gkarabid Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Αν μπορείς να μείνεις και να κρατηθείς με την μηδενική είσαι ο καλύτερος. Έτσι κάποια στιγμή πέταξε το κιόλας. Διάβαζα τώρα κάποια φόρουμ με πίνακες για ποια volt και watt πρέπει να δουλεύουν οι αντιστάσεις και στα περισσότερα είδα ότι τα volt δεν πρέπει να είναι πάνω από 3,2 - 4.0 και τα watt σε μία κεφαλη σαν την δικιά (1.2Ω)μου μέχρι 14w. Όπως βλέπετε στην φωτο από το μοντακι μου έχω την δουλεύω από 23 - 27 w (κάτω απο εκεί μου φαίνεται ψωφιο ) και τα volt στα 5.58v χωρίς όμως την δυνατότητα να τα αλλάξω. Υπάρχει κάποιο προβλημμα ; Ακόμα θέλω να ρωτησω τι διαφορά έχει ή απλή κεφαλή με την νικελίου που έχω σαν έξτρα με το toptank. Διάβασα ότι μπορώ μόνο να παίζω με την θερμοκρασία και όχι watt ,διάφορα σε γεύση - ατμό υπάρχει ή είναι ένα τριπακι για ποιο ακριβές αντιστασεις. Edit: Μόλις τώρα είδα ότι κατεβάζοντας τα watt πέφτουν και τα volt ,με αποτέλεσμα στα 14 w να εναι περίπου στα 4,2 v
discoboyminimal Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 διαβασε εδω http://www.rapidtables.com/calc/electric/watt-volt-amp-calculator.htm τα watt , volt , ampere , ohm ειναι μια σχεση που μονο 2 απο αυτα μπορεις να επιλεξεις. εσυ εχεις στανταρ επιλεγμενα τα Ω (δηλαδη η αντισταση σου ειναι 1.2Ω) και μετα επιλεγεις τα Watt (τα volt και τα ampere , βγαινουν αναλογα με την τιμη των watt και ohm. οποτε δεν μπορουν να ρυθμιστουν στην παρουσα. τωρα , για να σου λυσω και μια αλλη απορεια..ο πινακας που ειδες , ισχυει κατα 80% στο 2013. οπου ολες οι αντιστασεις ηταν ετοιμες (μετριμενοι στα δαχτυλα εκαναν δικη τους αντισταση , δηλαδη επελεγαν τι σιρμα ηθελαν να βαλουν) σαν συνεπεια , οι κατασκευαστες εβαζαν ολοι λεπτο σιρμα. για εκεινο το σιρμα εκεινες ηταν οι προδιαγραφες. ~4.2 volt. σημερα ομως , υπαρχει τεραστεια ποικιλια σιρματων , οχι μονο στις φτιαχτες αντιστασεις , αλλα και στις ετοιμες , των κατασκευαστων. δεν μπορεις να συγκρινεις ενα λεπτο σιρμα που δεν ηταν καν kanthal a1 , με ενα steinless steal 316l. και αντε να πουμε οτι το σιρμα ηταν και ειναι ιδιο. το παχος? το παχος , ειναι διαφορετικο. δωσε 4.2 volt σε 4 σπειρες (ιδιο μηκος) 34awg σιρμα (0.16χιλιοστα διαμετρο) και δωσε 4.2 volt σε ενα με 4 σπειρες 28awg (0.32χιλιοστα διαμετρο). το πρωτο παιζει να πυρακτωθει και να σπασει στο δευτερολεπτο, και το δευτερο παιζει τα πρωτα 5 δευτερολεπτα να μην κοκκινησει καν. το πρωτο μπορει να εχει 2Ω αντισταση , και το δευτερο να εχει 0.4Ω αντισταση. παιζουν πολλα στο ατμισμα και αυτοι οι πινακες ειναι σκετη παραπλανηση.καλοι για μπουσουλα , να εχεις το νου σου (τοτε βεβαια οχι σημερα) αλλα πλεον , ενα σιρμα απο μονο του , η μια τιμη volt απο μονη της δεν μπορουν να πουν τιποτα. η τελικη απαντηση ομως ειναι σ εσενα. στα ποσα Watt/Volt σου αρεσει να ατμιζεις? 1
tsourakis13 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Discoboy ευχαριστώ για την αναλυτική απάντηση! Η αλήθεια είναι ότι δεν τηρούσα μέχρι στιγμής όλους αυτούς τους κανόνες υγιεινής! Από εδώ και πέρα θα τους τηρώ ευλαβικά! Σημερα πάντως παρατηρώ ότι η γεύση έχει φτιάξει λίγο οπότε το πρόβλημα θεωρώ πως ήταν τα νεκρά κύτταρα μιας και επλαθα για ώρα το βαμβάκι χωρίς να έχω "αποστειρωμενα" χέρια. Μια φορά μαλιστα η άκρη του σύρματος μου τρύπησε το δάχτυλο και το βαμβάκι ρούφηξε μια σταγόνα αίματος από τα πλάγια της αντίστασης(joyetech rba). Παρόλα αυτά την άφησα έτσι και δεν παρατήρησα κάτι ιδιαίτερο. Γλυκό πιοτό το 0- .... 1
discoboyminimal Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Discoboy ευχαριστώ για την αναλυτική απάντηση! Η αλήθεια είναι ότι δεν τηρούσα μέχρι στιγμής όλους αυτούς τους κανόνες υγιεινής! Από εδώ και πέρα θα τους τηρώ ευλαβικά! Σημερα πάντως παρατηρώ ότι η γεύση έχει φτιάξει λίγο οπότε το πρόβλημα θεωρώ πως ήταν τα νεκρά κύτταρα μιας και επλαθα για ώρα το βαμβάκι χωρίς να έχω "αποστειρωμενα" χέρια. Μια φορά μαλιστα η άκρη του σύρματος μου τρύπησε το δάχτυλο και το βαμβάκι ρούφηξε μια σταγόνα αίματος από τα πλάγια της αντίστασης(joyetech rba). Παρόλα αυτά την άφησα έτσι και δεν παρατήρησα κάτι ιδιαίτερο. Γλυκό πιοτό το 0- .... χαχαχα θεουλης!!
Argiris3 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Ξέρει κανεις αν ο cleito πέρνει μεγαλύτερη αντίσταση απο 0.4?
superKots Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Παιδια απο fasttech ποια μεταφορικη επιλεγετε?
gkarabid Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Παιδια απο fasttech ποια μεταφορικη επιλεγετε? Εγώ φίλε μου έβαλα NL (ολλανδικό ταχυδρομείο) με χρόνο παράδοσης περίπου 15 εργάσιμες ημερες...ή κάπου εκεί
Baator Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δεν έχει μεγάλη σημασία η μεταφορική, πάντα 2-3 βδομάδες κάνουν εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων που πάλι κωλοφαρδία είναι, όχι περισσότερο αποτελεσματική μεταφορική. Βάλε όποια να 'ναι.
dialitis93 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα, Είμαι τελείως άσχετος και θα ήθελα να μου προτείνεται έναν καλό συνδυασμό ή kit(bugdet ~90 eyro ) και αν συμφέρει κάποιος να πάρει επισκευασιμη κεφαλή. Σκεφτομαι ένα από τα δυο kithttp://www.atmosworld.gr/category-1/heavy-kit/joyetech-cuboid-150wcubis/ http://www.alterego.gr/alter-ego-evic-vtc-mini-a8.html Ευχαριστώ
Baator Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 100 ευρώ το vtc mini με τον cubis, τον θεό τους δεν έχουνε εκεί στην alter ego, για γέλια και για κλάματα. Και τα 2 καλά σετάκια είναι φίλε, και τα 2 θα σε καλύψουν και είναι υπεραρκετά για νέο ατμιστή. Αν δεν τα βιάζεσαι πάρτα από Κίνα, με 40 ευρώ παίρνεις το σετάκι που το πουλάει 100 η alterego. Τσέκαρε και το Istick Pico, επίσης καλό και δημοφιλές και ακόμα πιο φτηνό. Συνήθως νέος χρήστης δεν πάει με την μία σε επισκευάσιμο για να μην μπει στα βαθιά κατευθείαν και απογοητευτεί. Ότι συμφέρει, συμφέρει βέβαια, ειδικά αν αγοράζεις ανταλλακτικές αντιστάσεις από Ελλάδα που τις πληρώνεις 4 και 5 ευρώ την μία. 1
dialitis93 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) το πρώτο σετάκι βγάζει παραπάνω watt απο ότι είδα , βέβαια δεν έχω ιδέα τι ρόλο πάιζουν στο άτμισμα.. επίσης θα ήθελα κάτι με δύο μπαταρίες για μεγάλη διαρκεια γιατι σκέφτομαι να κάνω εξολοκλήρου άτμισμα , κόβοντας το κάπνισμα.. (5000mAh) Ξέρουμε κάνα καλό κινέζικο shop με paypal? Είδα εδώ ποιο προτείνουμε απο τα πρώτα 5? (το joyetch δεν μου το εμφανίζει )Ευχαριστώ Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2016 από dialitis93
NobodyRankXV Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Fasttech.com κοιτα ή vtc mini ή istick pico επίσης κοιτα να λέει authentic αν θες να ειναι αυθεντικό γιατί οτι ειναι styled ειναι κλονος 1
dialitis93 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 θα ήθελα κάτι με δύο μπαταρίες και δυστυχλως κανένα απο τα δύο δεν παίρνει δεύτερη
Baator Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 θα ήθελα κάτι με δύο μπαταρίες και δυστυχλως κανένα απο τα δύο δεν παίρνει δεύτερη Fasttech.com, το Gearbest μόνο σαν λύση ανάγκης έχε το, δεν είναι απατεώνες αλλά σου βγάζουν την πίστη. Με 2 μπαταρίες τσέκαρε το Ipv5, φτηνό και συσκευάρα (πολύ καλύτερη επιλογή από το Cuboid). https://www.fasttech.com/products/3032/10011256/4295301 Μια καλή λύση αφού θες μεγάλη μπαταρία είναι και το Evic VTwo (όχι το μίνι). Έχει εσωτερική μπαταρία 5000mah και είναι καλή συσκευή. https://www.fasttech.com/products/4871604 Είναι και σε στοκ άρα θα στο στείλουν αμέσως, συν το ότι δεν θα χρειαστεί να αγοράσεις ξεχωριστά μπαταρίες+φορτιστή. Με τον Cubis επάνω 3 μέρες θα σου πηγαίνει. 1
dialitis93 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 αρα με συμφερει αυτο? https://www.fasttech.com/products/0/10014483/5264600-authentic-joyetech-evic-vtwo-80w-tc-vw-apv-mod-w
Προτεινόμενες αναρτήσεις