Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βιολογικά σεξουαλικά ενεργό άτομο 13+ ανάλογα με άτομο = αποπλάνηση ανηλίκου / βιασμός αναλόγως. (εδώ βεβαία παίζουν και τα χρηστά ήθη καθώς είναι γενικά αποδεκτό απο την κοινωνία ότι μέχρι τα 14 το άτομο δεν είναι βιολογικά σεξουαλικά ενεργό καθώς θέλει και κανα 2 χρόνια που είναι σε WTF κατάσταση)

Βιολογικά σεξουαλικά ανενεργό άτομο 0-13 = παιδοφιλία

Πολύ απλό, κατανοητό και λογικό, ανεξάρτητα από το τι γράφει ο νόμος. Αποφάσισε η φύση για εμάς.

Οπότε Τουφα είσαι λάθος.

Δηλαδη εσενα σου καθεται νορμαλ το 14χρονο να κανει σεξ με 20χρονο. Γιατι οχι με 50αρη τοτε.

Γιατι οχι να μην πασπατευει ο 60αρης τον 15χρονο μιχαλακη?

Οι νομοι ξερεις φτιαχνονται για την προστασια των πιο αδυνατων κανονικα. Οχι πως περιμενω τους νομους για να ορισω την ηθικη μου, αλλα σε αυτη την περιπτωση ειναι λαθος, ειδικα στον διαχωρισμο των φυλων.

Και γιατι να σταματησουμε εδω και να μην παιρνουν διπλωμα τα 14χρονα να οδηγανε? Γιατι να μην ψηφιζουν?

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δηλαδη εσενα σου καθεται νορμαλ το 14χρονο να κανει σεξ με 20χρονο. Γιατι οχι με 50αρη τοτε.

Οι νομοι ξερεις φτιαχνονται για την προστασια των πιο αδυνατων κανονικα. Οχι πως περιμενω τους νομους για να ορισω την ηθικη μου, αλλα σε αυτη την περιπτωση ειναι λαθος, ειδικα στον διαχωρισμο των φυλων.

Και γιατι να σταματησουμε εδω και να μην παιρνουν διπλωμα τα 14χρονα να οδηγανε? Γιατι να μην ψηφιζουν?

γιατι οταν οδηγας και ψηφιζεις σα γιδι ενοχλεις και αλλους εκτος απο σενα

oh wait...

Δημοσ.

γιατι οταν οδηγας και ψηφιζεις σα γιδι ενοχλεις και αλλους εκτος απο σενα

oh wait...

Ε νταξει, να βιαζουν παιδια μεσα στα σπιτια τους να μην ενοχλειστε τοτε.

Δημοσ.

Δεν είναι normal δεν το αποδέχομαι δεν το υποστηρίζω δεν θα το κάνω , αν συμβεί στην κόρη μου θα πέσει ξύλο αλλά αν γίνει συναινετικά είναι αποπλάνηση ανηλίκου αν γίνει χωρίς συναίνεση είναι βιασμός, δεν είναι παιδοφιλια.

Νομίζω ο νόμος είναι εξίσου αυστηρός με βιασμό και παιδοφιλια οπότε δεν αποδέχομαι το επιχείρημα σου για τους νόμους (υπό την έννοια οτι νομικά ο παραβάτης θα τιμωρηθεί πολύ αυστηρά και στις δύο περιπτώσεις).

Δημοσ.

Δεν είναι normal δεν το αποδέχομαι δεν το υποστηρίζω δεν θα το κάνω , αν συμβεί στην κόρη μου θα πέσει ξύλο αλλά

αν γίνει συναινετικά είναι αποπλάνηση ανηλίκου αν γίνει χωρίς συναίνεση είναι βιασμός, δεν είναι παιδοφιλια.

Νομίζω ο νόμος είναι εξίσου αυστηρός με βιασμό και παιδοφιλια οπότε δεν αποδέχομαι το επιχείρημα σου για τους νόμους (υπό την έννοια οτι νομικά ο παραβάτης θα τιμωρηθεί πολύ αυστηρά και στις δύο περιπτώσεις).

Οκ μαζι σου.

Ξερει το 15χρονο τι ειναι στην συναινεση του (ποσο μαλλον το 13χρονο)?

Το προβλημα μου με τον νομο δεν ειναι στην κυρωση του, αλλα στον διαχωρισμο των φυλων πιο πολυ.

Δημοσ.

Γιατι να σταματησουμε εκει τοτε? Να μην εχουμε ορια ηλικιας σε τιποτα αν το 16χρονο ειναι τουμπανο, να πινει αλκοολ, να καπνιζει να κανει οτι θελει. Α ξεχασα αυτα γινονται ηδη.

Να δωσουμε και στον 15χρονο κανα αμαξι? Θα φοραει ζωνη αρα προφυλαξη θα υπαρχει.

Εγώ λέω το άλλο. Ας βάλουμε ένα όριο 25 σε αλκοόλ, σεξ, δίπλωμα, τσόντες και δεν ξέρω γω τι άλλο έτσι για να είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι είναι συνειδητές οι αποφάσεις τους να κάνουν χρήση των παραπάνω. Μήπως δεν υπάρχουν ανώριμοι 25άρηδες και 25άρες...ένα σωρό. Έτσι λοιπόν για να είμαστε 100% σίγουροι να βάλουμε ένα όριο 25 απο αύριο κι όλας.

Δημοσ.

[...]

Εντάξει έχει μια διαφορά αυτό. Το σεξ είναι βιολογική ανάγκη αν δεν κάνω λάθος, η οδήγηση και οι εκλογές όχι.

Πάντως μετά απ αυτό το thread είμαι πιο μπλεγμένος απ ό,τι πριν σχετικά με τα ηλικιακά.

Δημοσ.

Εγώ λέω το άλλο. Ας βάλουμε ένα όριο 25 σε αλκοόλ, σεξ, δίπλωμα, τσόντες και δεν ξέρω γω τι άλλο έτσι για να είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι είναι συνειδητές οι αποφάσεις τους να κάνουν χρήση των παραπάνω. Μήπως δεν υπάρχουν ανώριμοι 25άρηδες και 25άρες...ένα σωρό. Έτσι λοιπόν για να είμαστε 100% σίγουροι να βάλουμε ένα όριο 25 απο αύριο κι όλας.

Οχι να βαλουμε σαν οριο την ηλικια που οι ορμονες κανουν party/trollaroun το μυαλο.

g_alkis να μαντεψω οτι ανετα εκανες σεξ με 15χρονο ε? Αν ειναι και τουμπανο...

Δημοσ.

Ξερει το 15χρονο τι ειναι στην συναινεση του

Κοίτα πέρα από το ηθικό/νομικό κομμάτι, όλοι είχαμε μια 15άρα συμμαθήτρια που πίπωνε τον Μήτσο από το Γ'1 έτσι;

Δημοσ.

Κοίτα πέρα από το ηθικό/νομικό κομμάτι, όλοι είχαμε μια 15άρα συμμαθήτρια που πίπωνε τον Μήτσο από το Γ'1 έτσι;

Για αυτο αναφερθηκα απο την αρχη σε νομους ρωμαιου και ιουλετας http://en.wikipedia.org/wiki/Statutory_rape#Romeo_and_Juliet_laws

Δημοσ.

Οχι να βαλουμε σαν οριο την ηλικια που οι ορμονες κανουν party/trollaroun το μυαλο.

g_alkis να μαντεψω οτι ανετα εκανες σεξ με 15χρονο ε? Αν ειναι και τουμπανο...

Βασικά θα έλεγα απο εδώ και πέρα να γίνεται σχετική αίτηση στα τοπικά ΚΕΠ. Θα αναγράφεται ηλικία, φύλο, διάρκεια σχέσης, οικονομικά στοιχεία, επάγγελμα, εξετάσεις αίματος κτλ και θα εγκρίνεται σχετική άδεια έτσι ώστε να μπορούν να προχωρήσουν στην σύναψη σεξουαλικών σχέσεων ένα ζευγάρι.

Κάθε αίτηση θα εξετάζεται κατα περίπτωση απο 3μελή επιτροπή η οποία θα περνάει το ζευγάρι απο αναλυτική συνέντευξη και ψυχοσωματική ανάλυση. Μετα απο ένα τρίμηνο αν είναι θετική η απόφαση θα χορηγείται και η σχετική άδεια.

Παρεμπιπτόντως έχω κάνει σεξ με 15χρονο τούμπανο όταν ήμουν 22. Μια χαρά ήταν δεν τη χάλασε καθόλου. Ίσα ίσα που της φέρθηκα πολύ καλύτερα απο τα τσογλανάκια της ηλικίας της.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...