th3ofilos Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Εγω τον themis που εχω με μονη αντισταση μου βγαζει παρα πολυ καλη γευση, προσωπικη αποψη μου
nrkmaiden Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, Karamol3golas είπε Ενταξει ο smm ουτε χρονο δεν εχει...Απο αυτους που λες και γω kensei εχω κξαι τον προτεινω αλλα ειναι για 2πλη,ενω δεν προτεινω να παρεις κατι που γινεται και με 2πλη και με μονη,γιατι η μονη χανει συνηθως σε αποδοση..Για τον kylin mini δεν εχω αποψη,απλα εβλεπα οτι ο κανονικςο ειχε φουλ διαρροες και δεν τον προτεινα Επειδη ανεφερε οτι κοιταει και το μεταχειρισμενο και μπορει να βρει αρκετα συχνα αυτους τους 2 ατμο σε αρκετα καλες τιμες τους ανεφερα . Αντι για κενσει εννουσα τον αλλον της vandy τον govad. Εχει βγαλει τοσους που τους μπερδευω . 10 λεπτά πριν, th3ofilos είπε Εγω τον themis που εχω με μονη αντισταση μου βγαζει παρα πολυ καλη γευση, προσωπικη αποψη μου Ισχυει οτι απο τους leakproof πρεπει να ειναι ο καλυτερος. Kylin mini θα ακουσω γνωμες αυτες τις μερες. Τον πλασαρε ενα μαγαζι σε παιδι για πρωτο επισκευασιμο οποτε θα δουμε αν αξιζει για αρχαριο και αν συγχωρει λαθη, αφου σιγουρα θα κανει στην αρχη. Επεξ/σία 19 Απριλίου 2018 από nrkmaiden
KnightRider Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Έχω iStick Pico 75W με Melo 4 αλλά το πρόβλημα είναι ότι από 60W και πάνω βγάζει σαν καμμένη γεύση και δεν ξέρω αν φταίει η αντίσταση (EC2 0.3ohm kanthal). Αν πάρω αντίσταση EC NC 0.25ohm ή σε Aspire (BVC) θα χω το ίδιο θέμα ??? Κάνω με υγρό 100% VG με μηδέν νικοτίνη και θέλω να βγάζω τρελά ντουμάνια σαν Starter Level (δεν έχω φτάσει να βάλω δικές μου αντιστάσεις ή να έχω επισκευάσιμο tank)
Karamol3golas Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, KnightRider είπε Έχω iStick Pico 75W με Melo 4 αλλά το πρόβλημα είναι ότι από 60W και πάνω βγάζει σαν καμμένη γεύση και δεν ξέρω αν φταίει η αντίσταση (EC2 0.3ohm kanthal). Αν πάρω αντίσταση EC NC 0.25ohm ή σε Aspire (BVC) θα χω το ίδιο θέμα ??? Κάνω με υγρό 100% VG με μηδέν νικοτίνη και θέλω να βγάζω τρελά ντουμάνια σαν Starter Level (δεν έχω φτάσει να βάλω δικές μου αντιστάσεις ή να έχω επισκευάσιμο tank) Προσωπικα μου αρεσουν οι nc για γευση..Δοκιμασε να φτιαξεις υγρο με 80/20 αναλογια.>Δεν θα χασεις πουλ σε ντουμακι,αλλα θα ποτιζει πουλ πιο γρηγορα η αντισταση σου.. 1
bandit650 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) για καποιον καινοργιο που θελει να μπει στο ηλεκτρονικο τσιγαρο νομιζω ειναι το τελειο σετ. εγω το πηρα και σε 2 μηνες εκοψα το τσιγαρο. και το κανονικο και το ηλεκτρονικο. η συνολικη αξια ειναι πανω απο 100 ευρω. Επεξ/σία 19 Απριλίου 2018 από bandit650
mkaragiannis Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Καλησπέρα παιδιά. Είμαι νέος στο κομμάτι του ατμιζειν. Έχω αγοράσει το aspire nx30. Αλλά δεν με ικανοποιεί και τι εννοώ μ αυτό. Η τζούρα να το πω έτσι έρχεται στο λαιμό ξερή! Πριν λίγες μέρες δοκίμασα από ένα φίλο μου που είχαμε το ίδιο υγρό και η γεύση του ήταν απίστευτη!!! Υπάρχει κάτι που μου προτείνεται σαν πιο παλιοί που είστε είτε σε ατμοποιητη είτε σε μοντ; ευχαριστω
bandit650 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, mkaragiannis είπε Καλησπέρα παιδιά. Είμαι νέος στο κομμάτι του ατμιζειν. Έχω αγοράσει το aspire nx30. Αλλά δεν με ικανοποιεί και τι εννοώ μ αυτό. Η τζούρα να το πω έτσι έρχεται στο λαιμό ξερή! Πριν λίγες μέρες δοκίμασα από ένα φίλο μου που είχαμε το ίδιο υγρό και η γεύση του ήταν απίστευτη!!! Υπάρχει κάτι που μου προτείνεται σαν πιο παλιοί που είστε είτε σε ατμοποιητη είτε σε μοντ; ευχαριστω η απαντηση ειναι ακριβως απο πανω. και δε το λεω για να το παρεις. κατα γενικη ομολογια ο ναυτιλος 2 εχει τη καλυτερη γευση και τσιγαρισια τζουρα. οτι πρεπει για καποιον που μπαινει στο ηλεκτρονικο τσιγαρο. και το μοντ ειναι απο τα πιο αξιοπιστα και δυνατα. Επεξ/σία 19 Απριλίου 2018 από bandit650
th3ofilos Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, mkaragiannis είπε Καλησπέρα παιδιά. Είμαι νέος στο κομμάτι του ατμιζειν. Έχω αγοράσει το aspire nx30. Αλλά δεν με ικανοποιεί και τι εννοώ μ αυτό. Η τζούρα να το πω έτσι έρχεται στο λαιμό ξερή! Πριν λίγες μέρες δοκίμασα από ένα φίλο μου που είχαμε το ίδιο υγρό και η γεύση του ήταν απίστευτη!!! Υπάρχει κάτι που μου προτείνεται σαν πιο παλιοί που είστε είτε σε ατμοποιητη είτε σε μοντ; ευχαριστω Απο ετοιμες αντιστασεις και τσιγαρισια τζουρα πας σε Innokin Zenith χωρις δευτερη σκεψη οτι καλυτερο κυκλοφορει στην αγορα, ο nautilus 2 θα σε κουρασει πολυ σαν ατμοποιητης Μοdaki δεν χρειαζεσαι με το Nx μια χαρα θα παιξει ο ζενιθ, Εχει 29 ευρω, ευκολο γευμισμα και αλλαγη αντιστασης, στη κυριολεξια περπατας και γεμιζεις Επεξ/σία 19 Απριλίου 2018 από th3ofilos 2 1
Karamol3golas Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, bandit650 είπε η απαντηση ειναι ακριβως απο πανω. και δε το λεω για να το παρεις. κατα γενικη ομολογια ο ναυτιλος 2 εχει τη καλυτερη γευση και τσιγαρισια τζουρα. οτι πρεπει για καποιον που μπαινει στο ηλεκτρονικο τσιγαρο. και το μοντ ειναι απο τα πιο αξιοπιστα και δυνατα. @bandit650 Προσφατα εδωσα pico mega με 2 μπαταριες,ατμοποιητη aspire cleito με 3 αντιστασεις,και 200μλ γευσης που εφτιαξα,και ενα φορτιστη αξιας 5 ευρω στα 60 ευρω..Αφου προωθεις προιον που πουλας εκτος των αγγελιων,θα παρω και γω το θαρρος να πω πως η τιμη ειναι σχετικα υψηλη,ενω δεν ειναι το καλυτερο οπως λες..Το mod οκ καλο,αλλα ως ενα σημειο,ειναι μοντ των 30 ευρω και λες απο τα πιο αξιοπιστα και δυνατα,ενω αντικαταστατης του nautilus ειναι ο zenith που ειναι καλυτερος..Αστο στις αγγελιες για εμενα,και αν θες στειλε pm σε οποιον ψαχνει κατι τετοιο,μην ποσταρεις εδω.. @mkaragiannis ο ατμοποιητης σου ποιος ειναι? Επεξ/σία 20 Απριλίου 2018 από Karamol3golas 1
mkaragiannis Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 8 λεπτά πριν, Karamol3golas είπε @bandit650 Προσφατα εδωσα pico mega με 2 μπαταριες,ατμοποιητη aspire cleito με 3 αντιστασεις,και 200μλ γευσης που εφτιαξα,και ενα φορτιστη αξιας 5 ευρω στα 60 ευρω..Αφου προωθεις προιον που πουλας εκτος των αγγελιων,θα παρω και γω το θαρρος να πω πως η τιμη ειναι σχετικα υψηλη,ενω δεν ειναι το καλυτερο οπως λες..Το mod οκ καλο,αλλα ως ενα σημειο,ειναι μοντ των 30 ευρω και λες απο τα πιο αξιοπιστα και δυνατα,ενω αντικαταστατης του nautilus ειναι ο zenith που ειναι καλυτερος..Αστο στις αγγελιες για εμενα,και αν θες στειλε pm σε οποιον ψαχνει κατι τετοιο,μην ποσταρεις εδω.. @mkaragiannis ο ατμοποιητης σου ποιος ειναι? Aspire pockex 6 Ω θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για την βοήθεια γιατί ειλικρινά έχω χαθεί στη μετάφραση
bandit650 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 58 λεπτά πριν, Karamol3golas είπε @bandit650 Προσφατα εδωσα pico mega με 2 μπαταριες,ατμοποιητη aspire cleito με 3 αντιστασεις,και 200μλ γευσης που εφτιαξα,και ενα φορτιστη αξιας 5 ευρω στα 60 ευρω..Αφου προωθεις προιον που πουλας εκτος των αγγελιων,θα παρω και γω το θαρρος να πω πως η τιμη ειναι σχετικα υψηλη,ενω δεν ειναι το καλυτερο οπως λες..Το mod οκ καλο,αλλα ως ενα σημειο,ειναι μοντ των 30 ευρω και λες απο τα πιο αξιοπιστα και δυνατα,ενω αντικαταστατης του nautilus ειναι ο zenith που ειναι καλυτερος..Αστο στις αγγελιες για εμενα,και αν θες στειλε pm σε οποιον ψαχνει κατι τετοιο,μην ποσταρεις εδω.. @mkaragiannis ο ατμοποιητης σου ποιος ειναι? πριν αγορασω το σετ ειχα διαβασει αρκετα στο vaping. τα γουστα σιγουρα διαφερουν αλλα το σετ δινετε μαζι με 7 ετοιμα υγρα με κοστος τουλαχιστο 35 ευρω. μοντ ατμοποιητης μπαταρια και 2 αντιστασεις ειναι αλλα 60 ευρω. και με χρηση 2 μηνων μονο. οπως και να εχει δε υποχεωσα κανενα. σε μενα δουλεψε και σταματησα το τσιγαρο μετα απο 30 χρονια.. ισως δουλεψει και σε αλλον.
th3ofilos Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Οποιαδηποτε συσκευη ηλεκτρονικου τσιγαρου μπορει να βοηθησει στην διακοπη του καπνισματος, εδω στο φορουμ ειμαστε για να μεταφερουμε τις γνωστες εμεις οι "εμπειροι" (ή αλλοι δεν θεωρω τον εαυτο μου ειδιμον) ατμιστες που προσωπικα παρακολουθω την αγορα σε καθημερινη βαση ωστε να δινουμε συμβουλες μεσα απο την εμπειρια μας σε αρχαριους χρηστες που το θεμα ατμισμα ειναι ενα χαος, σε πολλες απαντησεις μου προσωπικα χρησιμοποιω τους ορους αντικειμενικοτητα και υποκειμενικοτητα, γιατι η αληθεια ειναι οτι το ατμισμα ειναι τελειως υποκειμενικο, αντικειμενικο για εμενα ειναι οτι ο zenith ειναι κατα πολυ ανωτερος απο τον nautilus 2, ακομα και εσυ ο ιδιος αμα δεις πως γεμιζει υγρο και πως αλλαζεις αντισταση στον zenith θα καταλαβεις τι λεμε Επεξ/σία 20 Απριλίου 2018 από th3ofilos 1
bandit650 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) δε εχω αντιρηση σε αυτα που λες. δε εχω χρησιμοποιησει αλλο εκτος απο το ναυτιλο. αλλωστε οταν πηρα το ναυτιλο δε υπηρχε αναφορα για τον ζενιθ. η πρωτη αναφορα εγινε τελος του χρονου που ειχα ηδη αγορασει το σετ και ουσιαστικα ειχα αποφασισει να το σταματησω κι ολας. οπως και να εχει αν ξερεις το σαιτ που εγραψα σιγουρα ξερεις οτι πολυς κοσμος γραφει καλα λογια για τον συγκεκριμενο ατμοποιητη. οσο για τη ευκολια ποτε δε ειχα προβλημα ουτε στο γεμισμα ουτε διαρροη. Επεξ/σία 20 Απριλίου 2018 από bandit650
Karamol3golas Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, bandit650 είπε δε εχω αντιρηση σε αυτα που λες. δε εχω χρησιμοποιησει αλλο εκτος απο το ναυτιλο. αλλωστε οταν πηρα το ναυτιλο δε υπηρχε αναφορα για τον ζενιθ. η πρωτη αναφορα εγινε τελος του χρονου που ειχα ηδη αγορασει το σετ και ουσιαστικα ειχα αποφασισει να το σταματησω κι ολας. οπως και να εχει αν ξερεις το σαιτ που εγραψα σιγουρα ξερεις οτι πολυς κοσμος γραφει καλα λογια για τον συγκεκριμενο ατμοποιητη. οσο για τη ευκολια ποτε δε ειχα προβλημα ουτε στο γεμισμα ουτε διαρροη. Δεν αντιλεγω οτι το σετακι που δινεις ειναι καλο,και οτι οντως δεν υπηρχε ο ζενιθ τοτε..Απλα ξερω γω αν λες οτι το pico των 30 ευρω ειναι απο τα αξιοπσιτα και καλα,ενω για την τιμη του οντως ειναι τιμια επιλογη,δεν το λες ουτε το πιο αξιοπιστο(σε θεμα ρευματων),ουτε δυνατο αν σκεφτεις οτι υπαρχουν μοντ στα 300βατ(παντα γενικα μιλαμε,για την τιμη του ειναι αρκετα καλο)..Η το οτι εχεις χρησιμοποιησει μονο τον ναυτιλο,σου αφαιρει τη δυνατοτητα να λες οτι ειναι ο καλυτερος..Χωρις να θελω να σε προσβαλλω παντα,απλα ενω ο φιλος ζηταει τι μπορει να κανει για να μην εχει ξερη γευση που μπορει να φταινε χιλια δυο πραγματα,εσυ του προτεινεις κατευθειαν να παει σε κατι αλλο,που στην προκειμενη περιπτωση πουλας ο ιδιος..Εκει που θελω να καταληξω ειναι πως η ενοτητα ειναι για να βοηθησει ατομα,και οχι να προωθησει προσωπικες αγγελιες(που στην προκειμενη περιπτωση λιγο παραφουσκωμενη).. ΥΓ:Το μοντ που πουλησα ειχε 5 μηνες ενω ο ατμοποιητης 1,αν κανεις τα μαθηματικα εμενα βγαινει αρκετα παραπανω..Τα μεταχειρισμενα εχουν σχεση εκτος με την ηλικια που αναφερεις(που παιζει μεγαλο ρολο εστω και η λιγη χρηση)0με το τι μπορεις να παρεις την προκειμενη στιγμη στα ιδια χρηματα..Το οτι μου λες οτι κανουν 35 ευρω τα υγρα συνολου γυρω στα 70μλ δεν μου λεει κατι,απο τη στιγμη που μπορεις να παρεις ενα shake and vape στα ιδια ml με 15 ευρω..(Δεν μιλαω καν για diy γιατι αν και κερδιζεις παραπανω ειναι δυσκολοτερη διαδικασια οποτε το θεωρω αλλο πραγμα)...Φιλικα παντα @mkaragiannis Πηρες δηλαδη τον ατμοποιητη του aio? Γιατι ετσι οπως μου το δινεις βρισκω μονο το ονομα της κεφαλης που χρησιμοποιεις..Γενικα υπαρχει περιπτωση να εχει καει η αντισταση σου..Οταν βαζεις καινουρια αντισταση και μετα βαζεις το υγρο,περιμενε κανενα τεταρτο να ποτισει το βαμβακι πριν ατμισεις..Επισης να παιζεις στα βατ που λεει η αντισταση σου.. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις