nicoc89 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 ρε μάγκες και εμένα έχει τύχει να μου την πέσει 14,5χρονη - 15χρονη αλλά έλεος πως μπορείς να την δεις σαν γυναίκα? δεν μπορείς απλά , γιατι είναι πιτσιρίκι και εγω είμαι 22 χρονών μαντράχαλος , τι δουλειά μπορεί να έχω με αυτό ?.. δεν νιώθω εγώ οκ με αυτή την κατάσταση και δεν θα μου άρεσε αν ήταν η μικρή μου αδερφή η ακόμα και η κόρη μου να τα φτιάξει με εναν τόσο μεγαλύτερο της .. τι να πω ίσως είμαι μούχλα η 500 χρόνια πίσω αλλα αυτό πιστεύω .. μια 17,5-18 χρονών τέλος πάντων μπορεί να είναι πιο οκ τι να πω.. πάντως σε τέτοια θέματα καλύτερα να είμαστε προσεκτικοί γιατι η 15χρονη που μοιάζει 18 και το παίζει γυναίκα μπορεί να της την βαρέσει να κολλήσει μαζί σου και να τρέχεις .. εχω δει φίλο να τρέχει και δεν είχε ιδέα οτι ηταν 15 , δεν την έκανες 15 σε καμία περίπτωση .. αλλα οκ και τι να κάνει να ζητήσει ταυτότητα? σε καφετέρια που συχνάζουν φοιτητές την γνώρισε.. το θέμα ειναι ανεξάντλιτο και μπορούμε να μιλάμε μέχρι αυριο για τα πρέπει της κοινωνίας μας αλλα καλύτερα ο καθένας να κάνει οτι νιώθει και μετά να ειναι έτοιμος να ζήσει με τις συνέπειες. όσο για τους παιδόφιλους , κρεμάλα , δεν μπορώ να φανταστώ ποινή αρκετή για κάποιον που καταστρέφει με τέτοιο τρόπο την ζωή κάποιας...
fearwhatnow Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 -Στα 18.5 μου εβγαινα με 16αρα.Ακομα αναπολω εκεινη την εποχη.. -Εχω τρελα με τους αναπτηρες.Οπου δω αναπτηρα τον κλεβω. -Τρελαινομαι να βαζω φωτιες σε κρατικα/δημοσια εγγραφα. Ειμαι σουπερ-αναπηρος.Τρεχω για την αιτηση-ομολογια πριν αλλαξουν το νομο.
slygeo87 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Παίζεις με τη φλόγα ανώμαλε καβατζόπουστα ε;
fearwhatnow Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Παίζεις με τη φλόγα ανώμαλε καβατζόπουστα ε; Πες μου και αλλα!Χρειαζομαι μαρτυρες.
Toufas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δεν θα έλεγα ότι είναι τραγικό 15χρονη να τα φτιάχνει με 20άρη. Θεωρώ ότι είναι αρκετά πιό συνειδητοποιημένος απο τον μέσο 15χρονο τσογλανάκο. Και μια χαρά σεξουαλικές σχέσεις μπορούν να έχουν εφ'όσον προσεγγίζονται με υπευθυνότητα (προφύλαξη κτλ). Δεν έχει καμία απολύτως σχέση αυτό με τη παιδοφιλία. Έλεος πραγματικα. Σε λίγο θα μας πείς ότι αν κοιτάς κοπέλα που είναι 17 +364 μερες είναι παιδοφιλία ενώ η 18 +1 μέρα είναι ο.κ. Αν το 16χρονο τούμπανο πάει γυρεύοντας καλά να πάθει. Δεν μιλάμε για βιασμό, μιλάμε για συνειδητή προσέγγιση μεγαλύτερων ανδρών με σκοπό σύναψης σεξουαλικών σχέσεων. Όσο για τις τσόντες οι "-teens" εννοείται ότι πάντα είναι eigh-teen και nine-teen, αλλιώς θα ήταν παράνομες άρα που είναι η παιδοφιλία; Γιατι να σταματησουμε εκει τοτε? Να μην εχουμε ορια ηλικιας σε τιποτα αν το 16χρονο ειναι τουμπανο, να πινει αλκοολ, να καπνιζει να κανει οτι θελει. Α ξεχασα αυτα γινονται ηδη. Να δωσουμε και στον 15χρονο κανα αμαξι? Θα φοραει ζωνη αρα προφυλαξη θα υπαρχει. ρε μάγκες και εμένα έχει τύχει να μου την πέσει 14,5χρονη - 15χρονη αλλά έλεος πως μπορείς να την δεις σαν γυναίκα? δεν μπορείς απλά , γιατι είναι πιτσιρίκι και εγω είμαι 22 χρονών μαντράχαλος , τι δουλειά μπορεί να έχω με αυτό ?.. δεν νιώθω εγώ οκ με αυτή την κατάσταση και δεν θα μου άρεσε αν ήταν η μικρή μου αδερφή η ακόμα και η κόρη μου να τα φτιάξει με εναν τόσο μεγαλύτερο της .. τι να πω ίσως είμαι μούχλα η 500 χρόνια πίσω αλλα αυτό πιστεύω .. μια 17,5-18 χρονών τέλος πάντων μπορεί να είναι πιο οκ τι να πω.. πάντως σε τέτοια θέματα καλύτερα να είμαστε προσεκτικοί γιατι η 15χρονη που μοιάζει 18 και το παίζει γυναίκα μπορεί να της την βαρέσει να κολλήσει μαζί σου και να τρέχεις .. εχω δει φίλο να τρέχει και δεν είχε ιδέα οτι ηταν 15 , δεν την έκανες 15 σε καμία περίπτωση .. αλλα οκ και τι να κάνει να ζητήσει ταυτότητα? σε καφετέρια που συχνάζουν φοιτητές την γνώρισε.. το θέμα ειναι ανεξάντλιτο και μπορούμε να μιλάμε μέχρι αυριο για τα πρέπει της κοινωνίας μας αλλα καλύτερα ο καθένας να κάνει οτι νιώθει και μετά να ειναι έτοιμος να ζήσει με τις συνέπειες. όσο για τους παιδόφιλους , κρεμάλα , δεν μπορώ να φανταστώ ποινή αρκετή για κάποιον που καταστρέφει με τέτοιο τρόπο την ζωή κάποιας... Δεν βιαζουν μονο οι αντρες: http://www.cbsnews.com/8301-201_162-57354078/men-can-be-rape-victims-new-govt-policy-says/ http://www.ktla.com/news/landing/ktla-xbox-mom-rape,0,2120242.story http://en.wikipedia.org/wiki/Rape_by_gender
tritonas00 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Μα στην ελλαδα η παιδοφιλια ειναι κατι το νορμαλ. Το εχεις ψαξει δηλαδη το θεμα , ε Toufa?
Toufas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Το εχεις ψαξει δηλαδη το θεμα , ε Toufa? Ω τι μου πες. Παω να κρυφτω.
nicoc89 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δεν βιαζουν μονο οι αντρες: http://www.cbsnews.com/8301-201_162-57354078/men-can-be-rape-victims-new-govt-policy-says/ http://www.ktla.com/news/landing/ktla-xbox-mom-rape,0,2120242.story http://en.wikipedia.org/wiki/Rape_by_gender το ξέρω, απλά απέφυγα/παρέλειψα να αναφερθώ και στα δύο φύλα να αποφύγω την καφρίλα/trolling πάντως όπως και να έχει είναι μια πράξη απεχθείς που δεν θα έπρεπε να σιγοντάρεται απο νόμους.| Δηλάδή φαντάσου ο άλλος να δηλώσει πχ. 1 Παιδόφυλος 20-30% αναπηρία 2 Πυρομανής 20% αναπηρία 3 ηδονοβλεψίας 20% αναπηρία 4 σαδομαζοχιστής 20% αναπηρία = 80% αναπηρία ξέρω γω αυτά αναφέρθηκαν στην πρωινή εκπομπή του Παπαδάκη (θα μου πεις , ενημέρωση απο την tv .. σπουδαία πηγή .. αλλά τέσπα) δεν ξέρω αν όντως γίνεται αυτό αλλα αν γίνεται είναι τρελό.
KilliK Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Μου αρεσει που τα εχετε τσουβαλιασει ολα μαζι,παιδοφιλια,παιδεραστια,βιασμους,σεξουαλικη παρενοχληση,σεξουαλικη κακοποιηση,14χρονα,15χρονα,16χρονα,17χρονα,οτι ναναι. http://en.wikipedia.org/wiki/Pedophelia As a medical diagnosis, pedophilia (or paedophilia) is defined as a psychiatric disorder in adults or late adolescents (persons age 16 or older) typically characterized by a primary or exclusive sexual interest in prepubescent children (generally age 13 years or younger, though onset of puberty may vary). The child must be at least five years younger in the case of adolescent pedophiles (16 or older) to be termed pedophilia.[1][2][3][4] In popular usage, pedophilia means any sexual interest in children or the act of child sexual abuse, often termed "pedophilic behavior."[2][7][8][9] For example, The American Heritage Stedman's Medical Dictionary states, "Pedophilia is the act or fantasy on the part of an adult of engaging in sexual activity with a child or children."[10] This common use application also extends to the sexual interest in and abuse of pubescent or post-pubescent minors.[11][12] Researchers recommend that these imprecise uses be avoided because although people who commit child sexual abuse commonly exhibit the disorder,[7][13][14] some offenders do not meet the clinical diagnosis standards for pedophilia and these standards pertain to prepubescents.[11][15][16] Additionally, not all pedophiles actually commit such abuse.[16][17] Θελουμε και Αμεση Δημοκρατια τρομαρα μας.
bluesattack Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Μα στην ελλαδα η παιδοφιλια ειναι κατι το νορμαλ. Δεν ακουσε κανεις για κοπελα 14 χρονων να τα εχει με καποιον 18+ ? Δεν αναφερομαι καν για το αν τα 15 θα επρεπε να ειναι το νορμαλ ή το τι θεωρει ο νομος παιδοφιλια και βιασμο ουτε νομους του στυλ ρωμαιου και ιουλιετας. Οτι να ναι .
Toufas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Οτι να ναι . Με τα επιχειρηματα σου μου εδειξες οτι ειχα αδικο, αλλαξα κιολας γνωμη.
Socratis_g Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Τούφα αρχίζω να πιστέυω ότι είσαι ο σκιτσογράφος του pedobear! χαχαχα
alex_000 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Βιολογικά σεξουαλικά ενεργό άτομο 13+ ανάλογα με άτομο = αποπλάνηση ανηλίκου / βιασμός αναλόγως. (εδώ βεβαία παίζουν και τα χρηστά ήθη καθώς είναι γενικά αποδεκτό απο την κοινωνία ότι μέχρι τα 14 το άτομο δεν είναι βιολογικά σεξουαλικά ενεργό καθώς θέλει και κανα 2 χρόνια που είναι σε WTF κατάσταση) Βιολογικά σεξουαλικά ανενεργό άτομο 0-13 = παιδοφιλία Πολύ απλό, κατανοητό και λογικό, ανεξάρτητα από το τι γράφει ο νόμος. Αποφάσισε η φύση για εμάς. Οπότε Τουφα είσαι λάθος. BTW προσωπικά θεωρώ ακόμα και τα 16 χρονα ως "παιδιά" και δεν μπορώ να "καρφωθώ" επάνω τους ουτε να δώ τσόντες με τέτοιες ηλικίες (πόσο μάλλον 14 χρονα). Αυτό όμως είναι ηθικό θέμα. Όταν ήμουν και εγώ 15 μπορούσα
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Μη μου πείτε τώρα ότι δεν γνωρίζετε ή δεν έχετε ακούσει για 15χρονα που τα φτιάχνουν με 20αρηδες++ με τις ευλογίες της μάνας τους και του πατέρα τους... Μη μου πείτε επίσης ότι δεν έχετε δει τσοντούλες με μικρές που τις ονομάζουν teens στις παραγωγές τους... Ε μη μας πείτε κιόλας ότι δεν έχει τύχει να καρφωθείτε σε κάτι 16χρονα τούμπανα που κυκλοφορούν εξώ... Ε και για μένα όλα αυτά παιδοφιλία θεωρούνται. Τούφα, συγχωριανός σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις