firewalker Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Είναι σαν την μηχανή για την τηλεμεταφορά στοιχειωδών σωματιδίων. Για πάρα πολύ μελλοντική χρήση.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 εδω ρε παιδιά εχουνε φτιάξει άλλα και άλλα δε θα καταφέρουνε να φτιάξουνε αυτό; Γιατί είστε τόσο δυσπιστοι;
pournaras Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 εδω ρε παιδιά εχουνε φτιάξει άλλα και άλλα δε θα καταφέρουνε να φτιάξουνε αυτό; Γιατί είστε τόσο δυσπιστοι; Αλλα κι αλλα του ιδιου μεγεθους; Οπως;
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 ε τα γνωστα .δε ξέρω συγκεκριμένα.απλα θελω να πω η επίστήμη προχωράει
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 δε φαίνεται η εικόνα. τί ήταν? Εχω αγωνία.
antonl Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 ε τα γνωστα .δε ξέρω συγκεκριμένα.[...] Απ ό,τι φαίνεται δεν είναι και τόσο γνωστά. Ε και όπως ειπώθηκε δεν είναι μια τετριμμένη εφεύρεση/ανακάλυψη. Αλλά μέχρι να χει κάποια πρακτική εφαρμογή (είμαι περίεργος τι εφαρμογή μπορεί να βρει που θα βελτίωνε τη ζωή μας) έχουμε δρόμο.
flik Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Απ ό,τι φαίνεται δεν είναι και τόσο γνωστά. Ε και όπως ειπώθηκε δεν είναι μια τετριμμένη εφεύρεση/ανακάλυψη. Αλλά μέχρι να χει κάποια πρακτική εφαρμογή (είμαι περίεργος τι εφαρμογή μπορεί να βρει που θα βελτίωνε τη ζωή μας) έχουμε δρόμο. Ναι, και εγώ αυτό σκεφτόμουν, τις εφαρμογές. Αλλά ποτέ δε ξέρεις με την επιστήμη. Έχει αποδειχθεί πολλές φορές. Ότι βρίσκουμε καλό είναι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα