tornado Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 ωραια μου λειπει λοιπον ενα 26G kanthal συρμα και ειμαι κομπλε. Μια τελευταια απορια, το 30αρι συρμα που εχω επειδη πρεπει να το καταναλωσω, για να βγαζει μαξ 1 Ωμ ποσες σπειρες και παχος να του βαζω? δηλαδη 0,60 -1 Ωμ
Karamol3golas Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν εχω πληρη αποψη,αλλα παιζει το n80 fused 2/3x30ga,38ga να ειναι και για τσιγαρισιους και να βγαινει και καλο..(Εγραψα 2/3 διοτι γενικα υπαρχει με 3 πυρηνες απλα η vandy vape το εβγαλε με 2 και το πλασαρει ως mtl..)..Το εχει δοκιμασει κανενας?Γιατι το δοκιμασα σε αερατο,αλλα κλεινοντας τον αερα δεν μπορω να εχω καλη αποψη.. Επεξ/σία 15 Απριλίου 2018 από Karamol3golas
th3ofilos Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 5 ώρες πριν, PseudonimoEl είπε Τι εννοεις δυσκολο στησιμο ο doggy? και με τα ποδια τον στηνεις αυτον.. Σε σχεση με αυτους που συγκρινω ναι εχει δυσκολο στησιμο... στεισε σε siren και σε doggy να δεις διαφορα που εχει
MySql Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Έφτιαξα την αντίσταση ακολουθώντας τις οδηγίες του @Karamol3golas βάζοντας άλλη μια σπείρα, πολύ βαμβάκι και τον αέρα να χτυπάει από μπροστά και η διαφορά εντυπωσιακή. Αλλά η κατανάλωση παραμένει εξωφρενική Bytheway παρατηρώ ότι όσο παραπάνω ατμίζω με μια καινούργια αντίσταση τα ομ που διαβάζει το μοντάκι σιγά σιγά αυξάνονται πχ ξεκίνησα από 0.14 ομ και έχει φτάσει 0.18 αυτό είναι φυσιολογικό; Μια διαπίστωση: όσο αναβάζεις τα volt τόσο ανεβαίνει η ταχύτητα θέρμανσης της αντίστασης,ισχύει;
nrkmaiden Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 14 λεπτά πριν, MySql είπε Έφτιαξα την αντίσταση ακολουθώντας τις οδηγίες του @Karamol3golas βάζοντας άλλη μια σπείρα, πολύ βαμβάκι και τον αέρα να χτυπάει από μπροστά και η διαφορά εντυπωσιακή. Αλλά η κατανάλωση παραμένει εξωφρενική Bytheway παρατηρώ ότι όσο παραπάνω ατμίζω με μια καινούργια αντίσταση τα ομ που διαβάζει το μοντάκι σιγά σιγά αυξάνονται πχ ξεκίνησα από 0.14 ομ και έχει φτάσει 0.18 αυτό είναι φυσιολογικό; Μια διαπίστωση: όσο αναβάζεις τα volt τόσο ανεβαίνει η ταχύτητα θέρμανσης της αντίστασης,ισχύει; Φωτο απο το νεο στησιμο απο το πλαι. Τσεκαρε για παν ενδεχομενο αν εχει πιαστει καλα το συρμα. Ναι η διαπιστωση ειναι σωστη οσο πιο ψηλα βαττ - βολτ τοσο μειωνεται ο χρονος που χρειαζεται η αντισταση να ζεσταθει. Στα ποσα βαττ παιζεις τωρα 70-80?
GiorgiosM. Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, MySql είπε Έφτιαξα την αντίσταση ακολουθώντας τις οδηγίες του @Karamol3golas βάζοντας άλλη μια σπείρα, πολύ βαμβάκι και τον αέρα να χτυπάει από μπροστά και η διαφορά εντυπωσιακή. Αλλά η κατανάλωση παραμένει εξωφρενική Bytheway παρατηρώ ότι όσο παραπάνω ατμίζω με μια καινούργια αντίσταση τα ομ που διαβάζει το μοντάκι σιγά σιγά αυξάνονται πχ ξεκίνησα από 0.14 ομ και έχει φτάσει 0.18 αυτό είναι φυσιολογικό; Μια διαπίστωση: όσο αναβάζεις τα volt τόσο ανεβαίνει η ταχύτητα θέρμανσης της αντίστασης,ισχύει; Διαφορές στα ohm της αντίστασης είναι φυσιολογικό να βλέπεις όταν θερμαίνεται το σύρμα, απλά όχι πολύ μεγάλες διαφορές(0.02-0.05 ohm) . Επεξ/σία 16 Απριλίου 2018 από GiorgiosM.
MySql Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, nrkmaiden είπε Φωτο απο το νεο στησιμο απο το πλαι. Τσεκαρε για παν ενδεχομενο αν εχει πιαστει καλα το συρμα. Ναι η διαπιστωση ειναι σωστη οσο πιο ψηλα βαττ - βολτ τοσο μειωνεται ο χρονος που χρειαζεται η αντισταση να ζεσταθει. Στα ποσα βαττ παιζεις τωρα 70-80? Ορίστε http://prntscr.com/j5qyap άφησα πολύ πιο μακρύ το βαμβάκι έτσι ώστε να πατάει και να καλύπτει τον πάτο δεν ξέρω εάν είναι σωστό αλλά το είδα σε ένα βίντεο. Την αντίσταση δεν την έβαλα πολύ ψηλά έτσι ώστε να την χτυπάει ευθεία ο αέρας 1 ώρα πριν, GiorgiosM. είπε Διαφορές στα ohm της αντίστασης είναι φυσιολογικό να βλέπεις όταν θερμαίνεται το σύρμα, απλά όχι πολύ μεγάλες διαφορές(0.02-0.05 ohm) . Το θέμα είναι ότι παραμένουν αυξημένα ακόμα και όταν το χρησημοποιήσω μετά από μια ώρα Το έντονο καφέ στην φωτογραφία δηλώνει καμένο βαμβάκι; http://prntscr.com/j5r0ue Επεξ/σία 16 Απριλίου 2018 από MySql
palasd Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 9 ώρες πριν, tornado είπε ωραια μου λειπει λοιπον ενα 26G kanthal συρμα και ειμαι κομπλε. Μια τελευταια απορια, το 30αρι συρμα που εχω επειδη πρεπει να το καταναλωσω, για να βγαζει μαξ 1 Ωμ ποσες σπειρες και παχος να του βαζω? δηλαδη 0,60 -1 Ωμ http://www.steam-engine.org/coil.html?r=0.95&hf=240&id=2.01&ll=4 για μπες και παίξε με τα νούμερα με 2αρι πυρήνα 4 φουλ μαζί με ποδαράκια 1,13 3 ώρες πριν, MySql είπε Ορίστε http://prntscr.com/j5qyap άφησα πολύ πιο μακρύ το βαμβάκι έτσι ώστε να πατάει και να καλύπτει τον πάτο δεν ξέρω εάν είναι σωστό αλλά το είδα σε ένα βίντεο. Την αντίσταση δεν την έβαλα πολύ ψηλά έτσι ώστε να την χτυπάει ευθεία ο αέρας Το θέμα είναι ότι παραμένουν αυξημένα ακόμα και όταν το χρησημοποιήσω μετά από μια ώρα Το έντονο καφέ στην φωτογραφία δηλώνει καμένο βαμβάκι; http://prntscr.com/j5r0ue Τώρα που έστησες σωστά για πες σε σχέση με Φαραώ , ότι η κατανάλωση θα ήτανε μεγαλύτερη το ήξερες είδη νομίζω.
MySql Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 6 λεπτά πριν, palasd είπε Τώρα που έστησες σωστά για πες σε σχέση με Φαραώ , ότι η κατανάλωση θα ήτανε μεγαλύτερη το ήξερες είδη νομίζω. Έχει σημαντική διαφορά στην γεύση ειδικά στις απαλές ξεχωρίζεις το τι κάνεις ενώ στο φαραω καπελώνει η πιο έντονη
pantaxou Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Στις 29/12/2017 στις 1:42 ΜΜ, panossar95 είπε Στην Αττική που ατμιζα μια φορά, κάτω όμως δεν είχα ανέβει τα σκαλιά στην αποβάθρα για να πάρω το τρενο προς κιφησσια δεν μου είχαν πει κάτι, όταν ανέβηκα τα σκαλιά, αλλά έκατσα πίσω πισω και τράβηξα μια, ο σεκιούριτας μου είπε ότι απογοητεύεται επειδή έχουν τους αισθητήρες καπνού. Κατά πόσο ισχύει δεν ξέρω τώρα αυτό. Ότι προφανώς έχουν αισθητήρες οκ, αλλά αν ενεργοποιούνται μέσω του καπνού του ηλεκτρονικού δε το γνωρίζω το vapor εάν είναι κοντά στον ανιχνευτή πυρασφάλειας ( στο 1 μέτρο με φορά ατμού προς τον ανιχνευτή) ενεργοποιεί το σύστημα. (δοκιμασμένο ) 1
GiorgiosM. Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 6 ώρες πριν, MySql είπε Ορίστε http://prntscr.com/j5qyap άφησα πολύ πιο μακρύ το βαμβάκι έτσι ώστε να πατάει και να καλύπτει τον πάτο δεν ξέρω εάν είναι σωστό αλλά το είδα σε ένα βίντεο. Την αντίσταση δεν την έβαλα πολύ ψηλά έτσι ώστε να την χτυπάει ευθεία ο αέρας Το θέμα είναι ότι παραμένουν αυξημένα ακόμα και όταν το χρησημοποιήσω μετά από μια ώρα Το έντονο καφέ στην φωτογραφία δηλώνει καμένο βαμβάκι; http://prntscr.com/j5r0ue Τόσο ελάχιστο καφέ spot στο βαμβάκι δεν χρειάζεται να σε απασχολεί. Προσπάθησε απλά να αφρατεύεις το βαμβάκι λίγο παραπάνω πριν το χρησιμοποιήσεις 1
Karamol3golas Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 4 ώρες πριν, MySql είπε Έχει σημαντική διαφορά στην γεύση ειδικά στις απαλές ξεχωρίζεις το τι κάνεις ενώ στο φαραω καπελώνει η πιο έντονη Πιστευω τωρα οντως παιρνεις σχεδον οσα μπορεις να παρεις απο τον bonza (γιατι θελει λιγο καιρο να βρεις το καλυτερο στησιμο,και γω μαντεψια εριξα..)..Τα μαυρα στο βαμβακι ισως υποδηλωνουν οτι εχεις hotspot,γινεται συχνα σε εκεινο το σημειο..Οταν ψαχνεις για αυτα εκτως απο εξω κοιτα λιγο και απο μεσα την αντισταση σου..Επισης οταν την καις 1η φορα,αν ατμιζεις κανονικα στα 70,καψτην στα 35,θα παρει λιγη ωρα,αλλα ειναι καλυτερος τροπος..Οταν αρχισει στις ακρες να πυρωνει,σταματα,περιμενε λιγα δευτερολεπτα,και μετα παλι ξανα μεχρι να πυρωσει λιγο πιο μεσα...Πατωντας παραλληλα καθε φορα που αφηνεις το κουμπι στα πλαγια.. 1
anyfants Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Στις 14/4/2018 στις 6:06 ΠΜ, papoys1 είπε Που το ξέθαψες πριν 13 χρόνια. Σίγουρα άλλαξαν πολλά μετά από τόσα χρόνια οι χρήστες του ατμού έγιναν πολλοί αλλά ένα δεν έχει αλλάξει πολύ.Περιδιαβαίνοντας τα διάφορα φόρουμ βλέπω ότι λίγοι είμαστε που κόψαμε τελείως και τα δύο. Οι περισσότεροι κάνουν χρήση τόσο συμβατικού όσο και ηλεκτρονικού και πολλοί λίγοι μόνο ηλεκτρονικού. Εχεις δικιο. Τοτε πχ εγω καπνιζα ΛΙΓΟ κανονικο και τωρα ΠΟΛΥ ηλεκτρονικο.
MySql Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Karamol3golas είπε Πατωντας παραλληλα καθε φορα που αφηνεις το κουμπι στα πλαγια.. Όταν πατάς από τα πλάγια το κάνεις για να κολίσουν τα σπειρώματα και να μην υπάρχουν κενά που δημιουργούν hot spot; Επειδή μου τελείωσε το σύρμα πιο θα μου πρότεινες σαν all around λύση; Επεξ/σία 16 Απριλίου 2018 από MySql
Προτεινόμενες αναρτήσεις