mples Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 μπαταριες παιδια απο εδω εμενα μονο αυτος μου εστειλε πριν καμια 10ρια μερες οι αλλοι εκαναν τους κινεζους χαχαχαχα http://www.everbuying.net/
paiktaras69 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 μπαταριες παιδια απο εδω εμενα μονο αυτος μου εστειλε πριν καμια 10ρια μερες οι αλλοι εκαναν τους κινεζους χαχαχαχα http://www.everbuying.net/ Το θέμα είναι ότι in stock έχει οκτάδα
gkarabid Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Παίδες ψιλό κουράστηκα με τον kayfun v5 (κλονος) και το προβλημμα με υγρά 70/30 (vg-pg) σε τροφοδοσια ειδικά τώρα που παγώνει η γλυκερίνη από το κρύο της Λάρισας προτείνεται έναν ατμ με τα στοιχεία που θέλω Καταρχήν να αναφέρω ότι ατμιζω από 18w έως 25w και καμιά φορά για χαβαλε στα 35+ (σπάνια) ,καπνικα κυρίως υγρά,και κεφαλές επισκευασιμη από 0,60 -0,90,Ω 1)Θελω κάποιον να πέρνει μονή αλλά και διπλή αντίσταση (το έχω μεράκι αν και δεν ξέρω τον λόγο για διπλή κεφαλή) 2) Εύκολο στήσιμο δηλαδή να έχει χώρο για τα χοτροδαχτυλα μου 3) Να Φέρνει γεύση ακόμα και από άγευστη βάση :) 4) Τα κλασικά ,να μην έχει διαροες , τρεξίματα πλαγιός κλπ αλλά πολύ καλή ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ 5)Ψιλό σφικτή τζούρα και προς τα επάνω 6) Χορητικοτητα από 3ml και πάνω για να μην έχω κάθε τρεις και λιγάκι γέμισμα 7)Χρώμα Νίκελ (τα άλλα φεύγουν τα χρώματα με τον χρόνο) 8)Να ρουφάω και να με γεμίζει χωρίς μπουμπουλιθρες - καψίματα κλπ 9) Αγορά λογικά από έξω εκτός αν μπορώ να βρω καμία προσφορά εντός 10) Θα μπεί σε κοντάκι vtc mini (22 ) Δέχομαι και προτάσεις μεταχειρισμένων..... Είχα στην κατοχή μου kayfun v5 ,toptank mini(παρά πολυ καλός), meloiii,fody v2...
alldaynews Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Είχες διαρροές με το καυφούν 5???Γιατι αν ναι υπάρχει λύση
aGka8l Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Μπαταρίες απο εδω παιδια http://www.teomav.gr/search/label/%CE%B7%20%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B1#.WIYhFVwqx-s σε καλές τιμές και 100% γνησιες
mples Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Φίλε το καλές τιμές είναι σχετικό αφού είναι τουλάχιστον 2 φορές πάνω από Κίνα αν και η Κίνα πλέον ειναι επικίνδυνο σπορ με τα τελωνεία
zacharis1955 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Μπαταρίες απο εδω παιδια http://www.teomav.gr/search/label/η%20μπαταρία#.WIYhFVwqx-s σε καλές τιμές και 100% γνησιες https://eu.nkon.nl/sony-us18650vtc6.html, μεταφορικά ~4.5 € τα 6 κομμάτια...
PseudonimoEl Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Παίδες ψιλό κουράστηκα με τον kayfun v5 (κλονος) και το προβλημμα με υγρά 70/30 (vg-pg) σε τροφοδοσια ειδικά τώρα που παγώνει η γλυκερίνη από το κρύο της Λάρισας προτείνεται έναν ατμ με τα στοιχεία που θέλω Καταρχήν να αναφέρω ότι ατμιζω από 18w έως 25w και καμιά φορά για χαβαλε στα 35+ (σπάνια) ,καπνικα κυρίως υγρά,και κεφαλές επισκευασιμη από 0,60 -0,90,Ω 1)Θελω κάποιον να πέρνει μονή αλλά και διπλή αντίσταση (το έχω μεράκι αν και δεν ξέρω τον λόγο για διπλή κεφαλή) 2) Εύκολο στήσιμο δηλαδή να έχει χώρο για τα χοτροδαχτυλα μου 3) Να Φέρνει γεύση ακόμα και από άγευστη βάση :) 4) Τα κλασικά ,να μην έχει διαροες , τρεξίματα πλαγιός κλπ αλλά πολύ καλή ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ 5)Ψιλό σφικτή τζούρα και προς τα επάνω 6) Χορητικοτητα από 3ml και πάνω για να μην έχω κάθε τρεις και λιγάκι γέμισμα 7)Χρώμα Νίκελ (τα άλλα φεύγουν τα χρώματα με τον χρόνο) 8)Να ρουφάω και να με γεμίζει χωρίς μπουμπουλιθρες - καψίματα κλπ 9) Αγορά λογικά από έξω εκτός αν μπορώ να βρω καμία προσφορά εντός 10) Θα μπεί σε κοντάκι vtc mini (22 ) Δέχομαι και προτάσεις μεταχειρισμένων..... Είχα στην κατοχή μου kayfun v5 ,toptank mini(παρά πολυ καλός), meloiii,fody v2... Δεν ξέρω τι κάνεις λαθος με τον kayfun τι στήσιμο εχεις κανει;
gkarabid Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Καταρχήν ανέφερα ότι είναι κλονος,και παρολου από την καλή έκδοση έχω κάποια πρόβληματα. Τα οποίο το 80% είναι η τροφοδοσια με την στροφή της καμπάνας.... Τεσπά όπως έχουν αναφέρει αρκετή φίλη μακριά από κλονους όσο καλή και αν είναι... Έχουμε κάτι παιδιά τώρα σε αυτά που ζητάω; Το σύνηθες στήσιμο είναι 26 σύρμα σε 2.4 πυρήνα 6 στροφές και οργανικό βαμβάκι...
PseudonimoEl Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Και γω κλώνο εχω αλλα ειμαι πολυ ευχαριστημένος απο απόδοση. πιστευω φταει το βαμβακι σου δοκιμασε να βάλεις cotton bacon... και νομιζω οτι η καμπανα πανω απο 2 στροφες κλείνει Κοιτα για κανενα fodi αλλα ειναι 2ml
gkarabid Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Και γω κλώνο εχω αλλα ειμαι πολυ ευχαριστημένος απο απόδοση. πιστευω φταει το βαμβακι σου δοκιμασε να βάλεις cotton bacon... και νομιζω οτι η καμπανα πανω απο 2 στροφες κλείνει Κοιτα για κανενα fodi αλλα ειναι 2ml cotton bacon βάζω φιλε μου και πολλές φορές στα κρύα φτάνω και 3,5 στροφές ...Και βλέπω μία φυσαλίδα να ανέβενει αργά αργά... Για το στήσιμο στο βαμβάκι πολλές φορές το έχω πει ότι έχω θέμα. Αφράτι μπόλικο ,λιγο κομμένο κλπ δεν το μπορώ... Fodi το.κρατησα 3 ημέρες φίλε και λόγου 2ml το εδωσα
PseudonimoEl Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Θα ανεβάσω αυριο μια δικη μου φωτογραφια το πως το φτιάχνω τον kayfun μπας και σε βοηθησει... Θα σου λεγα να δεις και τον doggystyle αν και κλωνος λέγονται τα καλύτερα 1
mindtrapper Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 οταν διαβαζω για "ΦΥΤΙΚΕΣ" γλυκερινες και προπυλενογλυκολες , απο "ΦΥΤΙΚΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ" μου ερχετε να βαλω τα κλαματα.... απορω γιατι το πλασαρουν ετσι... σε λιγο θα δουμε και βιολογικης καλλιεργιας VG και προπυλενογλυκολη εκτροφιου..γαμησε με.. "What is vegetable glycerin made out of? Vegetable glycerin, or glycerol, is a clear, odorless liquid produced from plant oils, typically palm oil, soy, or coconut oil. Palm and coconut oils are natural triglyceride mixtures; each triglyceride is composed of three fatty acids esterified with glycerin."
gkarabid Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Θα ανεβάσω αυριο μια δικη μου φωτογραφια το πως το φτιάχνω τον kayfun μπας και σε βοηθησει... Θα σου λεγα να δεις και τον doggystyle αν και κλωνος λέγονται τα καλύτερα Οπότε βρεις ευκαιρία φίλε μου ανέβασε μία φωτογραφία σε παρακαλώ!!!
leftis95 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Παιδιά, έχω ένα υγρό το οποίο θα ήθελα να το κάνω πιο light και απο γευση και απο νικοτίνη. Τι πρέπει να πάρω? Σκέτη βάση μηδενική? PG ή VG?
Προτεινόμενες αναρτήσεις