zoranb Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Θέλω να περάσω ένα καλώδιο καταμήκους ενός σουβαντεπί, εκτός απο τη λύση "καρφάκι με πλαστικό U" ή δεν γνωρίζω πως το λένε τι άλλη λύση θα προτείνατε, κάτι καλαίσθητο... σιλικόνη ίσως;
insomniaK Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Σοβαντεπί. Κάποια διάφανη κόλλα, όπως σιλικόνη.
thanocaster Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Κανάλι πάνω από το σοβατεπί. Η σιλικόνη δεν ενδείκνυται γιατί θα σου σπάσουν τα νεύρα μέχρι να το κολλήσεις όλο (εκτός αν μιλάς για κάνα μέτρο μόνο οπότε, κλάιν).
mastor10 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Κανάλι πάνω από το σοβατεπί. Η σιλικόνη δεν ενδείκνυται γιατί θα σου σπάσουν τα νεύρα μέχρι να το κολλήσεις όλο (εκτός αν μιλάς για κάνα μέτρο μόνο οπότε, κλάιν). αυτο, παρε κατι ωραια που ειναι σε χρωμα ξυλου
insomniaK Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Χα. Λάθος απάντηση παίδες. Ο ζοραν δεν αγοράζει, φτιάχνει. Δώστε οδηγίες για την κατασκευή του καναλιού από ξύλο.
μαφαλντα Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Χα. Λάθος απάντηση παίδες. Ο ζοραν δεν αγοράζει, φτιάχνει. Δώστε οδηγίες για την κατασκευή του καναλιού από ξύλο. Επινα κρασάκι.Μου βγήκε από την μύτη,καθόλου καλή αίσθηση.
Alxnks Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Επινα κρασάκι.Μου βγήκε από την μύτη,καθόλου καλή αίσθηση. Άλλη φορά να πίνεις κόκα κόλα
athlios Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Άλλη φορά να πίνεις κόκα κόλα Εκει να δεις καψιμο μεγαλε...
haris_216 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 μια άλλη λύση είναι η θερμοκόλλα. κολλάει σε δευτερόλεπτα (μόλις κρυώσει) και είναι σχεδόν διάφανη άρα και "διακριτική" σαν παρουσία. αν την βάλεις σωστά περνάει απαρατήρητη και φαίνεται μόνο το καλώδιο. σίγουρα καλύτερη αισθητικά λύση από τα καρφάκια. το τρωτό της είναι ότι δεν είναι τόσο "μόνιμη". μετά από κάποιο διάστημα ενδέχεται να ξεκολλήσει και να χρειαστεί ξανά ένα περσασματάκι. στην περίπτωση που την χρησιμοποιήσεις χρειάζεται προσοχή καθώς είναι ιδιαίτερα εύκολο να κάψεις τα δάχτυλά σου καθώς πιέζεις το καλώδιο στην θέση (από κόλλα που θα "ξεραστεί" πίσω από το καλώδιο). στην περίπτωση αυτή (αν πέσει κόλλα σε δάχτυλο) μην το σκουπίσεις αμέσως, όσο και αν είναι επώδυνο. είναι πιο εύκολο να την βγάλεις μετά από κάποια δευτερόλεπτα όλη μαζί παρά αν την απλώσεις στην προσπάθειά σου να την βγάλεις όσο είναι ζεστή
bluesattack Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Συμπληρωνω για τα καναλια.Παρε αυτα με το αυτοκολλητο , ακριβοτερα αλλα ...
zoranb Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 για ένα λευκό καλώδιο να πάρω κανάλι; πρόκειται γι'αυτά τα σιλικονούχα ρεύματος, με τα τρία καλώδια (πράσινο-κίτρινο, μπλέ, καφέ), όχι μωρέ το θεωρώ υπερβολή για κανάλι, δεν θα είναι και άσχημο άλλωστε ένα λευκό χοντρό τέτοιο καλώδιο στο σουβεντεπί!
pournaras Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 για ένα λευκό καλώδιο να πάρω κανάλι; πρόκειται γι'αυτά τα σιλικονούχα ρεύματος, με τα τρία καλώδια (πράσινο-κίτρινο, μπλέ, καφέ), όχι μωρέ το θεωρώ υπερβολή για κανάλι, δεν θα είναι και άσχημο άλλωστε ένα λευκό χοντρό τέτοιο καλώδιο στο σουβεντεπί! Αν μιλας για το καλωδιο που φτιαξαμε στο αλλο τοπικ , ειναι αρκετα χοντρο καλωδιο. Γνωμη μου το μικρο καναλακι 10χ10mm (που το χωραει σχεδον ισα ισα), ειναι η πιο ομορφη λυση.
zoranb Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 γιαυτό πρόκειται ναι! αλλά δεν είμαι υπέρ του καναλιού, sorry είναι υπερβολικό για το δικό μου γούστο η γνώμη μου ειναι πως είτε κανάλι μπεί είτε καλώδιο το ίδιο πράγμα θα είναι
insomniaK Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Μην τους ακούς αυτούς, είναι εγκάθετοι. Θα ξηλώσεις το σοβαντεπί και θα πας σε ένα μαραγκό που έχει σβούρα να σου τραβήξει ένα λούκι από πίσω, θα ξύσεις και ελαφρά την μπογιά στον τοίχο στο ίδιο ύψος με το λούκι του σοβαντεπιού και θα περάσεις το καλώδιο από εκεί. Αν δεις ότι στο πετάει, βάζεις 3 ούπα και 3 βίδες και με ηλεκτρικό κατσαβίδι το βιδώνεις. Ούτε κανάλια, ούτε να φαίνεται τίποτα και θα σαι άρχοντας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα