stamatisj1 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Όντως δελεαστικό ακούγεται ελπίζω να προλάβω πριν κλείσουν τις παραγγελίες από εξωτερικό λόγο νομοθεσίας Γιατί να κλείσουν οι παραγγελίες από εξωτερικό? Γιά ποιά νομοθεσία μιλάς? Οσο υπάρχει Revolut (και αντίστοιχες λύσεις) και Paypal δεν μπορούν να μπλοκάρουν το παραμικρό.
akpe Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Επιτέλους «αναβάθμιση». Αύριο περιμένω Cuboid με Cleito/Cubis και στο βάθος Theorem και SX Q. Να'ναι καλά ο discoboy που με πρίζωσε με τον τελευταίο Λοιπόν επειδή μου έχουν μείνει παρελκόμενα από το προηγούμενο σετάκι μου και θα σκονίζονται, λέω να τα δώσω εδώ. Πρόκειται για δύο ατμοποιητές Triton (η πρώτη έκδοση, στον ένα λείπει το oring του επιστομίου αλλά δεν επηρεάζει καθόλου τη λειτουργία), τρεις μπαταρίες VTC5 και ένας επισκευάσιμος Caterpillar από τον οποίον δυστυχώς λείπει το επιστόμιο.Χαρίζονται στον πρώτο που θα τα ζητήσει, όλα μαζί ή κομμάτια 2
discoboyminimal Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) αντωνη εισαι θεουλης ρε!! μπραβο!! κ εγω με την σειρα μου , χαριζω εναν orchid v4 πληρες , και το μηχανικο King σε ματ γρκι φινιρισμα!! ----------------- λοιπον, ν ανοιξω ενα μικρο θεματακι για τον Kayfun 5 ο συγκεκριμενος , απευθυνεται στους χρηστες που 'σκανε' χρημα. τον βρισκεις στα 120 ευρο , και οι επιδωσεις του ειναι μαρκαν καλυτερες απ οποιονδηποτε μεχρι στιγμης εχω χρησιμοποιησει. κατασκευαστηκα , ολος ατσαλι , με πολυ προσεγμενο φινιρισμα και σπειρωματα. γενικα ειναι πολυ καλοφτιαγμενος , και λιγοι ατμοποιητες ειναι στην ιδια ποιοτητα με αυτον. χωρις διαρροες , 3μερες τωρα , χωρις περιεργες συνηθειες και σκοτεινα σημεια. απλα δουλευει τελεια. ειτε τον στουμπωσεις στο βαμβακι , ειτε βαλεις λιγο. η καμπανα θυμιζει πολυ v4 , αλλα και lite plus. ειναι κατι ενδιαμεσο. στην γευση ξεπερναει τον lite plus μου , και σε ντουμανι ξεπερναει και subtank. (νομιζω τα παραλεω...αντε να ειναι στα ιδια ντουμανια - εισαγωγη αερα με subtank) με κερδισε πολυ το drip-tipακι που εχει , μιας και δεν ζεστενεται καθολου. αν θελει καποιος να δωσει κατι παραπανω για ατμοποιητη , τοτε αξιζει πιστευω. και η τιμη που του εχει μπει , ειναι σε 'φυσιολογικα' επιπεδα απ οτι κατι phainomena και hurricanes , που περασαν και δεν ακουμπησαν απο τα χερια μου.. Επεξ/σία 30 Μαΐου 2016 από discoboyminimal 2
NobodyRankXV Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Επιτέλους «αναβάθμιση». Αύριο περιμένω Cuboid με Cleito/Cubis και στο βάθος Theorem και SX Q. Να'ναι καλά ο discoboy που με πρίζωσε με τον τελευταίο Λοιπόν επειδή μου έχουν μείνει παρελκόμενα από το προηγούμενο σετάκι μου και θα σκονίζονται, λέω να τα δώσω εδώ. Πρόκειται για δύο ατμοποιητές Triton (η πρώτη έκδοση, στον ένα λείπει το oring του επιστομίου αλλά δεν επηρεάζει καθόλου τη λειτουργία), τρεις μπαταρίες VTC5 και ένας επισκευάσιμος Caterpillar από τον οποίον δυστυχώς λείπει το επιστόμιο. Χαρίζονται στον πρώτο που θα τα ζητήσει, όλα μαζί ή κομμάτια Θα με ενδιέφεραν φιλε γιατί είμαι και γω στο ατμισμα σχετικά νέος και θέλω να προχωρήσω παραπάνω από το ΑΙΟ αν υπάρχουν ακόμα και γίνεται ευχαρίστως να τα πάρω .-. 1
akpe Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) handfloorcheck περιμένοντας να φορτίσουν οι μπαταρίες... Πρώτα σχόλια:Το μοντάκι λίγο πολύ το ξέρουμε όλοι. Για κάποιο λόγο μου διαβάζει τις αντιστάσεις λίγο πιο ψηλά (0.28 την 0.25 του cubis, αυτό ίσως είναι θέμα coil γιατί διάβασα πως τα notch έχουν συγκεκριμένο range μεταξύ .25 και .30) και 0.43 την 0.40 του Cleito. Κανένα θέμα και με τις δυο.Σχόλιο για τον Cleito: Πωλείται Joyetech Cubis, πμ για περισσότερα Απίστευτο ντουμάνι, απίστευτη γεύση (περιέργως, αφού ο αέρας είναι φουλ) και σχετικά χλιαρός ατμός μέχρι τα 55W που δοκίμασα την 0.4. Πίνει υγρό σαν να μην υπάρχει αύριο. Περιέργως επίσης το επάνω μέρος δεν ζεσταίνεται τόσο ώστε να με καίει, καλού κακού όμως έχω βάλει το σιλικονένιο cap που έχει το πακέτο.Εντωμεταξύ μου φέρανε για δώρο και έναν Ναυτίλο Χ. Πρώτες εντυπώσεις, αν και μπορώ να κάνω τσιγαρίσιες με το airflow σχεδόν κλειστό, με περισσότερο ανοιχτό είναι πιο αεράτος. Ακόμα και στη μέση δεν «κάνει» για κλασικές τσιγαρίσιες, θέλει πιο κλειστό. Το airflow control σπαστικό αλλά συνηθίζεται. Από γεύση και ατμό θα έλεγα ένα δύο κλικ καλύτερος από τον προκάτοχο του, ίσως βελτιωθεί μετά από λίγα μλ. Θα τον δοκιμάσω λίγο παραπάνω και θα γράψω περισσότερα. Επεξ/σία 31 Μαΐου 2016 από akpe 1
discoboyminimal Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Εντωμεταξύ μου φέρανε για δώρο και έναν Ναυτίλο Χ. Πρώτες εντυπώσεις, αν και μπορώ να κάνω τσιγαρίσιες με το airflow σχεδόν κλειστό, με περισσότερο ανοιχτό είναι πιο αεράτος. Ακόμα και στη μέση δεν «κάνει» για κλασικές τσιγαρίσιες, θέλει πιο κλειστό. Το airflow control σπαστικό αλλά συνηθίζεται. Από γεύση και ατμό θα έλεγα ένα δύο κλικ καλύτερος από τον προκάτοχο του, ίσως βελτιωθεί μετά από λίγα μλ. Θα τον δοκιμάσω λίγο παραπάνω και θα γράψω περισσότερα. περιμενω κ αλλες αντυπωσεις , εστω με pm , γιατι σκεφτομαι να τον κανω δωρο στην μανα μου , και να της παρω τον nautilo mini που του εχει πιει το αιμα. καμια φορα ξερω γω , παιρνω το τσιγαρο της μανας μου , τραβαω καμια τζουρα και ξενερωνω με την γευση , λεω ΡΕ ΜΑΝΑ πως το ατμιζεις αυτο !! καιρος για αναβαθμισουλα, θα με παρεις στον λαιμο σου , και μετα πιος την ακουει επισης σκευτομαι και για ενα istick pico μαζι , για να ειναι stealth οπως μου ζηταει χρονια τωρα
akpe Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Σίγουρα θα τη δυσκολέψει ή έστω θα την προβληματίσει το airflow control γιατί κουνιέται πανεύκολα και πρέπει μετά από κάθε γέμισμα ή βίδωμα στο μοντ να το τσεκάρει. Κατά τα άλλα η απόδοση του όσο πάει και μου αρέσει περισσότερο. Ένα ακόμα μείον είναι στην αλλαγή κεφαλής, δεν εξέχει μεγάλη επιφάνεια και για να ξεβιδώσει θέλει τον τρόπο της, ειδικά αν είναι διαβρεγμένο με υγρό το επάνω μέρος.Τουλάχιστον ξεβιδώνει και αλλάζει χωρίς να θέλει άδειασμα, a'la cubis.Πολύ καλή γεύση και ατμός στα 18W, καμία υποψία καμένου μέχρι τα 20 που είναι και το max rating της κεφαλής, παραπάνω δε δοκίμασα. Εκ πρώτης δοκιμής θα τον συνιστούσα με χίλια, ήδη έχω παροπλίσει το ΑΙΟ (έχει και λίιιιγο πιο σφιχτή τζούρα από αυτό)
discoboyminimal Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Σίγουρα θα τη δυσκολέψει ή έστω θα την προβληματίσει το airflow control γιατί κουνιέται πανεύκολα και πρέπει μετά από κάθε γέμισμα ή βίδωμα στο μοντ να το τσεκάρει. Κατά τα άλλα η απόδοση του όσο πάει και μου αρέσει περισσότερο. Ένα ακόμα μείον είναι στην αλλαγή κεφαλής, δεν εξέχει μεγάλη επιφάνεια και για να ξεβιδώσει θέλει τον τρόπο της, ειδικά αν είναι διαβρεγμένο με υγρό το επάνω μέρος. Τουλάχιστον ξεβιδώνει και αλλάζει χωρίς να θέλει άδειασμα, a'la cubis. Πολύ καλή γεύση και ατμός στα 18W, καμία υποψία καμένου μέχρι τα 20 που είναι και το max rating της κεφαλής, παραπάνω δε δοκίμασα. Εκ πρώτης δοκιμής θα τον συνιστούσα με χίλια, ήδη έχω παροπλίσει το ΑΙΟ (έχει και λίιιιγο πιο σφιχτή τζούρα από αυτό) τα χαμηλοτερα watt που παιζει ικανοποιητικα ποια ειναι? γιατι η μανα μου , γρινιαζει συνεχως για την μπαταρια και ειναι με τον φορτιστη στο χερι ολη την ωρα.. τωρα παιζει κατω απο τα 15 για να εχει το επιθυμητο αποτελεσμα με τον nautilo mini.
akpe Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Και στα 14 που είναι το κατώτερο range παίζει μια χαρά, με λίγο υποτονική γεύση (δεν χάνει τρελλά σε σημείο να ατμίζεις αέρα, μη φανταστείς) και αισθητά μειωμένη ποσότητα ατμού όμως.
Κώστας.Κορ Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Γειά σας.. θα ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει να παραγγείλω από το fasttech. Είναι εμπιστεύσημο? Ποσο διάστημα κάνει η παραγγελία στο περίπου να έρθει;
Baator Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Γειά σας.. θα ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει να παραγγείλω από το fasttech. Είναι εμπιστεύσημο? Ποσο διάστημα κάνει η παραγγελία στο περίπου να έρθει; Αξίζει και με το παραπάνω. Εμπιστεύσιμο 100% με μοναδικό μείον την αναγκαστική αναμονή μιας και έρχονται από Κίνα. Προτίμησε αυθεντικά προιόντα και όχι κλώνους (αυτά που λένε "Styled"). Ό,τι λέει πως είναι αυθεντικό, είναι αυθεντικό. Αν τα προιόντα που επιλέξεις είναι άμεσα διαθέσιμα, συνήθως κάνει 2-3 βδομάδες. Αν δεν είναι και λέει "ships in 5/7 days", μπορεί να κάνει και 1.5 μήνα μιας και θα περιμένεις να ξαναστοκάρουν. 3
Κώστας.Κορ Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Αξίζει και με το παραπάνω. Εμπιστεύσιμο 100% με μοναδικό μείον την αναγκαστική αναμονή μιας και έρχονται από Κίνα. Προτίμησε αυθεντικά προιόντα και όχι κλώνους (αυτά που λένε "Styled"). Ό,τι λέει πως είναι αυθεντικό, είναι αυθεντικό. Αν τα προιόντα που επιλέξεις είναι άμεσα διαθέσιμα, συνήθως κάνει 2-3 βδομάδες. Αν δεν είναι και λέει "ships in 5/7 days", μπορεί να κάνει και 1.5 μήνα μιας και θα περιμένεις να ξαναστοΕ Ευχαριστώ! Εγώ ενδιαφέρομαι για το Joyetech eVic VTC Mini αλλά δεν ξέρω με ποιόν ατμοποιητή να το συνδυάσω ..Αξίζει ποιο πολύ να πάρω ενα kit?
Προτεινόμενες αναρτήσεις