Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν δουλευω σε κατάστημα η.τ.και δεν εχω καμμιά σχεση με αυτο παρα μονο σαν καταναλωτής.Ειδα σε ενα mail μια ΠΟΛΥ καλη προσφορά και ειπα να το ποστάρω,μιας και νομιζω οτι για αρχικό πακέτο,ειναι super!!!

https://www.regroup.gr/default/388/city/10/deals/1998/zibacco-smoke-shop/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=moS180416_goods

Δεν κανω διαφήμιση,αλλα νομιζω οτι η τιμη ειναι πολυ χαμηλη και αξίζει για οποιον το σκέφτεται να κοψει το κ.τ.

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

κοιτα..το οτι ειναι λιγο χαμηλοτερα απο τα υπολοιπα ελληνικα καταστηματα ..its ok.

αλλα προσφοραααααααα δεν το λες ακριβως :P

• 41,90€ από 61,90€ για Σετ Ηλεκτρονικού Τσιγάρου iStick Eleaf 40W
  • 49,90€ από 77,80€ για Σετ Ηλεκτρονικού Τσιγάρου iStick Eleaf 40W με Ατμοποιητή GS Air
  • 58,90€ από 95,80€ για Σετ Ηλεκτρονικού Τσιγάρου iStick Eleaf 40W με Ατμοποιητή GS Air & 3 Υγρά Αναπλήρωσης (20ml)

50 ευρο για ψιλομαπα-ατμο και 40w istick(build in 2500mah)

και θα φανταστω με το πονηρο μου μυαλο οτι δεν θα χει ουτε καλωδια , ουτε φορτιστες , ουτε ανταλακτικες αντιστασεις και θα ερχετε σε tray συσκευασια

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξερω για συσκευασία,αλλα τα περισσότερα καταστήματα στο νετ το εχουν σκετο.Με φπα,ετσι;

Αλλα μην κρινεις απο εμας που ξερουμε απο που θα το παρουμε χωρις...Και μην ξεχνας,ειναι φιλοι απο επαρχια,που θα αγορασουν με φπα,την μπαταρία με εστω μαπα ατμο,αλλα για αρχικο πακετο μια χαρα ειναι...

Δημοσ.

Είναι δυνατόν να πουλάνε ego συσκευές ακόμη???Οι ατμοποιητές έχουν εξελιχθεί το κέρατο μου.Είναι βλαμένος ο κόσμος.1 φίλος και 1 φίλη ξεκίνησαν το άτμισμα  ξέραν εδώ και 3 μήνες ότι ατμίζω και δεν με ρώτησαν για τίποτα.Σήμερα που τους είδα από κοντά έπεσε το φάσκελο της αρκούδας

Δημοσ.

Είναι δυνατόν να πουλάνε ego συσκευές ακόμη???Οι ατμοποιητές έχουν εξελιχθεί το κέρατο μου.Είναι βλαμένος ο κόσμος.1 φίλος και 1 φίλη ξεκίνησαν το άτμισμα  ξέραν εδώ και 3 μήνες ότι ατμίζω και δεν με ρώτησαν για τίποτα.Σήμερα που τους είδα από κοντά έπεσε το φάσκελο της αρκούδας

Και όμως είναι, άσε που τα δίνουν και ένα 20αρικό..... Και μετά με τις διαρροές και τη μικρή διάρκεια σου λέει ο άλλος, έκανα 1 μήνα όλο έσταζε και συνέχεια τελείωνε η μπαταρία και το παράτησα. Απορώ, ο μαγαζάτορας δε ξέρει έτσι ότι θα ξενερώσει ο κόσμος και δε θα αγοράσει ξανά;

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα! Ψάχνω εδώ κ λίγο καιρό να βρω γλυκερίνη κεμκο 99,8 η 99,9 κ δν βρίσκω . μόνο 99,5 έχω βρει

σήμερα μ πρότειναν αυτήν http://www.vapestoregr.eu/ocart/index.php?route=product/product&manufacturer_id=21&product_id=301

η οποία δεν λέει ποσοστό καθαρότητας .

ξέρει κάνεις τι παίζει ?

Δημοσ.

Μαλλον θα εχει απαντηθει αλλα υπαρχει ηλεκτρονικο τσιγαρο να μην ειναι πολυ.. βαρυ "στο πιασιμο" παιδια

Οσα εχω δει σε φιλους ειναι και μεγαλα και βαρυα λογω μπαταριας .

