greeneye Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 θα ηθελα ενα απλο προγραμμα (κατα προτιμηση free) που να μπορει να κανει το εξης. Σε ενα ας πουμε Αρχειο Βιντεο που ειναι τραβηγμενο με την καμερα μας π.χ 2 λεπτων βιντεο να μπορω οσο δειχνει το βιντεο να μιλαω με φωνη μου και να περιγραφω αυτο που βλεπω. Μετα να σωζω το νεο αρχειο βιντεο και να ειναι ετοιμο να το δει και να το ακουσει ο αλλος. Επειδη θελω σε συγκεκριμενες χρονικες στιγμες να λεω συγκεκριμενα πραγματα... ευχαριστω
alexzzz Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Νομίζω ότι το Movie Maker των Windows Live Essentials σου επιτρέπει να κάνεις κάτι τέτοιο. Αλλά δυστυχώς δεν έχω μικρόφωνο εδώ που είμαι τώρα να το δοκιμάσω και να σου πω σίγουρα.
TheELF Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Και αν δεν γίνεται με το Movie maker με το HyperCam γίνεται σίγουρα και μάλλον και με το camtasia(δεν το έχω δουλέψει) απλά πρέπει να έχεις ρυθμίσει και σωστά το μικρόφωνο από τα windows και να το επιλέξεις και μέσα από το πρόγραμμα.
greeneye Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Και αν δεν γίνεται με το Movie maker με το HyperCam γίνεται σίγουρα και μάλλον και με το camtasia(δεν το έχω δουλέψει) απλά πρέπει να έχεις ρυθμίσει και σωστά το μικρόφωνο από τα windows και να το επιλέξεις και μέσα από το πρόγραμμα. Παιδια σας ευχαριστω ολους!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα