kobuzakos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Καλησπερα, εχω καπιο προβλημα με τον ηχω.Ξαφνικα ενα πρωι οταν ανοιξα τον υπολογιστη διαπιστωσα πως δεν εχω ηχω(καθολου), κοιταξα τα καλοδια αλλα τιποτα,τα αλλαξα αλλα παλλη τιποτα,κοιταξα για οδηγους ηχου αλλα παλλη τιποτα,το προβλημα τελικα δεν λυθηκε.Το μονο που μου κανει ειναι να βουιζει ενοχλητικα. Τα φωτα σας....... :confused: :confused:
benZiDirK Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Το πιο πιθανο ειναι να καηκε ή η καρτα ηχου ή να καηκαν τα ηχεια σου. Δοκιμασες αλλα ηχεια; Αν οχι δοκιμασε τα ηχεια και αν δεν εχεις ηχο παλι τοτε κατα 99% καηκε η καρτα ηχου. Αν η μητρικη σου ειναι σχετικα καινουργια τοτε δοκιμασε να βαλεις το βυσμα των ηχειων σε αλλη υποδοχη και δες αν εχεις καποιο pop-up στην οθονη σου που να σου δινει την επιλογη να διαλεξεις σαν τι θες να χρησιμοποιησεις την συγκεκριμενη υποδοχη.
rafail1994 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Καταρχάς εάν μπορείς διόρθωσε τον τίτλο σου δεν είναι ηχω αλλά ήχο Όσον αναφορά το πρόβλημα σου κανε αυτά που ειπε ο φιλος απο πανω . Επίσης δοκίμασε να κανεις clean install τους drivers
Obsidian Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Μεγαφωνάκι υπάρχει κάτω δεξιά; Η κάρτα ήχου (ποια ακριβώς υπάρχει/αναγνωρίζεται στο control panel; Αν υπάρχει και φαίνεται να παράγει ήχο τότε υπάρχει θέμα συνδεσμολογίας με τα ηχεία ή τα ιδια τα ηχεία σου έχουν πρόβλημα. P.S.: Λόγω τίτλου νόμιζα οτι υπάρχει πρόβλημα ακουστικής και έχει ηχώ στο δωμάτιο.
kobuzakos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Καλησπερα,σας ευχαριστω για τις απαντησεις που μου δωσατε,αλλα το προβλημα παραμενει,τελος παντον θα σας το πο πιο συγκεκριμενα. Ο υπολογιστης μου εχει foxconn μητρικη πλακετα του 2005, στο πισω μερος του υπολογιστη μου βλεπω εκει περα που ειναι ο ηχος να εχει 3 υποδοχες, το καλλοδιο το εχς δοκιμασει και στις 3 αλλα και παλλη τιποτα....Τωρα κατι τελευταιο, στο πισω μερος της μοναδας βλεπω στους υποδοχεις οθονεις να υπαρχουν 2 ιδιοι υποδοχοις με αποτελεσμα να μου κοινηται η υποψια πως λογικα μπορει να συνδεσω καπιο καλωδιο VGA το οποιο βγαζει και ηχο με καπιου ιδους μετατροπεα. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα