Orgasmic Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Γεια χαρα σε ολους. Νοικιαζω ενα σπιτι με μονωτικα παραθυρα-διπλα τζαμια κτλ. Υποτιθεται (?) οτι απο αυτα δεν μπαινει καθολου κρυο και καθολου αερος απο εξω, δε μπα να εχει τυφωνα... Παρολαυτα, εχω παρατηρησει ελαφρια εισροη στο σπιτι απο το σημειο που κλεινουν τα παραθυροφυλλα. Πολυ μικρη εισροη δε, αλλα φανταζομαι σημαντικη. Μην φανταστειτε οτι σηκωνεται ας πουμε η κουρτινα, απλα με το χερι νιωθω λιγο κρυο να μπαινει,και αν πλησιασω το προσωπο μου νιωθω κανονικα αερα να μπαινει μεσα. Οσοι εχετε μονωτικα κουφωματα, ειναι πληρως αεροστεγη στο κλεισιμο?Μπαινει τιποτα μεσα, εστω και ο ελαχιστος κρυος αερας??? ΥΓ. Ολες τις φορες που ελεγξα αν μπαινει αερας, ετυχε να εχω το τζακι αναμμενο...
pournaras Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Τι εννοεις με το μονωτικα; Τι υλικο ειναι; Αλουμινιο; Ξυλο; PVC; Τι ηλικιας ειναι;
Orgasmic Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Μπαλκονοπορτα αλουμινιου ειναι που υποτίθεται ότι δεν έχει απωλειες...
fouros Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Υποτιθεται (?) οτι απο αυτα δεν μπαινει καθολου κρυο και καθολου αερος απο εξω, δε μπα να εχει τυφωνα... Παρολαυτα, εχω παρατηρησει ελαφρια εισροη στο σπιτι απο το σημειο που κλεινουν τα παραθυροφυλλα. Πολυ μικρη εισροη δε, αλλα φανταζομαι σημαντικη. Οσοι εχετε μονωτικα κουφωματα, ειναι πληρως αεροστεγη στο κλεισιμο?Μπαινει τιποτα μεσα, εστω και ο ελαχιστος κρυος αερας??? ΥΓ. Ολες τις φορες που ελεγξα αν μπαινει αερας, ετυχε να εχω το τζακι αναμμενο... Yποθέτω πως είναι συρόμενα ή επάλληλα όχι ανοιγόμενα σωστά;
Orgasmic Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Yποθέτω πως είναι συρόμενα ή επάλληλα όχι ανοιγόμενα σωστά; Οχι, ειναι ανοιγομενα....γιαυτο και προβληματιζομαι...δν ξερω δηλαδη αν αυτο το ελαχιστο που μπαζουν (το οποιο ομως εδω στα γιαννενα ειναι πολυ κρυο) ειναι νορμαλ ή θα επρεπε να ειναι τελειως "αεροστεγη"...
LOULATRANS Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 δεν πρεπει να μπαινει αερας απο εκει.δεν σφραγιζουν καλα,βαλε απο τα αυτοκολητα σφουγγαρια,εχει φτηνα σε μεγαλο παιδικο καταστημα.
Alejandro Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Μπαλκονοπορτα αλουμινιου ειναι που υποτίθεται ότι δεν έχει απωλειες... Σε αλουμίνιο υπάρχουν θερμομονωτικά κουφώματα και απλά κουφώματα χωρίς θερμομόνωση. Κανένα από τα δυο δεν δικαιολογείται να επιτρέπει να περνά αέρας. Τα απλά όμως δεν κάνουν θερμομόνωση αρα επειδή δεν υπάρχει πολυαμίδιο για να χωρίζει τα εξωτερικά από τα εσωτερικά προφίλ αλουμινίου είναι λογικό να έχεις απώλειες θερμότητας από εκεί. Κρύο μπορεί να μπαίνει, αέρας όχι. δεν πρεπει να μπαινει αερας απο εκει.δεν σφραγιζουν καλα,βαλε απο τα αυτοκολητα σφουγγαρια,εχει φτηνα σε μεγαλο παιδικο καταστημα. Δε νομίζω να είναι λύση τα αυτοκόλλητα σφουγγάρια. Πες τον ιδιοκτήτη ότι χρειάζονται επισκευή...
Physics_Rulez Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Μήπως νιώθεις να μπαίνει κρύο στο κάτω μέρος ή γύρω γύρω; Μπορεί να μην εφαρμόζουν καλά στην κάσα. Σιλικόνη. boobs.jpg silicon.jpg
Orgasmic Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Στο κλεισιμο νιωθω να μπαινει αερας. ΠΟλυ λιγος, τοσο λιγος που ας πουμε τον καταλαβαινεις αν εχεις βρεγμενο χερι ή πλησιαζοντας το στομα...ειδαλλως απλα η περιοχη εκεινη οπου ειναι το κλεισιμο απλα ειναι κρυα. Οπτικα φαινονται σε πολυ καλη κατασταση και αυτο ειναι που με προβληματιζει, μηπως δηλαδη ειναι ετσι κι αλλιως μετριας-κακης ποιοτητας...
ΠάρηςΓ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Γενικά δεν εφαρμόζουν καλά επειδη οι μαστορες δεν κανουν καλή εγκατασταση συνηθως... Δες και απο ενα thread που ειχα κανει παλαια σε ενα σπιτι που ειχαμε βαλει αλουμινια http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=2920010&postcount=62 Δες φωτογραφιες και δες για τι κενα μιλάμε.. Παρότι ηταν ετσι τα παραθυρα και οι πορτες οι δικοι μου θεωρουσαν εμενα υπερβολικό
Physics_Rulez Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Γι' αυτό ο Zoranb φτιάχνει τα δικά του κουφώματα.
pournaras Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Γι' αυτό ο Zoranb φτιάχνει τα δικά του κουφώματα. O Ζοραν πλεον ειναι ενα σταδιο πανω. Τωρα φτιαχνει τα εργαλεια με τα οποια μετα θα φτιαξει τα κουφωματα :mrgreen:
Physics_Rulez Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 O Ζοραν πλεον ειναι ενα σταδιο πανω. Τωρα φτιαχνει τα εργαλεια με τα οποια μετα θα φτιαξει τα κουφωματα :mrgreen: κατέβηκε έναν παραγωγικό τομέα
IOSTEFO Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Εκτός από τα κουφώματα είναι και τι κατηγορία τζαμιών θα τα φορέσει ο κατασκευαστής υπάρχει το HR,το HR+, και το HR++ παίζει μεγάλο ρόλο στην καλή μόνωση.
freedubus Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Έχω μια απορία: βάζω αλουμινένια κουφώματα στο σπίτι μου, επιλέγοντας θερμοδιακοπτόμενα (θερμομονωτικά) κουφώματα και αντίστοιχα (ενεργειακά) τζάμια. Πώς θα καταλάβω οτι αυτά που μου έβαλε ο εγκαταστάτης είναι όντως τέτοια, και όχι απλά (συμβατικά) που τα πλήρωσα για θερμομονωτικά; Υπάρχει τρόπος εξακρίβωσης;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα