tritonas00 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Θα προχωρησω σε τετοια coils, ειμαι νεος στους rda και δοκιμαζω διαφορα Ευχαριστω για τις προτασεις!
nikoskon Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 22 λεπτά πριν, tritonas00 είπε Θα προχωρησω σε τετοια coils, ειμαι νεος στους rda και δοκιμαζω διαφορα Ευχαριστω για τις προτασεις! Η διαφορά γεύσης είναι η μέρα με την νύχτα ειδικά σε singe coil builds. Προτίμησε Ni80 σύρμα και αν παίξεις με μηχανικό μονής, μην πέσεις κάτω από τα 0.15Ω για να είσαι μέσα στο όριο των 30A σε fully charged 18650(VTC5,6,25R κλπ). 1
tritonas00 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Τοσο μεγαλη διαφορα το Ni80 σε γευση απο kanthal?
nikoskon Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 13 λεπτά πριν, tritonas00 είπε Τοσο μεγαλη διαφορα το Ni80 σε γευση απο kanthal? Δοκιμάζεις και μας λες! 1
papoys1 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Για τυχόν ενδιαφερόμενο στο Χαρίστε το εδώ. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2018 από papoys1
th3ofilos Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 53 λεπτά πριν, tritonas00 είπε Τοσο μεγαλη διαφορα το Ni80 σε γευση απο kanthal? Υποκειμενικα ειναι ολα, τι αρεσει σε εσενα, εμενα σε τσιγαρισιο μου χαλαει πολυ την γευση και το ni80 και το ss και χρησιμοπιω μονο kanthal, ni80 και ss παιζω μονο σε ντουμανατους 1
fernw_thn_souvla Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, tritonas00 είπε Ο wasp nano οχι? Έχω wasp nano και τον δουλεύω κανά 3μηνο τώρα σε μηχανικό.Τον έχω δουλέψει με kanthal allien και fused clapton σε 2.5mm και 3mm.Είναι πολύ καλός και στα 20ε που παίζει εγκρίνω.Τα μειονεκτήματα είναι ότι άν δεν τοποθετήσεις την αντίσταση εκεί που θέλει σφυρίζει, δεν σου δίνουν drip tip 510 οπότε πρέπει να βρείς εσύ (εκτός και αν δεν θές, έχω δει πολλούς που δεν βάζουν) και επειδή είναι μικρός σε μέγεθος στο squonking αν τροφοδοτήσεις πολύ θα φτύσει.Γενικά είναι όμορφος και δίνει ωραία γεύση και σε σύγκριση με τον dead rabbit sq που έχω μου φαίνεται πιο αεράτος.Το στήσιμο του αν σε δυσκολέψει κάτι είναι στα χοντρά σύρματα λόγο του μικρού χώρου που σου δίνει.Δεν ξέρω αν σε καλύπτουν οπότε ρώτα για ότι άλλο. 1
Karamol3golas Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Αυτο με τον hadaly οχι παιρνει μονο απλα συρματα θα το διαψευσω,οπως και για τον κλωνο,που ναι δεν ειναι σαν τον κανονικο αλλα στα 20 ευρω ειναι αρκετα εως και πολυ καλο value for money...Την καλυτερη γευση την πηρα απο fused clapton (αν θυμαμαι καλα 3χ28 και 36αρι εξωτερικο στις 5 νομιζω σπειρες) και απο alien..Απλα το κολπο που εχω βρει και πιστευω αξιζει η δοκιμη ειναι πως εστω οτι με ενα συρνα χωραει 4 σπειρες,δοκιμασε με 5 και λυγισε τα ποδαρακια της αντιστασης ωστε να πανε πρoς τα clamps,ωστε να πιαστει καλα..Γενικα αν βαλεις αντισταση λιγο μεγαλυτερη απο οσο θα επρεπε θεωρητικα να βαλεις(βαση της θεσης των clamps),βγαζει καλυτερη γευση κατ εμε...
MySql Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδιά καλός ο bonza αλλά τρώει τριπλάσια μπαταρία και υγρό από τον pharaoh χωρίς υπερβολή Bonza: 0.2 ohm 70 watt Pharaoh 0.3 ohm 40 watt Επεξ/σία 13 Απριλίου 2018 από MySql
nrkmaiden Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, MySql είπε Παιδιά καλός ο bonza αλλά τρώει τριπλάσια μπαταρία και υγρό από τον pharaoh χωρίς υπερβολή Απόλυτα λογικό. Όταν μιλάγαμε για καμιά 20αρια ml τη μέρα σε χαλαρές συνθήκες δεν κάναμε πλάκα ούτε υπερβάλαμε. Λογικά η μπαταριά του μοντ θα σε βγάζει μισή μέρα, μόνο με τον bonza. Για πες τι έχεις στήσει;
MySql Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, nrkmaiden είπε Απόλυτα λογικό. Όταν μιλάγαμε για καμιά 20αρια ml τη μέρα σε χαλαρές συνθήκες δεν κάναμε πλάκα ούτε υπερβάλαμε. Λογικά η μπαταριά του μοντ θα σε βγάζει μισή μέρα, μόνο με τον bonza. Για πες τι έχεις στήσει; Ακριβώς όπως τα λες σε διμπάταρο μοντάκι μισή μέρα νταξ είναι λίγο γελίο δεν αξίζει για συνέχεια ο bonza είναι για περιστασιακή χρήση να τον έχεις στην άκρη για γούστα... Τπτ το ιδιαίτερο διπλή αντίσταση ni80 στα 0.2 ohm 70 watt 3.40 Volt To ντουμάνι δεν είναι και τόσο υπερβολικό σε σχέση με αυτό που περίμενα ελάχιστα περισσότερο από τον pharaoh και με ανοιχτές όλες τις τρύπες Επεξ/σία 13 Απριλίου 2018 από MySql
nrkmaiden Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, MySql είπε Ακριβώς όπως τα λες σε διμπάταρο μοντάκι μισή μέρα νταξ είναι λίγο γελίο δεν αξίζει για συνέχεια ο bonza είναι για περιστασιακή χρήση να τον έχεις στην άκρη για γούστα... Τπτ το ιδιαίτερο διπλή αντίσταση ni80 στα 0.2 ohm 70 watt 3.40 Volt juggernaut συρμα? Τον δικο μου αυτη τη στιγμη τον εχω με 0.23Ω(κανθαλ αλιεν) στα 85 σχεδον φορτισμενο το drag το πρωι ειναι περιπου στη μεση τωρα .
MySql Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, nrkmaiden είπε juggernaut συρμα? Τον δικο μου αυτη τη στιγμη τον εχω με 0.23Ω(κανθαλ αλιεν) στα 85 σχεδον φορτισμενο το drag το πρωι ειναι περιπου στη μεση τωρα . yep juggernaut δεν αξίζει ρε πάρε ένα pharaoh να βρεις την υγειά σου... Σαν να οδηγάς hummer είναι γκάζι και 50αευρο Επεξ/σία 13 Απριλίου 2018 από MySql
nrkmaiden Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, MySql είπε yep juggernaut δεν αξίζει ρε πάρε ένα pharaoh να βρεις την υγειά σου... Για καθε μερα χρησιμοποιω αλλους ατμοποιητες. Αυτη την περιοδο εχω αρη και κενταυρο. Απλα σημερα είχα ορεξη για κατι δυνατο Γενικα, οταν βλεπεις τοσο χαμηλες αντιστασεις παει η αυτονομια τελειως, οσο καλη διαχειρηση και αν κανει το μοντακι δεεεεεννν κραταει πολυ. Για αυτο μη παρεις ποτε μονομπαταρο sqounk μοντακι για να βαλεις τον bonza πανω, γτ δεν εχει νοημα θα ατμίζεις μια ωρα και θα θες μπαταρια. Πως σου φάνηκε το στήσιμο του σε σχέση με τον φαραο; Επεξ/σία 13 Απριλίου 2018 από nrkmaiden
palasd Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Στα μονομπάταρα σκουονκ στήνεις και μονή αντίσταση αν και μην φανταστείς 20μλ τρεις μπαταρίες χαλαρά n80 jug 32w 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις