discoboyminimal Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Alex-V είπε Μια ερωτηση. Αν παρω μονο βαση 50/50 και ριξω μεσα δικο μου αρωμα θα πετυχει? Τι εννοω αρωμα, επειδη φτιαχνω δικα μου προιοντα κρεμες κτλ κτλ, εχω αρωματα τα οποια ειναι τροφιμα, τα βαζουν δηλαδη σε παγωτα κτλ κτλ. Τι λετε? Απλα το σκεφτηκα επειδη ειναι τροφιμο αρωμα. εχω δοκιμασει με αρωματα ζαχαροπλαστικης , να κανω υγρα. καποια απο αυτα εχουν καποια 'ελεα' μεσα , και δεν γινεται σωστα η μιξη. δηλαδη οσο και να το ανακατεψεις πανω πανω θα μαζεψει λιγο 'λαδι'. εγω ατμισα το υγρο κατω απο το λαδι (το πηρα με σιριγκα) και μπορω να πω πως ηταν αρκετα καλο και ΕΝΤΟΝΟ σε σχεση με τα υγρα DIY υγρα του εμποριου που ειναι για ηλεκτρονικο. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2018 από discoboyminimal
Alex-V Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 41 λεπτά πριν, discoboyminimal είπε εχω δοκιμασει με αρωματα ζαχαροπλαστικης , να κανω υγρα. καποια απο αυτα εχουν καποια 'ελεα' μεσα , και δεν γινεται σωστα η μιξη. δηλαδη οσο και να το ανακατεψεις πανω πανω θα μαζεψει λιγο 'λαδι'. εγω ατμισα το υγρο κατω απο το λαδι (το πηρα με σιριγκα) και μπορω να πω πως ηταν αρκετα καλο και ΕΝΤΟΝΟ σε σχεση με τα υγρα DIY υγρα του εμποριου που ειναι για ηλεκτρονικο. Ενδιαφερον. Τι δοσολογια εβαλες? Ποσο τις %?
Karamol3golas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Οσον αφορα τα συρματα,καλυτερη γευση εχω δει σε λεπτο fused clapton n80..Δηλαδη 2x28+36 που παιζω τωρα,(δεν προτεινω ακομα πιο λεπτο,παραπαει για τον zeus)...Αναβει απιστευτα γρηγορα,ενω δεν εχω δει spitback που βλεπω σε πιο χοντρα συρματα..Μπορεις να το δοκιμασεις..
discoboyminimal Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Alex-V είπε Ενδιαφερον. Τι δοσολογια εβαλες? Ποσο τις %? σε 10μελα εκανα και επαιξα με σταγωνες. 5 με 10 σταγωνες αναλογος το αρωμα.
ny_ Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Παιδιά μια απορία.. Είμαι στην τρίτη μέρα που έχω κόψει το τσιγάρο κανονικά, και εχω αρχίσει ηλεκτρονικό σαν υποκατάστατο. Η απορία μου είναι η εξής, πες πίνω καφέ, πόσες τζούρες του ηλεκτρονικού τσιγάρου αντιστοιχούν σε ένα τσιγάρο κανονικό για παράδειγμα που θα έκανα μαζί με τον καφέ; Ανόητη απορία, απλα έτσι για να ξέρω.
Karamol3golas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 11 λεπτά πριν, ny_ είπε Παιδιά μια απορία.. Είμαι στην τρίτη μέρα που έχω κόψει το τσιγάρο κανονικά, και εχω αρχίσει ηλεκτρονικό σαν υποκατάστατο. Η απορία μου είναι η εξής, πες πίνω καφέ, πόσες τζούρες του ηλεκτρονικού τσιγάρου αντιστοιχούν σε ένα τσιγάρο κανονικό για παράδειγμα που θα έκανα μαζί με τον καφέ; Ανόητη απορία, απλα έτσι για να ξέρω. Οταν κοβεις το τσιγαρο και αρχιζεις το ηλεκτρονικο,ευτο που σου λειπει δεν ειναι τοσο η νικοτινη οσο η βρωμα..Στην αρχη ειτε εκανα πνευμονικες με 2αρα ειτε εκανα τσιγαρισιεςε με 12αρα το ιδιο μου ελειπε..Οποτε μην προσπαθεις να το κανεις αναλογικα τοσα ml θα κανω ωστε να αντιστοιχουν σε ενα τσιγαρο που εκανα..Κανε οσο σε ευχαριστει,η νικοτινη ειναι απο τα λιγοτερο βλαβερα στοιχεια του τσιγαρου,που οταν υπαρχει η πισσα και το μονοξειδιο(τα 2 πιο γνωστα απο τα εκατονταδες) αυτη μοιαζει ακακη..Αν τωρα ο συλλογισμος μου ειναι λαθος και απλα ρωτας απο περιεργεια,δεν μπορουμε να πουμε τζουρες,απλα πες τι τσιγαραρ εκανες,και ποση νικοτινη εχει το υγρο σου για να σου πουμε ml(γιατι απο ατμοποιητη σε ατμοποιητη οι τζουρες για 1μλ ξερω γω διαφερουν) 1
ny_ Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 15 minutes ago, Karamol3golas said: Οταν κοβεις το τσιγαρο και αρχιζεις το ηλεκτρονικο,ευτο που σου λειπει δεν ειναι τοσο η νικοτινη οσο η βρωμα..Στην αρχη ειτε εκανα πνευμονικες με 2αρα ειτε εκανα τσιγαρισιεςε με 12αρα το ιδιο μου ελειπε..Οποτε μην προσπαθεις να το κανεις αναλογικα τοσα ml θα κανω ωστε να αντιστοιχουν σε ενα τσιγαρο που εκανα..Κανε οσο σε ευχαριστει,η νικοτινη ειναι απο τα λιγοτερο βλαβερα στοιχεια του τσιγαρου,που οταν υπαρχει η πισσα και το μονοξειδιο(τα 2 πιο γνωστα απο τα εκατονταδες) αυτη μοιαζει ακακη..Αν τωρα ο συλλογισμος μου ειναι λαθος και απλα ρωτας απο περιεργεια,δεν μπορουμε να πουμε τζουρες,απλα πες τι τσιγαραρ εκανες,και ποση νικοτινη εχει το υγρο σου για να σου πουμε ml(γιατι απο ατμοποιητη σε ατμοποιητη οι τζουρες για 1μλ ξερω γω διαφερουν) Αρχικά ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σου, ύστερα μου δημιούργησες μια απορία όντας new fish in town, τι εννοείς με τον όρο "πνευμονικες"; Κάπνιζα Golden Virginia (green) και το υγρό αναπλήρωσης για το ηλεκτρονικό έχει 11 νικοτίνη αν αυτό βοηθάει κάπου. Ευχαριστώ θερμά και πάλι!
Karamol3golas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Αν υποθεσουμε οτι το 1 τσιγαρο εχει 10mg νικοτινης(αλλα ο οργανσμος απορροφα το 1mg),τκαι εσενα το 1ml εχει 12mg νικοτινης,τοτε τα 0,1 περιπου ml ειναι ενα τσιγαρο..Οποτε αν κανεις 2ml τη μερα παιρνεις τη νικοτινη που επαιρνες αν εκανες 24 τσιγαρα....Πνευμονικη ειναι η τζουρα,οταν ο ατμος που βγαινει απο το ηλεκτροικο παει κατευειαν στα πνευμονια(οπως αναπνεεις τον αερα δηλαδη),και νοιωθεις ενα χτυπημα στα πνευμονια,ενω η τσιγαρισια,ειναι οταν ο ατμος κατεβαινει σαν το τσιγαρο(ρουφας μεσα στο στομα και οταν το βγαζεις απο το στομα τοτε παιρνεις ανασα και κατεβαινει ο ατμος),και εχει αυτο το χτυπημα στο λαιμο..Απο οσο καταλαβαινω απο τη νικοτινη σου τσιγαρισιες κανεις,γιατι αν με 12αρα νικοτινη κανεις πευμονικη νοιωθεις λες και επεσε τουβλο στο στερνο 1
ny_ Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 minutes ago, Karamol3golas said: Αν υποθεσουμε οτι το 1 τσιγαρο εχει 10mg νικοτινης(αλλα ο οργανσμος απορροφα το 1mg),τκαι εσενα το 1ml εχει 12mg νικοτινης,τοτε τα 0,1 περιπου ml ειναι ενα τσιγαρο..Οποτε αν κανεις 2ml τη μερα παιρνεις τη νικοτινη που επαιρνες αν εκανες 24 τσιγαρα....Πνευμονικη ειναι η τζουρα,οταν ο ατμος που βγαινει απο το ηλεκτροικο παει κατευειαν στα πνευμονια(οπως αναπνεεις τον αερα δηλαδη),και νοιωθεις ενα χτυπημα στα πνευμονια,ενω η τσιγαρισια,ειναι οταν ο ατμος κατεβαινει σαν το τσιγαρο(ρουφας μεσα στο στομα και οταν το βγαζεις απο το στομα τοτε παιρνεις ανασα και κατεβαινει ο ατμος),και εχει αυτο το χτυπημα στο λαιμο..Απο οσο καταλαβαινω απο τη νικοτινη σου τσιγαρισιες κανεις,γιατι αν με 12αρα νικοτινη κανεις πευμονικη νοιωθεις λες και επεσε τουβλο στο στερνο Πιο αναλυτικός δεν θα μπορούσες να ήσουν, ευχαριστώ πολύ για άλλη μια φορά!!!! Δεν είχα ιδέα για τις πνευμονικες, όντως όπως τα λες είναι τσιγαρισιες κάνω, και εκεί θα παραμείνω, μην με τρέχουν στα επείγοντα μετά Να σου κάνω μια τελευταία ερώτηση τώρα που σε βρήκα; Από το μαγαζί που πήρα το τσιγάρο μου είπαν ότι θα πρέπει να αλλάζω atomizer(?) κάθε 20ml υγρού περίπου, έτσι είναι η μπορώ και παραπάνω; Οχι τίποτα άλλο, αλλά μην καπνίζω με καμμενο και δεν το πάρω χαμπάρι σαν νέος που είμαι. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2018 από ny_
Karamol3golas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 17 λεπτά πριν, ny_ είπε Πιο αναλυτικός δεν θα μπορούσες να ήσουν, ευχαριστώ πολύ για άλλη μια φορά!!!! Δεν είχα ιδέα για τις πνευμονικες, όντως όπως τα λες είναι τσιγαρισιες κάνω, και εκεί θα παραμείνω, μην με τρέχουν στα επείγοντα μετά Να σου κάνω μια τελευταία ερώτηση τώρα που σε βρήκα; Από το μαγαζί που πήρα το τσιγάρο μου είπαν ότι θα πρέπει να αλλάζω atomizer(?) κάθε 20ml υγρού περίπου, έτσι είναι η μπορώ και παραπάνω; Οχι τίποτα άλλο, αλλά μην καπνίζω με καμμενο και δεν το πάρω χαμπάρι σαν νέος που είμαι. Πες ποιο ηλεκτρονικο και ατμοποιητη εχεις,η αν ειναι κιτ που δεν βγαινει πες το κιτ..Οταν θελει αλλαγη θα το καταλαβεις,ειτε θα σου βγαλει ακμμενο οπως λες,ειτε θα αρχισει να χαλαει η γευση..Ο μονος τροπος να μην το καταλαβεις ειναι να την ακψεις απο την αρχη και να νομιζεις οτι ειναι ετσι..Για να μην γινει αυτο οταν αλλαξεις αντισταση θα βρεχεις το βαμβακι που εχει μεσα με 4-5 σταγονες υγρου,θα την βαζεις στον ατμοποιητη(atomizer) ,θα γεμιζεις υγρο και θα περιμενεις κανενα τεταρτο να ποτισει καλα το βαμβακι.)Πες ομως καλυτερα ποιο ηλεκτρονικο εχεις..Το καθε ποτε πρεπει να την αλλαζεις ειναι σχετικο,απο την ποιοτητα της αντιστασης,απο τα βατ που ατμιζεις,απο το υγρο που κανεις,απο το πως ρουφας κλπ..Εχει τυχει οντως να θελει αλλαγη στα 20ml εμενα,μου εχουν βγαλει και 120 ομως αντιστασεις οταν επαιζα με atomizer που αλλαζεις αντιστασεις και δεν τις φτιαχνεις εσυ(μην ρωτας ακομα για αυτο,αργοτερα αν σε πιασει λιγο παραπανω και θες να ασχοληθεις σοβαρα το ξανασυζηταμε :P) 1
Baator Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Αντιστοιχία κανονικού τσιγάρου με ml υγρού αναπλήρωσης δεν υπάρχει. Πρώτα απ' όλα άλλη απορρόφηση έχει η νικοτίνη του τσιγάρου, άλλη αυτή του ηλεκτρονικού. Με τσιγάρο κάνεις την πρώτη τζούρα το πρωί με τον καφέ και το νιώθεις με την μία να φτάνει μέχρι τα νύχια. Το πόσα ml κάνεις δεν πρέπει να σε ανησυχεί εκτός πια και αν ξεφεύγεις σε τρελά νούμερα, το παν και το μόνο σημαντικό είναι να καλύπτεσαι άπο άποψη νικοτίνης και να μην σου λείπει το τσιγάρο. Τώρα αν αυτό γίνεται με 1, 5, 10, 20 ml δεν έχει σημασία, ούτε υπάρχει λόγος να το μετράς. Εκτός και αν ξαναλέω ξεφεύγεις σε τρελά νούμερα που εκεί λες απλά πρέπει να ανεβάσω νικοτίνη, άμα το έχεις όλη μέρα στο χέρι και δεν καλύπτεσαι, ε ανεβάζεις νικοτίνη. Άμα το πάρεις τόσα ml κάνω τόσης νικοτίνης, τόσα mg νικοτίνη έχει ένα τσιγάρο, για κάποια άτομα θα σου βγει πως κάνουν σε αντιστοιχία 15 πακέτα (κ.τ) με το ηλεκτρονικό. Δεν πάει έτσι όμως. 2 1
Karamol3golas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 25 λεπτά πριν, Baator είπε Αντιστοιχία κανονικού τσιγάρου με ml υγρού αναπλήρωσης δεν υπάρχει. Πρώτα απ' όλα άλλη απορρόφηση έχει η νικοτίνη του τσιγάρου, άλλη αυτή του ηλεκτρονικού. Με τσιγάρο κάνεις την πρώτη τζούρα το πρωί με τον καφέ και το νιώθεις με την μία να φτάνει μέχρι τα νύχια. Το πόσα ml κάνεις δεν πρέπει να σε ανησυχεί εκτός πια και αν ξεφεύγεις σε τρελά νούμερα, το παν και το μόνο σημαντικό είναι να καλύπτεσαι άπο άποψη νικοτίνης και να μην σου λείπει το τσιγάρο. Τώρα αν αυτό γίνεται με 1, 5, 10, 20 ml δεν έχει σημασία, ούτε υπάρχει λόγος να το μετράς. Εκτός και αν ξαναλέω ξεφεύγεις σε τρελά νούμερα που εκεί λες απλά πρέπει να ανεβάσω νικοτίνη, άμα το έχεις όλη μέρα στο χέρι και δεν καλύπτεσαι, ε ανεβάζεις νικοτίνη. Άμα το πάρεις τόσα ml κάνω τόσης νικοτίνης, τόσα mg νικοτίνη έχει ένα τσιγάρο, για κάποια άτομα θα σου βγει πως κάνουν σε αντιστοιχία 15 πακέτα (κ.τ) με το ηλεκτρονικό. Δεν πάει έτσι όμως. Αυτο ειπα και γω ,απλα απαντησα γιατι στην αρχη με ετρωγε και μενα η περιεργια :P..Επισης για να βγει 15 πακετα θες 30+ μλ 6αρας που δεν ξερω ποιος μπορει να κανει τετοια νικοτινη τοσο πολυ μιας και αναφερθηκε
Baator Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Σίγουρα υπάρχουν. 30 ml 3άρας είναι κάτι το συνηθισμένο πάντως, πολλούς ξέρω.
ny_ Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 hours ago, Karamol3golas said: Πες ποιο ηλεκτρονικο και ατμοποιητη εχεις,η αν ειναι κιτ που δεν βγαινει πες το κιτ..Οταν θελει αλλαγη θα το καταλαβεις,ειτε θα σου βγαλει ακμμενο οπως λες,ειτε θα αρχισει να χαλαει η γευση..Ο μονος τροπος να μην το καταλαβεις ειναι να την ακψεις απο την αρχη και να νομιζεις οτι ειναι ετσι..Για να μην γινει αυτο οταν αλλαξεις αντισταση θα βρεχεις το βαμβακι που εχει μεσα με 4-5 σταγονες υγρου,θα την βαζεις στον ατμοποιητη(atomizer) ,θα γεμιζεις υγρο και θα περιμενεις κανενα τεταρτο να ποτισει καλα το βαμβακι.)Πες ομως καλυτερα ποιο ηλεκτρονικο εχεις..Το καθε ποτε πρεπει να την αλλαζεις ειναι σχετικο,απο την ποιοτητα της αντιστασης,απο τα βατ που ατμιζεις,απο το υγρο που κανεις,απο το πως ρουφας κλπ..Εχει τυχει οντως να θελει αλλαγη στα 20ml εμενα,μου εχουν βγαλει και 120 ομως αντιστασεις οταν επαιζα με atomizer που αλλαζεις αντιστασεις και δεν τις φτιαχνεις εσυ(μην ρωτας ακομα για αυτο,αργοτερα αν σε πιασει λιγο παραπανω και θες να ασχοληθεις σοβαρα το ξανασυζηταμε :P) Εντωμεταξυ είμαι πολύ καντεμης, χθες αργά το βράδυ κάηκε η αντίσταση του atomizer(και το πολύ να ατμισα 4ml σύνολο) και πήγα να κάνω εμετό απο τον καμένο καπνό που είχα την ατυχία να ατμισω, αρα όντως το καταλαβαίνεις όταν καίγεται. Πάντως χθες που έκανα τρία τσιγάρα κανονικά μιας που δεν είχα διαθεσιμo atomizer για να αλλάξω, μου φάνηκε σαν άθλος να κατεβάσω τον καπνό :/ Το τσιγάρο που έχω είναι vaporesso target mini, και το δοχείο / atomizer που μπαίνε το υγρό νομίζω ειναι της ίδιας μάρκας (δεν αναγράφει πάνω μάρκα) αλλα παίρνει μέσα συνολικά 4ml υγρού έχει μεγάλο tank δηλ και βγήκε 55 δολάρια αν αυτό σε βοηθάει στη εύρεση της μάρκας. Επίσης ατμιζω από 10 έως 12 w. Thanks για τα υπόλοιπα tips που μου είπες...! Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2018 από ny_
Karamol3golas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, ny_ είπε Εντωμεταξυ είμαι πολύ καντεμης, χθες αργά το βράδυ κάηκε η αντίσταση του atomizer(και το πολύ να ατμισα 4ml σύνολο) και πήγα να κάνω εμετό απο τον καμένο καπνό που είχα την ατυχία να ατμισω, αρα όντως το καταλαβαίνεις όταν καίγεται. Πάντως χθες που έκανα τρία τσιγάρα κανονικά μιας που δεν είχα διαθεσιμo atomizer για να αλλάξω, μου φάνηκε σαν άθλος να κατεβάσω τον καπνό :/ Το τσιγάρο που έχω είναι vaporesso target mini, και το δοχείο / atomizer που μπαίνε το υγρό νομίζω ειναι της ίδιας μάρκας (δεν αναγράφει πάνω μάρκα) αλλα παίρνει μέσα συνολικά 4ml υγρού έχει μεγάλο tank δηλ και βγήκε 55 δολάρια αν αυτό σε βοηθάει στη εύρεση της μάρκας. Επίσης ατμιζω από 10 έως 12 w. Thanks για τα υπόλοιπα tips που μου είπες...! Αν θες ανεβασε μια φωτογραφια το atomizer σου,και πες ποσα ohm ειναι η αντισταση σου(η κεφαλη που αλλαζεις)..παντως τα 4μλ ειναι πολυ λιγα για αντισταση.. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2018 από Karamol3golas
Προτεινόμενες αναρτήσεις