Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 8/4/2018 στις 12:54 ΠΜ, th3ofilos είπε

Εγω παρειγγειλα τον Drop, εχει 2 πραγματακια που οι αλλοι δεν το εχουν και σε βοηθανε παρα πολυ

Μπορείς να αναφέρεις πια είναι αυτά;

Λογικά αύριο θα μ έρθει ο bonza μπορείς να μου πεις πως υπολογίζω τα ωμ στις διπλές αντιστάσεις; Δλδ μια αντίσταση μονή που βγάζει 0.3 ωμ όταν της προσθέσεις άλλη μία ίδια πόσα ωμ θα βγάζει;

Τέλος με πόσα ωμ - βατ κατότατο λες να ξεκινήσω να πειραματίζομαι με bonza;

@Baator γιαυτό έχεις άποψη; πως μπορούμε να αποφύγουμε τα υγρά που έχουν αυτή την ουσία; http://vaping360.com/popcorn-lung/

Επεξ/σία από MySql
  • Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, MySql είπε

Μπορείς να αναφέρεις πια είναι αυτά;

Λογικά αύριο θα μ έρθει ο bonza μπορείς να μου πεις πως υπολογίζω τα ωμ στις διπλές αντιστάσεις; Δλδ μια αντίσταση μονή που βγάζει 0.3 ωμ όταν της προσθέσεις άλλη μία ίδια πόσα ωμ θα βγάζει;

Τέλος με πόσα ωμ - βατ κατότατο λες να ξεκινήσω να πειραματίζομαι με bonza;

@Baator γιαυτό έχεις άποψη; πως μπορούμε να αποφύγουμε τα υγρά που έχουν αυτή την ουσία; http://vaping360.com/popcorn-lung/

Προσπαθησε να φτιαξεις κοντα στα 0,4Ω τη μια ωστε να σου βγει κοντα στα 0,2 για αρχη(Συνολικη αντισταση = μονη_αντισταση/2). Και μπορεις να παιξεις αποοοοοοο 60 - 65  καιιιιιιιιι πανω .  Προσεχεις να αναβουν και οι 2 ταυτοχρονα , οι αποστασεις να ειναι σωστες και προσπαθησε να τις εχεις σχετικα κοντα στο air flow και να χτυπα ο αερας λιγο απο κατω. Το στησιμο σε dripper ειναι πιο ευκολο συνηθως απο tank οποτε have fun :) 

• Thanks 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, nrkmaiden είπε

Προσπαθησε να φτιαξεις κοντα στα 0,4Ω τη μια ωστε να σου βγει κοντα στα 0,2 για αρχη(Συνολικη αντισταση = μονη_αντισταση/2). Και μπορεις να παιξεις αποοοοοοο 60 - 65  καιιιιιιιιι πανω .  Προσεχεις να αναβουν και οι 2 ταυτοχρονα , οι αποστασεις να ειναι σωστες και προσπαθησε να τις εχεις σχετικα κοντα στο air flow και να χτυπα ο αερας λιγο απο κατω. Το στησιμο σε dripper ειναι πιο ευκολο συνηθως απο tank οποτε have fun :)

Rολ = (R1*R2)/(R1+R2)

Αυτό που γράφεις ισχύει μόνο στην περίπτωση που R1 = R2 (=R) όπου Rολ= R²/2R = R/2

Για την ορθότητα της πληροφορίας.

Στην περίπτωση του ηλεκτρονικού τσιγάρου και των αντισταστών που φτιάχνουμε όντως αυτή θα πρέπει να έχουν την ίδια τιμή (Ω) ώστε να πυρώνου/θερμαίνονται στον ίδιο χρόνο,

αποφεύγοντας να πάρουμε καμμένο από εκείνη που που θα είχε μικρότερη τιμή αντίσταση και θα θερμαινόταν πιο γρήγορα.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, nikoskon είπε

Στην περίπτωση του ηλεκτρονικού τσιγάρου και των αντισταστών που φτιάχνουμε όντως αυτή θα πρέπει να έχουν την ίδια τιμή (Ω) ώστε να πυρώνου/θερμαίνονται στον ίδιο χρόνο,

αποφεύγοντας να πάρουμε καμμένο από εκείνη που που θα είχε μικρότερη τιμή αντίσταση και θα θερμαινόταν πιο γρήγορα.

Αυτό σημαίνει ότι τουλαχιστον για αρχή θα πρέπει να χρησιμοποιώ έτοιμες αντιστάσεις ή  η ακρίβεια είναι τόσο σημαντική οπότε θα πρέπει να παίρνω μόνο έτοιμες;

Επίσης το βαμβάκι το αλλάζεις κάθε φορά που αλλάζεις γεύση υγρού;

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από MySql
Δημοσ.

Άμα διαβάσεις λίγο καλύτερα αυτό που παρέθεσες θα δεις ότι σαν καπνιστής λάμβανες Χ 100  αυτήν την ουσία .

Αν ασχολείσαι με έτοιμα τα περισσότερα λένε ότι την έχουν αποβάλει άμα είσαι να φτιάχνεις πας στο http://e-liquid-recipes.com/flavors/warnlist και βλέπεις τι παίζει με τα αρώματα που θέλεις να βάλεις.

Στην διπλή αντίσταση πρέπει οι αντίστασής να είναι ίδιες για να ανάβουν μαζί πριν βάλεις βαμβάκι ελέγχεις ( δεν είναι ανάγκη να πάρει φωτιά η αντίσταση απλά να ανάβουν μαζί). Δεν είναι ανάγκη να είναι έτοιμες πάρε λίγο σύρμα και όταν έχεις χρόνο χωρίς βιασύνες το κάνεις δεν είναι κάτι δύσκολο.

Όχι δεν αλλάζεις βαμβάκι με κάθε αλλαγή εκτός και αν μιλάμε για κανέλα  ή κάποια άλλα αρώματα που δεν φεύγουν με τίποτα. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Update για bonza!

Mόλις τον πήρα εντυπώσεις σε σχέση με pharaoh περισσότερη γεύση, λίγο παραπάνω ντουμάνι και τρελή κατανάλωση.

Ατμίζω στα 70 w και μου φαίνεται to much... με χτυπάει λίγο στο κεφάλι ίσως πρέπει να κατέβω σε watt ή να δώσω λίγο χρόνο για να το συνηθίσω

Το μόνο αρνητικό είναι ότι ακόμα και κάτω από το φως δεν καταλαβαίνεις εύκολα σε τι στάθμη βρίσκεται το υγρό

Αυτά

Επεξ/σία από MySql
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Είμαι κάτοχος του iStick pico εδώ και περίπου 5 μήνες .

Το είχα αγοράσει απο εδώ: https://www.playcenter.gr/eleaf-istick-pico-full-kit.html

Το χρησιμοποιώ ελάχιστα 3-4 φορές τον μήνα, αλλά έχω ένα πρόβλημα.

Πρέπει να χάνει απο κάπου (αποτι έχω καταλάβει απο την κάτω πλευρά του ατμοποιητή) γιατί κάθε φορά το βρίσω λερωμένο με υγρό και παρατηρώ οτι έχει πέσει αρκετά η στάθμη του υγρού στον ατμοποιητή. Οπότε έχω καταλήξει πριν το βάλω πίσω στο συρτάρι να το τυλίγω με χαρτομάντηλα :P

Μπορώ να το φτιάξω κάπως από μόνος μου ή να ρωτήσω στο μαγαζί που το πήρα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν κρατάς την ίδια αντίσταση μέσα στον ατμοποιητή για μήνες ολόκληρους δεν είναι περίεργο που έχεις διαρροές, αναμενόμενο είναι.

Ποτίζει, ποτίζει, ποτίζει το βαμβάκι, κάθεται τόσες μέρες εκεί, λογικό να φύγει από κάτω λίγο υγρό.

Δεν είναι φτιαγμένοι για να τους χρησιμοποιούμε λίγες φορές τον μήνα οι ατμοποιητές, εδώ με προσοχή και κανονική χρήση/αλλαγή αντιστάσεων και πάλι το Νο. 1 πρόβλημα για τους περισσότερους χρήστες, είναι οι διαρροές.

Επεξ/σία από Baator
  • Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Baator είπε

Αν κρατάς την ίδια αντίσταση μέσα στον ατμοποιητή για μήνες ολόκληρους δεν είναι περίεργο που έχεις διαρροές, αναμενόμενο είναι.

Ποτίζει, ποτίζει, ποτίζει το βαμβάκι, κάθεται τόσες μέρες εκεί, λογικό να φύγει από κάτω λίγο υγρό.

Δεν είναι φτιαγμένοι για να τους χρησιμοποιούμε λίγες φορές τον μήνα οι ατμοποιητές, εδώ με προσοχή και κανονική χρήση/αλλαγή αντιστάσεων και πάλι το Νο. 1 πρόβλημα για τους περισσότερους χρήστες, είναι οι διαρροές.

Ευχαριστώ για την απάντηση!

Άρα στην περίπτωσή μου δεν μπορώ να κάνω κάτι για να το φτιάξω;

Συνεχίζω με χαρτομάντιλα; :rolleyes::D

Δημοσ.

Κοίτα, με χαρτομάντηλα όλοι είμαστε λίγο ή πολύ. Εξαρτάται το πόσο υγρό χάνεις και πόσο ενοχλητικό είναι.

Φρόντιζε όταν γεμίζεις τον ατμοποιητή να κλείνεις πρώτα τις τρύπες αέρα και να τις ανοίγεις αφού τον γεμίσεις. Αυτό πιθανώς να περιορίσει τις διαρροές ή και να τις εξαλείψει εντελώς.

Ίσως, αφού τον χρησιμοποιείς τόσο σπάνια, μην τον γεμίζεις μέχρι πάνω, βάζε λίγο υγρό ίσα ίσα να πάρεις την τζούρα σου και να μην πηγαίνει χαμένο.

Εξαρτάται ξαναλέω από το πόσο υγρό χάνει, το να έχει μια υγρασία και να έχει καναδυό σταγόνες 15 ή 20 μέρες αφού τον έχεις γεμίσει μέχρι πάνω

και δεν τον έχεις χρησιμοποιήσει είναι φυσιολογικό, το να έχει αδειάσει όλο το τανκ και να έχουν γίνει όλα μούσκεμα, είναι ψιλο-περίεργο.

Με την χρήση που κάνεις θα σου ταίριαζε ένα ντριπεράκι, στάζεις 3-4 σταγόνες όποτε σου έρχεται όρεξη, παίρνεις την τζούρα σου, τον αφήνεις στην άκρη, ούτε διαρροές, ούτε τίποτα. Και δεν πετάς 3ευρα και 4ευρα σε νέες αντιστάσεις συνέχεια.

• Like 2
Δημοσ.

Αν πας σε dripper δες για squonk regulated mod με BF Dripperάκι και είσαι κομπλέ.

Αν δεν έχεις θέμα, πήγαινε και σε μηχανικό squonk mod.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, nikoskon είπε

Αν πας σε dripper δες για squonk regulated mod με BF Dripperάκι και είσαι κομπλέ.

Αν δεν έχεις θέμα, πήγαινε και σε μηχανικό squonk mod.

Aφού δεν το πολυ χρησιμοποιεί τι να το κάνει το squonk;

Με ένα dripper πάνω στο μοντάκι του είναι μια χαρά πιστεύω μην μπαίνει σε έξοδα χωρίς λόγο

Επεξ/σία από MySql
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, MySql είπε

Aφού δεν το πολυ χρησιμοποιεί τι να το κάνει το squonk;

Με ένα dripper πάνω στο μοντάκι του είναι μια χαρά πιστεύω μην μπαίνει σε έξοδα χωρίς λόγο

Γιατί πρέπει πάντα στην εξίσωση να μπαίνει το κόστος; (Ρητορικό)

Ένα squonk kit λύνει τα χέρια σε όσους χρησιμοποιούν dripper.

Έχεις χρησιμοποιήσει καθόλου squonk;

Δημοσ.

Μην του βάζεις μπρίζες και εσύ ,σύντομα  θα πάρει μόλις καραγουστάρει με τον drop και βαρεθεί το στάγδην. 

Εγώ έχω  vt inbox και squeezer εσύ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, palasd είπε

Μην του βάζεις μπρίζες και εσύ ,σύντομα  θα πάρει μόλις καραγουστάρει με τον drop και βαρεθεί το στάγδην. 

Εγώ έχω  vt inbox και squeezer εσύ?

Goon 24 BF

Goon LP BF

Hadeon BF

Nudge Box

Squeezer Kit

και ένα handmade squonk boxάκι με το kick από το Nemesis.

Αυτά χρησιμοποιώ κατά βάση, εξαιρώντας τον Ν-RDA που ήρθε στο kit του Squeezer.. (Παρόλο που το θεωρώ αυτονόητο, να πω πως δεν αγοράζω κλώνους)

Αν και δεν ξέρω γιατί μπήκα στο κόπο να απαντήσω @palasd . Τί φάση; Τέσπα.

Δεν είναι θέμα πρίζας. Κουβέντα κάνουμε. Προσπαθήστε να δώσετε μια συμβουλή και ξεκολλήστε λίγο από τα φράγκα. Καλή και η Κίνα αλλά μέχρι ενός σημείου.

Επεξ/σία από nikoskon
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...