nikoskon Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Ρε συ discoboy, με τα υγρά που παρέλαβα σήμερα από Yaeliq, τι χρειάζεται να κάνω για να ωριμάσουν; Απλά τα αφήνω μερικές μέρες; Με ανοιχτό ή κλειστό καπάκι; Τα αναδεύω πχ;
najinblue3 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Guys αύριο παραλμβάνω από Yaeliq! Έχει δοκιμάσει κανείς σας; Ποιο πηρες, τα καπνιζω το τελευταιο διμηνο αποκλειστικα λογω τιμης αγαπημενα mother's milkshake + gummy bears
nikoskon Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Banana Split για γλυκό Israel Captain για καπνικό πήρα Αλλά δεν ξέρω πως να τα αφήσω να ωριμάσουν/δέσουν... Καμια ιδέα;
george_gr1 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δεν παλευεται το καπνικο 18mg. Το αραιωσα μισι μισο με ενα γευση μηλο 0.6mg. Μια χαρα αυτο που θελω. Τελικα θα παιζω για κανα μηνα ακομη στα 12mg.
najinblue3 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Banana Split για γλυκό Israel Captain για καπνικό πήρα Αλλά δεν ξέρω πως να τα αφήσω να ωριμάσουν/δέσουν... Καμια ιδέα; Το μπανανα καλο, το αλλο δεν το εχω δοκιμασει. Γενικα τα βαζω σε ενα ταπερακι αφου εχω κουνησει κανα 5λεπτο με χλιαρο νερο και τα αφηνω να κατσουν κανα 15λεπτο, υπαρχουν απειροι τροποι απ οτι εχω τσεκαρει απλα για μενα ο πιο αποδοτικος ειναι αυτος, αν θες διαβασε και αυτο, εχει πολυ καλα ινφο Site: λινκ
discoboyminimal Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Banana Split για γλυκό Israel Captain για καπνικό πήρα Αλλά δεν ξέρω πως να τα αφήσω να ωριμάσουν/δέσουν... Καμια ιδέα; αναλογος.αν τα αρωματα εχουν alcohol τοτε καλο ειναι να τα αφηνεις ν αναπνεουν για να ξεθυμενει το αλκοολ. αν εχεις κρεμες κλπ , καλο θα ηταν να τα αφηνεις σφραγισμενα καμια βδομαδα , με 1-2 κουνηματακια την μερα. τωρα αν βιαζεσαι παραπανω , μπορεις να τα κανεις ενα ζεστο προς καυτο μπανιο , 2-3 λεπτων , κουνιμα , ξανα και ξανα και ξανα.. για κανα 30λεπτο. θα βοηθησει πολυ και μπορει σε 1-2 μερες να ειναι ετοιμο. εγω οταν τα κανω ζεστο μπανιο , τοτε τα ανοιγω και το καπακι , να αεριζονται λιγο. ολα αυτα ειναι ενδεικτικα , ειναι αναλογος τι συνταγες κανεις. τα αρωματα που επελεξες δεν τα ξερω. και ουτε ξερω ποσο πολυπλοκη ειναι η συνταγη που θες να κανεις. ολη η ιστορια ειναι , να δωσεις λιγη 'ενεργεια' στο υγρο για να μπορεσει να οριμασει πιο γρηγορα. οπως οταν κανεις καφε και αφου ριξεις το νερο , σπαταλας ενεργεια με το κουταλι/μιξερ για να ανακαταυτουν τα συστατικα ετσι και μετα υγρα μας. πρεπει να τα βοηθησεις λιγο. το πολυ , μπορει να τα καταστρεψει ομως. να ξερεις. +++ EXPERIMENTAL +++ εχω βαλει ειδικο πλαστικο σκευος σε φουρνο μικροκυματων , με μικρη σκαλα στον φουρνο , λιγο λιγο λιγο λιγο , μεχρι να ζεσταθει αρκετα το υγρο μου. αφου ζεσταθηκε , το εβγαλα , το κουνησα. εκανα την διαδικασια 2-3 φορες. μου φανηκε οτι το υγρο ετοιμαστηκε μεσα σε 30 λεπτα αντι να περιμενω 5 μερες. εκει το εχεις ανοιχτο το μπουκαλακι , να περνει αερα , και εγω σε καθε 'φουρνια' του αλλαζα και σκευος. ----- EXPERIMENTAL -----
daPro Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Καλημέρα...ποιο να πάρω? Το eGo AIO Joyetech Starter Kit 1500mah η το Pharmacig Blister Kit CE5 BDC
george_gr1 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Καλημέρα...ποιο να πάρω? Το eGo AIO Joyetech Starter Kit 1500mah η το Pharmacig Blister Kit CE5 BDC Το aio πηρα ειναι πολυ καλο. Στο προτεινω. Το δοκιμασαν κι επαθαν πλακα φιλοι καιρο ατμιστες που εχουν τα αλλα τα πολυβολα.
akpe Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Το pharmacig έχει ατμοποιητή CE5, τεχνολογία (και εμπειρία ατμίσματος) τετραετίας και βάλε... πήγαινε με τα χίλια στο ΑΙΟ 1
daPro Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Το πήρα..καλό φαίνεται.να ρωτήσω την αντίσταση κάθε πότε την αλλάζετε?
gkarabid Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Το πήρα..καλό φαίνεται.να ρωτήσω την αντίσταση κάθε πότε την αλλάζετε?Όταν φίλε μου αρχίζεις να μην καταλαβαίνεις γεύση πέταξε την.Φυσικα αν σου έρθει καμένη γεύση ,και πάλι την πετάς.Εγώ πριν από 5 ημέρες την αλλαξα και μόνο την πρώτη μέρα πήρα φουλ γευση-αρωμα από το υγρό (αγρινιο ) ,μετά μου φαίνεται σαν άχυρο... Υπομονή μέχρι να μου έρθει το mod..
daPro Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Σοβαρά..κάθε εβδομάδα? Ο άλλος στο μαγαζί είπε περίπου 20 μέρες. Τι είναι το mod?
gkarabid Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Σοβαρά..κάθε εβδομάδα? Ο άλλος στο μαγαζί είπε περίπου 20 μέρες. Τι είναι το mod? Ανάλογο την ποσότητα ή υγρού που πινεις φίλε μου Έτσι είναι το σωστό αλλαγή αναλογα με την ποσότητα ml υγρου που καταναλώνει. ,Τώρα για mod ηλεκτρονικό (άσχετος και εγώ) κοίτα λίγες σελιδες προς τα πίσω και θα δεις.
chrisxkar Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Σοβαρά..κάθε εβδομάδα? Ο άλλος στο μαγαζί είπε περίπου 20 μέρες. Τι είναι το mod? εαν κανεις ενα γεμισμα την ημερα το πολυ μια εβδομαδα με 10ημερες(και οι 10 μερες ειναι παρα πολυ).Αν ακουμπησεις με οδογλυφιδα τα συρματακια της αντιστασης θα δεις οτι θα βγαζει μαυριλες απο καμενο υγρο που εχει συσσορευτει στην αντισταση οποτε θελει αλλαγη. Εαν δεν εχει καει μπορεις να το τραβηξεις και να συνεχησεις να την χρησιμοποιεις αλλα εγω για λογους υγειας και γευσης δεν θα το προτινα Αν καταλαβα εννοει οχι μοντ αλλα ατμοποιητη με επισκευασιμη(στην επισκευασιμη αντισταση αντι να την περνεις και να την βιδωνεις, φτιαχνεις το coil/συρμα σε σπειρες βαζεις εσυ το βαμβακι και την τοποθετεις σε βαση) ειναι πιο μπελαλιδικο αλλα στον καταλληλο ατμοποιητη εχει πολυ καλυτερη γευση οπως και ρυθμιζεις εσυ τα ohm οπου θελεις +οτι ειναι πολυ πιο οικονομικο αφου το συρμα βγαινει 1-2 ευρω τα 5 μετρα και το βαμβακι περνεις σημερα και ξαναγοραζεις σε 6μηνες
Προτεινόμενες αναρτήσεις