Ευχαριστω.

post-40980-0-26024800-1461088111_thumb.png

post-40980-0-00443900-1461088149_thumb.jpg

Δημοσ.

Ego AIO, λίγο πιο χοντρό από αυτό στη δεύτερη φωτογραφία που έβαλες  :)

Και πιο βαρυ να φανταστω....Εχει υπολογισει καποιος κοστος χρησης σχετικα με ενα πακετο τσιγαρων με 20 τσιγαρα και 4 ευρω κοστος  ?

Δημοσ.

Υπολόγιζε περίπου 25 η συσκευή σαν αρχική επένδυση. 

Από εκεί και έπειτα θέλεις αντιστάσεις με κόστος 3 ευρώ κάθε 4 έως 7 ημέρες (εμένα με τα υγρά μου κρατάνε γύρω στις 5) και υγρά. Ο υπολογισμός κόστους των υγρών δεν είναι ακριβής, πάει ανάλογα με τα υγρά (αν θα είναι φτηνά, ακριβά, εργοστασιακά, αν τα φτιάχνει μόνος του κ.λπ.). Σε κάθε περίπτωση σε φίλο μου το 10ml μπουκαλάκι της FlavourArt του κρατάει λίγο παραπάνω 3 ημέρες, πες 1.5-2 ευρώ την ημέρα.

Σε DIY υγρά αυτό πέφτει κατακόρυφα (εγώ κάνω 10ml τη μέρα και από ~5 ευρώ στα έτοιμα μου βγαίνει κάτι λιγότερο από 0.70 ευρώ ανά ημέρα)

• Like 3
Δημοσ.

Και πιο βαρυ να φανταστω....Εχει υπολογισει καποιος κοστος χρησης σχετικα με ενα πακετο τσιγαρων με 20 τσιγαρα και 4 ευρω κοστος  ?

Για ποιο βαρη δεν θα το ελεγα φιλε μου.Γιατι εχω και τα δυο τσιγαρα και η διαφορα τους σε γραμμαρια ειναι πολυ μικρη.

Αυτο που σε προτεινε ο φιλος ειναι μια χαρα για οικονομικη συσκευή.

Τωρα για το κοστος χρησης σε σχεση με ενα πακετο τσιγαρο τουλαχιστον σε εμενα που κανω μονος μου το υγρο σε παρα πολυ μεγαλη.

Εδω και κανενα μηνα ειχα δωσει καμια 12 ευρω να παρω τα τρια μπουκαλακια και προχθες τελειωσα το ενα.

• Like 1
Δημοσ.

Για ποιο βαρη δεν θα το ελεγα φιλε μου.Γιατι εχω και τα δυο τσιγαρα και η διαφορα τους σε γραμμαρια ειναι πολυ μικρη.

Αυτο που σε προτεινε ο φιλος ειναι μια χαρα για οικονομικη συσκευή.

Τωρα για το κοστος χρησης σε σχεση με ενα πακετο τσιγαρο τουλαχιστον σε εμενα που κανω μονος μου το υγρο σε παρα πολυ μεγαλη.

Εδω και κανενα μηνα ειχα δωσει καμια 12 ευρω να παρω τα τρια μπουκαλακια και προχθες τελειωσα το ενα.

Ευχαριστω.Ποσα τσιγαρα καπνιζες πριν φιλε μου την ημερα  ?

Δημοσ.

Ευχαριστω.Ποσα τσιγαρα καπνιζες πριν φιλε μου την ημερα ?

Από 20 έως 25 τσιγάρα φιλέ μου.

Ένας κλασικός καπνιστής δηλαδή.

Τώρα καινούργιος ατμιστης.Όπως ανεφερα τα υγρά (μόνο βάση έχω) τα κάνω ανάμειξη μόνος για αυτό και η χαμηλή αξία τους.

Ή ποιο επάνω απάντηση του φίλου πιστεύω ότι σε κάλυψε

• Like 1
Δημοσ.

Από 20 έως 25 τσιγάρα φιλέ μου.

Ένας κλασικός καπνιστής δηλαδή.

Τώρα καινούργιος ατμιστης.Όπως ανεφερα τα υγρά (μόνο βάση έχω) τα κάνω ανάμειξη μόνος για αυτό και η χαμηλή αξία τους.

Ή ποιο επάνω απάντηση του φίλου πιστεύω ότι σε κάλυψε

Σε ευχαριστω.Εγω δυστυχως ξεπερναω τα δυο πακετα την ημερα .

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...