Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρομαι αυτους που δεν κοιτανε να παρουν ηλεκτρονικο μονο και μονο επειδη το τσιγαρο τους βγαινει ακριβα και κοιτανε κατι οικονομικο. Πολλα τα ατομα που κοιταξαν ενα οικονομικο τσιγαρο τυπου στυλο που τελικα δεν τους καλυψε και επιασαν αμεσως το τσιγαρο.

• Like 1
  • Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

http://www.3fvape.com/vv-vw-mod/11278-authentic-smoktech-smok-power-engine-400w-tc-temperature-control-vw-variable-wattage-box-mod-grey-1400w-4-x-18650.html#.WJ9DmdJ96Us

αν νομίζουμε ότι τα 220 είναι πολλά για αυτο τι να πούμε η υπερβολή η ίδια

το πιο οικονομικό που μπορείς να πάρεις και να σου κάνει δουλεία για αρχή https://vapormania.g...ech-eGo-Aio-D22 αλλά είναι σίγουρό ότι σε κανα δυό μήνες θα θες να αγοράσεις κάτι καλύτερο

το ιδανικό κατά εμένα είναι αυτό http://www.k110.eu/e...-35a-efest.html

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δοκίμασα εχθες κανθάλ κλάπτον δεν το μπορώ το κανθάλ με τίποτα έχω συνηθήσει τον έλεγχο θερμοκρασίας και το ότι μένη σταθερή σε μακρία τζούρα και εχθες με το κάνθαλ που όσο πήγενε ζεστεναι παραπάνω δεν μου άρεσε καθόλου μάλλον θα κάνω κλάπτον με ss

Αυτό το ξέρατε

https://gvc.gr/

Επεξ/σία από palasd
Δημοσ.

καλημερα, επειδη ειμαι σε φαση να περασω σε επισκευασιμους και συγκεκριμενα στον doggystyle,

μπορει καποιος να προτεινει τι σοι φιτίλια και συρματα παιρνουμε για καλη - στρωτη γευση?

απο οτι ειδα εχει ενα σωρο επιλογες στα γνωστα μαγαζια και χανεσαι :whistle:  

Δημοσ.

καλημερα, επειδη ειμαι σε φαση να περασω σε επισκευασιμους και συγκεκριμενα στον doggystyle,

μπορει καποιος να προτεινει τι σοι φιτίλια και συρματα παιρνουμε για καλη - στρωτη γευση?

απο οτι ειδα εχει ενα σωρο επιλογες στα γνωστα μαγαζια και χανεσαι :whistle:  

Εννοείς Doggy Styled. Σωστά;

Δηλαδή κλώνο;

Αν ναι, προτίμησε ένα γνήσιο άτμο ειδικά αν πρόκειται για τον πρώτο σου ώστε να ξέρεις πως αν κάτι δεν πάει καλά στο στήσιμο, δεν φταίει επ ουδενί ο άτμο.

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι ο κλωνος doggystyle της sxk ή της smjy δεν βλεπω τον λογο να δωσει 150 για τον γνησιο αντι για 10 ευρώ για τον κλώνο

Μπορεί να πάρει έναν ωραιότατο γνήσιο Cthulu v3, Fodi F2, Aromamizer Supreme Limited edition, Griffin Plus κλπ, και να καλύψει πολλές και διαφορετικές πτυχές του ατμίζειν.

Είμαι κατά της αγοράς κλώνων ιδεολογικά (κυρίως) αλλά και πρακτικά μιας και υπολείπονται σε ποιότητα και απόδοση γεύσης.

Δημοσ.

Ξέρω ότι η υπόθεση υγρών είναι υποκειμενικό θέμα αλλά απ τη μικρή μου εμπειρία υπάρχουν κάποια που λίγο πολύ όλοι συμφωνούν (πχ. lemon tart από Dinner Lady).

Γι αυτό αναζητώ προτάσεις για γλυκές γεύσεις υγρών παρόμοιου επιπέδου με το lemon tart . 

Δημοσ.

Ξέρω ότι η υπόθεση υγρών είναι υποκειμενικό θέμα αλλά απ τη μικρή μου εμπειρία υπάρχουν κάποια που λίγο πολύ όλοι συμφωνούν (πχ. lemon tart από Dinner Lady).

Γι αυτό αναζητώ προτάσεις για γλυκές γεύσεις υγρών παρόμοιου επιπέδου με το lemon tart . 

Five Pawns - Isolani είναι ό,τι πιο κοντά σε Lemon Tart και τρελό κόλλημα επίσης.

Στην συνομοταξία αυτή είναι και τα Dragon Clouds & Lava Drops της Furiosa.

• Like 1
Δημοσ.

Επειδη εχω προβληματιστει λιγο και οι απαντησεις που πηρα απο το καταστημα το οποιο αγορασα τον ατμοποιητη δεν μου αρεσαν, θα ηθελα αν μπορειτε να προτεινετε καποιο e-shop να αγοραζω υγρα και αντιστασεις.
Επισης εχω το eleaf istick nano με k3 και θα ηθελα να μου πειτε τι αντισταση και τι υγρο να χρησιμοποιησω, ευχαριστω.

Δημοσ.

Μπορεί να πάρει έναν ωραιότατο γνήσιο Cthulu v3, Fodi F2, Aromamizer Supreme Limited edition, Griffin Plus κλπ, και να καλύψει πολλές και διαφορετικές πτυχές του ατμίζειν.

Είμαι κατά της αγοράς κλώνων ιδεολογικά (κυρίως) αλλά και πρακτικά μιας και υπολείπονται σε ποιότητα και απόδοση γεύσης.

Ιδεολογικά εχεις το καθε δικαίωμα να πιστευεις οτι θες αλλα πολλες φορες ο κλωνος δεν εχει να ζηλεψει τιποτα σε ποιότητα ή γευση απο τον γνήσιο... Και θα στο θέσω διαφορετικά δεν θα ταν χαζο να παω να σκασω 120 ευρω για kayfun v5 ενω ειναι απλα ενας μετριος ατμοποιητης; Ενω με 60 μπορώ να παρω π.χ. eviva που ειναι πολυ καλυτερος σε γευση;

Και στην τελικα να μην αρεσει σε κάποιον ο doggystyle 10€ εχασε οχι 150€

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...