Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είπαμε, δοκίμασε τον και μετά κράξε με όσο θες. :-D

Απλά για τα γούστα μου είναι πολύ καλός, δουλεύει απροβλημάτιστα, είναι για τσιγαρίσιες, έχει καλή γεύση, κρατάνε οι αντιστάσεις, είναι από ανωξείδωτο ατσάλι (ο q16 που βγήκε τώρα με τη μεγαλύτερη ροή αέρα είναι επιχρωμιωμενο χαλυβα), δεν μου έχει χάσει ποτέ ούτε μια σταγόνα, δεν μου έχει έρθει ούτε μια στιγμή υγρό στο στόμα, δεν σκάει, δεν δεν δεν...

Aρνητικά: Μικρή χωρητικότητα και το ότι τον φέρνει μόνο το 310 οπότε αντιστάσεις μόνο από εκεί βρίσκεις στην Ελλάδα. (έπεσε και η τιμή από 25 που είχε στα 20.5).

@akpe

Δες και εδώ (στη λίστα δίπλα έχει κάνει και σε άλλα natura hexocell review):

http://cruiser79.blogspot.gr/2015/06/hexocell-natura-manhattan.html

attachicon.gifwdqqdw.png

ο τυπος με το review , σεναριογραφος επρεπε να γινει..τον εχω διαβασει τοσες φορες , αλλα δεν βρισκω ουσιώδες τα review του..

το παιζει γκουρμε τυπας με το λεξιλογιο του , και το κανει να φανταζει ουαου , αλλα , διαβαζωντας μπροστα μου , και τραβοντας real time τζουρες απο το ιδιο υγρο , μπορω να πω οτι , λεει πολλα για το τιποτα.λεει για να λεει.

Παιδια κανενα καλο μαγαζι θεσσαλονικη με ανταλλακτικα απο ατμοποιητες? Ειχα θεμα με ενα ανταλλακτικο απο τον kayfun μου και δεν εβρισκα πουθενα, τελικα εκανα παραγγελια απο εξω αλλα εκανε αρκτερο καιρο για να ερθει.

τριλο , δες e-smokers και nextton.

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα σας.Ενδιαφερομαι και εγω για αγορα η.τ. Με ενδιαφερει το σχημα του να ειναι σαν αυτο http://e-kiosk.gr/katastima/hlektroniko-tsigaro/joyetech-ecom-bt-hlektroniko-tsigaro/ για παραδειγμα.Μπατζετ δεν ξερω ποσο να ορισω μιας και δεν εχω ιδεα τι παιζει στην αγορα,αλλα θελω σιγουρα να παρω κατι καλο για το οποιο να υπαρχουν ανταλλακτικα κτλ οποτε δεν εχω θεμα να δωσω και 60 και 70 ας πουμε

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα σας.Ενδιαφερομαι και εγω για αγορα η.τ. Με ενδιαφερει το σχημα του να ειναι σαν αυτο http://e-kiosk.gr/katastima/hlektroniko-tsigaro/joyetech-ecom-bt-hlektroniko-tsigaro/ για παραδειγμα.Μπατζετ δεν ξερω ποσο να ορισω μιας και δεν εχω ιδεα τι παιζει στην αγορα,αλλα θελω σιγουρα να παρω κατι καλο για το οποιο να υπαρχουν ανταλλακτικα κτλ οποτε δεν εχω θεμα να δωσω και 60 και 70 ας πουμε

Αυτά που είναι σε μορφή στυλό που λες, είναι γενικά πολύ ξεπερασμένης τεχνολογίας. Μιας και θέλεις να πάρεις κάτι καλό και διαθέτεις και σεβαστό budget, θα ήταν καλύτερα να πήγαινες σε άλλη τύπου συσκευή ώστε το αποτέλεσμα σου να είναι καλύτερο. Είναι αδύνατον μια συσκευή τύπου "στυλό" να αποδώσει όπως μια πιο εξελιγμένη τεχνολογικά συσκευή, κερδίζεις μεν σε μέγεθος αλλά χάνεις σε όλα τα άλλα. Το κυριότερο μείον είναι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας, θα πρέπει κάθε 3 και λίγο να το φορτίζεις.

Αν τελικά επιμένεις, αυτό που προτείνεται γενικά για νέο χρήστη είναι το Joyetech AIO, φτηνό και καλό. Συνήθως βέβαια προτείνεται επειδή παίζει μεγαλύτερο ρόλο η τιμή, αν κάποιος μπορεί να διαθέσει 70 ευρώ που λες εσύ, μπορεί να πάρει πολύ καλύτερη συσκευή.

http://www.dotshop.gr/category-1/ego-aio-joyetech-starter-kit-1500mah/

Μπορεί φυσικά και να σε βολέψει και το ΑΙΟ και να μην θες το κάτι παραπάνω, είναι μια χαρά συσκευή.

Συσκευές τύπου στυλό σαν αυτή που έβαλες το λινκ και που κάνουν 70 και 80 ευρώ, απόφυγε τις όπως ο διάολος το λιβάνι.

Με τίποτα δεν αξίζουν τόσα λεφτά, είναι η μεγαλύτερη απάτη των καταστημάτων ηλ. τσιγάρου. Το ΑΙΟ που κάνει 27 ευρώ είναι κλάσεις πάνω από αυτό του λινκ.

Δημοσ.

Αυτά που είναι σε μορφή στυλό που λες, είναι γενικά πολύ ξεπερασμένης τεχνολογίας. Μιας και θέλεις να πάρεις κάτι καλό και διαθέτεις και σεβαστό budget, θα ήταν καλύτερα να πήγαινες σε άλλη τύπου συσκευή ώστε το αποτέλεσμα σου να είναι καλύτερο. Είναι αδύνατον μια συσκευή τύπου "στυλό" να αποδώσει όπως μια πιο εξελιγμένη τεχνολογικά συσκευή, κερδίζεις μεν σε μέγεθος αλλά χάνεις σε όλα τα άλλα. Το κυριότερο μείον είναι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας, θα πρέπει κάθε 3 και λίγο να το φορτίζεις.

Αν τελικά επιμένεις, αυτό που προτείνεται γενικά για νέο χρήστη είναι το Joyetech AIO, φτηνό και καλό. Συνήθως βέβαια προτείνεται επειδή παίζει μεγαλύτερο ρόλο η τιμή, αν κάποιος μπορεί να διαθέσει 70 ευρώ που λες εσύ, μπορεί να πάρει πολύ καλύτερη συσκευή.

http://www.dotshop.gr/category-1/ego-aio-joyetech-starter-kit-1500mah/

Μπορεί φυσικά και να σε βολέψει και το ΑΙΟ και να μην θες το κάτι παραπάνω, είναι μια χαρά συσκευή.

Συσκευές τύπου στυλό σαν αυτή που έβαλες το λινκ και που κάνουν 70 και 80 ευρώ, απόφυγε τις όπως ο διάολος το λιβάνι.

Με τίποτα δεν αξίζουν τόσα λεφτά, είναι η μεγαλύτερη απάτη των καταστημάτων ηλ. τσιγάρου. Το ΑΙΟ που κάνει 27 ευρώ είναι κλάσεις πάνω από αυτό του λινκ.

Ευχαριστω πολυ φιλε. Αν εξαιρεσουμε τα τυπου στυλο τι θα προτεινες;

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ φιλε. Αν εξαιρεσουμε τα τυπου στυλο τι θα προτεινες;

Istick Pico kit.

http://smokemarket.gr/el/eleaf-istick-pico-kit/

Μικρό σε μέγεθος, δυνατή συσκευή, τρομερά δημοφιλής και όλοι ευχαριστημένοι είναι με αυτήν.

• Like 2
Δημοσ.

Istick Pico kit.

http://smokemarket.gr/el/eleaf-istick-pico-kit/

Μικρό σε μέγεθος, δυνατή συσκευή, τρομερά δημοφιλής και όλοι ευχαριστημένοι είναι με αυτήν.

Με τα υγρα κτλ τι παιζει. Να προτιμησω καποια συγκεκριμενη μαρκα; Επισης λεει οτι δεν περιλαμβανει μπαταρια οποτε αν μπορεις πες μου ποια να παρω

Δημοσ.

Με τα υγρα κτλ τι παιζει. Να προτιμησω καποια συγκεκριμενη μαρκα; Επισης λεει οτι δεν περιλαμβανει μπαταρια οποτε αν μπορεις πες μου ποια να παρω

Στα υγρά γίνεται ο κακός χαμός, έχει χιλιάδες εκεί έξω, όλων των ειδών, καπνικά, με γεύσεις φρούτων, γλυκών, ποτών, ό,τι θες,

συν το ότι κάποιο που αρέσει σε μένα, εσένα μπορεί να σου φαίνεται αηδία. Γενικά δεν έχει και πολύ νόημα να λέμε "πάρε αυτό, είναι τέλειο", αν δεν δοκιμάσεις ο ίδιος δεν ξέρεις. Το καλό είναι ότι στα περισσότερα καταστήματα μπορείς να δοκιμάσεις δωρεάν όσα υγρά θες και να καταλήξεις τι θέλεις να πάρεις. Σίγουρα θα βρεις κάτι που να σ' αρέσει. Όλες οι εταιρίες επίσης, σε σοβαρά μαγαζιά, καλές είναι, δεν έχει καλές και κακές. Οι πιο "premium" μάρκες απλά είναι αρκετά πιο τσιμπημένες στην τιμή.

Μπαταρία θα πάρεις είτε την LG HG2 (καφέ), είτε την Samsung 30Q (ροζ),  είτε την Samsung 25R (μπλε).

Με αυτήν την σειρά θα τις προτιμούσα. 8 ευρώ η μία από εδώ:

http://www.teomav.gr/search/label/%CE%B7%20%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B1#.V2a9Hfl97ct

• Like 1
Δημοσ.

Στα υγρά γίνεται ο κακός χαμός, έχει χιλιάδες εκεί έξω, όλων των ειδών, καπνικά, με γεύσεις φρούτων, γλυκών, ποτών, ό,τι θες,

συν το ότι κάποιο που αρέσει σε μένα, εσένα μπορεί να σου φαίνεται αηδία. Γενικά δεν έχει και πολύ νόημα να λέμε "πάρε αυτό, είναι τέλειο", αν δεν δοκιμάσεις ο ίδιος δεν ξέρεις. Το καλό είναι ότι στα περισσότερα καταστήματα μπορείς να δοκιμάσεις δωρεάν όσα υγρά θες και να καταλήξεις τι θέλεις να πάρεις. Σίγουρα θα βρεις κάτι που να σ' αρέσει. Όλες οι εταιρίες επίσης, σε σοβαρά μαγαζιά, καλές είναι, δεν έχει καλές και κακές. Οι πιο "premium" μάρκες απλά είναι αρκετά πιο τσιμπημένες στην τιμή.

Μπαταρία θα πάρεις είτε την LG HG2 (καφέ), είτε την Samsung 30Q (ροζ),  είτε την Samsung 25R (μπλε).

Με αυτήν την σειρά θα τις προτιμούσα. 8 ευρώ η μία από εδώ:

http://www.teomav.gr/search/label/%CE%B7%20%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B1#.V2a9Hfl97ct

Φιλε μου χιλια ευχαριστω.Εκανα την παραγγελια και θα περιμενω

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα. Istick pico ή evic vtc mini? Τι μου προτείνετε;

τους περισσοτερους τους βλεπω να περνουν το vtc αλλα σαν μεγεθος ομορφια εγω θα προτιμουσα το pico

Δημοσ.

Δεν θα κρίνω το μέτρο, αλλά, αρχικά, Ελλάδα είμαστε, και το κάπνισμα απαγορεύεται, έχετε δει να ισχύει η απαγόρευση στη πλειονότητα των κλειστών χώρων; 

Όχι ε; Αν τολμήσεις να πεις σε καπνιστή κάτι όμως, θα αρχίσει για «δικαιώματα» και «δημοκρατίες».

Και πολύ πιθανό αν τολμήσεις να ατμίσεις δίπλα του, θα στην πει.

Επί του συγκεκριμένου, πριν λίγες μέρες κάποιος με είπε ξενέρωτο που ρουφάω ατμό και όχι καπνό. Όχι, δεν ήταν δεκαπεντάχρονο, οικογενειάρχης άνθρωπος. God have mercy on his kids.

Μετά γράφουν λέει πως το η.τ. είναι σκαλοπάτι στο τσιγάρο και για μια πρόσφατη μελέτη που το έδειξε αυτό. Κλάμα. 

Συνεχίζοντας, η ΕΠΕ το χαβά της να προσπαθεί να βγάλει πόρισμα χωρίς να λαμβάνει υπόψιν της αφενός εκατοντάδες μελέτες, αφετέρου το γεγονός πως το η.τ. θα πρέπει να συγκρίνεται με το κανονικό προκειμένου να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα σχετικά με την επικινδυνότητα του. Εννοείται δεν είναι «απόλυτα ασφαλές», απευθύνεται σε καπνιστές όμως, όχι σε όλους. Αλήθεια, ο Μπεχράκης με τα ιατρεία διακοπής του είναι ακόμα στην ΕΠΕ;

Τέλος, το άρθρο στο τέλος καταντάει παραπλανητικό. Ειδικά εκεί που γράφει πως «επηρεάζει αρνητικά την πνευμονική λειτουργία των ατμιστών», λινκάρει σε άρθρο του 13... σχετικά με το κάπνισμα και τις πρόωρες γεννήσεις!

Μάλλον είχαν στο μυαλό τους τις... πρόωρες «γεννήσεις» που γράφουν, if ya know what I mean.

Cool story bros, here, have some cookies!

• Like 1
Δημοσ.

Χρησιμοποιεί κανένας την επισκευάσιμη αντίσταση της joyetech; Την χρησιμοποίησα για ένα μήνα με την κάθετη αντίσταση που είχε μέσα, αλλά όσο και αν προσπάθησα δεν κατάφερα να φτιάξω δικιά μου.

Εαν έχει κάποιος καμιά συμβουλή ας πει.

Γενικά πιστεύω πως η συγκεκριμένη είναι η καλύτερη για αερατες τζουρες(έχω το aio εγώ). Εχει μεγάλη παραγωγή ατμού, πολλές τρύπες εισαγωγής υγρού ώστε να ποτιζει με τη μια και λόγω ότι είναι πιο μεγάλη (περισσότερο υλικό) δεν ζεσταίνεται εύκολα.

Τώρα που χρησιμοποιώ πάλι την 0.6 δεν μπορώ να συνηθίσω εύκολα. Ναι μεν έχει καλύτερη γεύση, αλλά είναι σφιχτή, ζεσταίνεται εύκολα και ο ατμός είναι υπερβολικα ζεστός.

Δημοσ.

Χρησιμοποιεί κανένας την επισκευάσιμη αντίσταση της joyetech; Την χρησιμοποίησα για ένα μήνα με την κάθετη αντίσταση που είχε μέσα, αλλά όσο και αν προσπάθησα δεν κατάφερα να φτιάξω δικιά μου.

Εαν έχει κάποιος καμιά συμβουλή ας πει.

Γενικά πιστεύω πως η συγκεκριμένη είναι η καλύτερη για αερατες τζουρες(έχω το aio εγώ). Εχει μεγάλη παραγωγή ατμού, πολλές τρύπες εισαγωγής υγρού ώστε να ποτιζει με τη μια και λόγω ότι είναι πιο μεγάλη (περισσότερο υλικό) δεν ζεσταίνεται εύκολα.

Τώρα που χρησιμοποιώ πάλι την 0.6 δεν μπορώ να συνηθίσω εύκολα. Ναι μεν έχει καλύτερη γεύση, αλλά είναι σφιχτή, ζεσταίνεται εύκολα και ο ατμός είναι υπερβολικα ζεστός.

ποια επισκευάσιμη ενοείς ?????

στο ΑΙΟ για να σου ζεσταίνεται η 0,6 έχεις σφίξει πολύ το καπάκι

Παιδιά καλησπέρα. Istick pico ή evic vtc mini? Τι μου προτείνετε;

και τα δύο χρησιμοποιούν την ίδια ακριβώς πλακέτα, οπότε είναι ακριβώς τα ιδια από θεμα λειτουργίας.

οι δια φορές είναι :

1) το vtc εχει πουλήσει σαν παλιότερο μοντέλο περισσότερο και άρα έχει δοκιμασθεί και περισσότερο και

2) επίσης το vtc έχει βγάλει το νέο μοντελο που η πλακέτα του έχει και ρολόι στην οθόνη

τα βλεπεις και τα δύο και οποιο σου κάθεται καλύτερα στο χέρι

(εγω τα έχω και τα δύο και με βολεύουν το ίδιο)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...