Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει δοκιμασει κανεις ατμιστικη βαση NicSelect η PureNic? Εχουν εξαντλιθει οι pink mule και σκεφτομαι μηπως παρω καμια απο αυτες.

Τις έχω πάρει αλλα επειδή έχω κάμποσες pink mule θα αργήσω να τις χρησιμοποιήσω.Πάντως έχω ακούσει καλά λόγια

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδια εχω βρει ενα vtc mini στο ιντερνετ για αγορα απλα γραφει οτι ειναι oem ,

Συμαινει κατι αυτο ειναι διαφορερικο ?

oem=original equipment manufacter

Δημοσ.

από κίνα έχετε παραγγείλει τελευταία?

με τελωνείο όλα καλά?

ελαβα σημερα απο fasttech....στις 20-25 μερες

Αναμενω εξισου απο nkon μπαταριες και ακομα βλεπω οτι ειναι στο τελωνειο το πακετο με δυο μπαταριες μη χεσω

Δημοσ.

Μου ήρθε σήμερα ο NaRda (κλώνος από FT). Τον έχει κάποιος να προτείνει κάποιο στήσιμο με γνώμονα την γεύση και όχι πολύ χοντρά σύρματα;

Δημοσ.

Δουλεύω σε εταιρεία που εισάγει και διαμοιράζει υγρά

Επειδή είναι σα να δουλεύεις σε ζαχαροπλαστείο και να μην τρως γλυκά, σκέφτομαι να αρχίσω να ατμίζω 0mg :P

Τον καπνό τον κατεβάζετε σαν τσιγάρο ή τον κρατάτε στο στόμα σαν πούρο?

Δημοσ.

Επειδή είναι σα να δουλεύεις σε ζαχαροπλαστείο και να μην τρως γλυκά, σκέφτομαι να αρχίσω να ατμίζω 0mg :P

τον κατεβαζουμε

Ερωτηση. Χθες αλλαξα αντισταση στο ijust s και σημερα με λιγη χρηση εχω γευση απο καμενο. τι μπορει να φταιει?

Δημοσ.

Δεν έχει νόημα! Προτιμώ να φάω ένα κομμάτι μηλόπιτα από το να την ατμίσω!

Τον καπνό είτε τον κατεβάζει σαν το τσιγάρο/πούρο (MTL = mouth to lung), είτε τον κατευάζεις "μονοκόματα" (Direct Lung).

τον κατεβαζουμε

Ερωτηση. Χθες αλλαξα αντισταση στο ijust s και σημερα με λιγη χρηση εχω γευση απο καμενο. τι μπορει να φταιει?

Απάντηση:

1. Παχύρευστο υγρό

2. Δεν την "έβρεξες" καλά πριν τραβήξεις την 1η σου τζούρα και "άρπαξε" το βαμβάκι

3. Ελαττωματική αντίσταση

4. Μεγάλη διάρκειας τζούρες που οδηγούν σε ελλιπή τροφοδοσίας της αντίστασής σου

Δημοσ.

Δεν έχει νόημα! Προτιμώ να φάω ένα κομμάτι μηλόπιτα από το να την ατμίσω!

Ναι αλλά δε δουλεύω σε ζαχαροπλαστείο ρε γμτ :P

• Like 1
Δημοσ.

θέλω να φτιάξω 1 λίτρο βάση 

δοχείο κατάλληλο τέτοιου όγκου που θα βρω?

μέχρι 200 ml βρίσκω..

Θα σου πω την πατέντα που έκανα εγώ, μπορεί να ακούγεται γελοία αλλά βολεύει απίστευτα. :D

Πάνε σε ένα φαρμακείο και ζήτα έναν ουροσυλλέκτη 24ώρου.

Αυτό είναι ένα χοντρό πλαστικό μπετονάκι, 3 λίτρων συνήθως, που έχει μια μεγάλη τρύπα (με καπάκι!) επάνω και 

μια μικρή κανουλίτσα στην άκρη. Κάνεις τις μίξεις σου κανονικότατα, το κλείνεις, το κουνάς άνετα να ανακατευτεί,

και έχεις και την κανουλίτσα να ρίχνει λίγο λίγο να γεμίζεις μικρότερα μπουκαλάκια των 100 π.χ. ml.

Bonus?? Έχει διαβαθμίσεις ανά 10 ml πάνω στο μπετονάκι + κοστίζει και 2 ευρώ!

• Like 3
Δημοσ.

Ιδιο προβλημα και εγω φιλε μου. Απο τις 13 δεκεμβρη η παραγγελεια με την ποστ νλ και το τρακινγκ της λεει not found. Ιδια λογια θα ψαξουμε το πραγμα και μπορει να παρει 2 μηνες. Αλλο πακετο με ποστ σιγκαπουρης εχει φτασει ελλαδα εδω και μιαμιση εβδομαδα και ακομα δεν εχει ερθει σπιτι. Γνωριζουμε με τελωνεια τι γινεται ?

ΕDIT: Μολις ειδα οτι η αποστολη που δεν ξερουμε που βρισκεται ειναι με UAE και οχι NL Post.

το ιδιο προβλημα...απο ολλανδια , παραγγελεια απο 9 δεκεμβρη...εβγαλες ακρη?δε ξερω τι να κανω κ εγω...

Δημοσ.

το ιδιο προβλημα...απο ολλανδια , παραγγελεια απο 9 δεκεμβρη...εβγαλες ακρη?δε ξερω τι να κανω κ εγω...

παιδια σε λιγο τελωνιο θα περνανε τα παντα  κινα τελος

Δημοσ.

παιδια σε λιγο τελωνιο θα περνανε τα παντα  κινα τελος

5/1/17 παραγγελια

11.01.201720:29 The consignment has left the origin border point     Asendia SCL Germany???

17.01.201716:36 Arrival at border point in the destination country

απο swiss post με λινκ μετα απ το nkon.nl

Μαλλον θα παω να παρω μια μπαταρια απο δω να τελειωνω και αν ερθουν σε κανα 6μηνο θα τις εχω να τις κοιταω

Δεν το διάβασα λόγω έλλειψης χρόνου, όμως το παραθέτω: Vaping might increase your risk of heart disease, just like regular cigarettes

Ανασφαλης ερευνα και το λεει και η ιδια απο κατω...Η δειγματοληψια μικρη και με αναληθιες.....Αυτοακυρωνονται .....Πιστευω οτι εχει θεμα το ΗΤ αλλα ακομα δε ξερουμε που και οι ερευνες ειναι σε παιδικο σταδιο...Σε 10 χρονια ισως υπαρχει κατι σωστο,αν εχει επιβιωσει το ΗΤ οπως ειναι τωρα και δεν εχει αλλη μορφη

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...