώρα με τον νέο χρόνο λέω να πάρω έναν καινούριο πύργο. Οθόνη και τα λοιπά γύρο γύρο τα έχω, Θέλω μια γνώμη για τα υπόλιπα. Ποσό που διαθέτω 800 ευρώ. Παρακαλω να μην τα περάσουμε ουτε ένα ευρώ. Να είναι όλα τα κομμάτια από ένα μαγαζί και αν γίνεται αξιόπιστο, για να μην τους ψάχνω αν γίνει κάτι. Η οθόνη μου είναι μία Samsung T220 22', την είχα αγοράσει πριν 2 χρόνια και η χρήση του υπολογιστή θα είναι games και internet. Κάτι τελευταίο o επεξεργαστής θέλω να είναι απ το τελευταίο socket της Intel. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Δημοσ.

800Ε , gaming και intel δυστυχως δεν γινεται... Αν κανεις την υποχωριση και πας σε Amd μπορουμε να φτιαξουμε σουπερ μηχανηματακι!

android.png

Δημοσ.

ΚΑλώς όρισες στο φόρουμ. Βλέπω η οθόνη δεν είναι 1920χ1080 έχεις σκοπό να την αλλάξεις;

Αθήνα μένεις;

Δημοσ.

Ξέχασα να σας αναφέρω ότι σκληρό δίσκο έχω έναν western Digital 500GB. Av γίνετε το νέο σύστημα ας έχει έναν ssd μικρό για τα windows και τα βασικά προγράμματα.

Όχι δεν έχω σκοπό να την αλλάξω είμαι ευχαριστημένος από αυτήν. Μένω Καβάλα, αλλά έχουμε σπίτι και στην Θεσσαλονίκη και κατεβαίνω συχνά.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ karmen1983 για την σύνθεση σου. Βλέπω ότι μου έβαλες ψύκτρα ξεχοριστή. Με ΟC δεν ασχολούμε, θα μπορούσαμε να βάλουμε τα λεφτά της ψύκτρας για καλύτερη κάρτα γραφικών ; Στο μηχάνιμα που έχω ήδη, φοράω μία 8800 Ultra και αν θυμάμαι καλά την είχα πάρει πάνω από 250 ευρώ.

Δημοσ.

Τότε βγάλε την και ρίξε τα λεφτά σε κουτί για παράδειγμα. Η κάρτα θα σε καλύψει πλήρως στην ανάλυση που έχεις

Αν θες μπορώ να σου βάλω και τον 2500...

και Btw μία ψύχτρα δεν σημαίνει ότι μπαίνει για το o/c και μόνο

Δημοσ.

Τι λες για αυτο Link ;

nikola συγκεντρώσου!!!!!!!!!!!!!!!!!

Με ματια φαινεται πολυ καλο και θα το εχεις και σε μια μερα σπιτι σου

Ρίξε και μία δεύτερη

Επισης εχει 3 χρονια εγγυηση

Τα άλλα δεν έχουν;

Δημοσ.

nikola συγκεντρώσου!!!!!!!!!!!!!!!!!

+100000000000000000

Τι λες για αυτο Link ;

Με ματια φαινεται πολυ καλο και θα το εχεις και σε μια μερα σπιτι σου

Επισης εχει 3 χρονια εγγυηση

Ρίξε και μια 2η , 3η ... ειδικά στα χαρακτηριστικά ...

4gb ram , 6770 550w psu (μάλλον turbo-x)

Έλεος .. η Κάρμεν σου πρότεινε πολύ ανώτερο και ποιοτικό σύστημα

( Κάρμεν 16gb ram έχεις βλέπω ;; ;) )

Δημοσ.

( Κάρμεν 16gb ram έχεις βλέπω ;; ;) )

Ασε θρίλερ αυτές οι μνήμες :P

Και για να επαναφέρω το τόπικ στα σωστά κείμενα

Επειδή όπως έχω ξαναπεί πλέον δεν λέω μα φτάνει αυτό, μα μην βάλεις αυτό γιατί είναι υπερβολή ορίστε μία παραλλαγή

ΑΚΥΡΟ ξέχασα Mobo :P

Δημοσ.

Oπως λεει και η Καρμεν, η 6870 θα σε καλυψει σε αυτην την αναλυση ανετα. Tωρα, αν δεν σου χρειαζετε το εξτρα cooler του επεξεργαστη, δες και αυτην την καρτα απ το vision studio Link.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ όλους και πάλι. Τι διαφορά έχει ο 2500 απ' τον 2500κ ? Και έγω αυτές τις 2 τελευταίες κάρτες κοιτούσα.

6950-GTX560Ti

Δημοσ.

Επανήλθα με σωστό ss :P

Πρωί ακόμα συγχωράτε με :wub:

post-204649-0-50227500-1325930802_thumb.png

Ο 2500k πάει για o/c αλλά όπως είπες δεν σε απασχολεί. Από την άλλη η χρηματική διαφορά είανι μικρή και γι' αυτό τον προτείνω συχνα μια και ανεβαίνει και χωρίς γνώσεις o/c

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ όλους και πάλι. Τι διαφορά έχει ο 2500 απ' τον 2500κ ? Και έγω αυτές τις 2 τελευταίες κάρτες κοιτούσα.

6950-GTX560Ti

Το Κ στο τέλος του μοντέλου υποδηλώνει το αν είναι (Κ) ή όχι ξεκλείδωτος ο επεξεργαστής

Κι εγώ για την nvidia θα έλεγα

nVidia GeForce GTX 560 OC

+

Corsair Power Supply 600W ATX

+

ίσως το Cpu Cooler Enermax ETS-T40-TB

με τις low profile

Corsair Vengeance LP 8GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...